2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Cok gecmis olsun zor seyler gecmis basinizdan Allah bir daha yasatmasin. Bu dogum umarim cok rahat gecer esinizle keyfine vara vara

Tabiki doktorun önerdiği doğum şekli çok önemli. Olumsuzluklara rağmen illede normal diye tutturmamak lazım önemli olan her zaman sağlığımız

Bende bugün acil bir şekilde gittim doktoruma. Halsizligm, bitkinligim, nefes darlığı, ağız kuruluğum gittikçe artış gösterdi. Göz altlarım çöktü sararmalar başladı. Bebeğin keyfi gayet yerindeydi. Hatta bacak bacak üstüne atmış poz verdi ufaklık tahlilleri sonuçlandı ama henüz doktora görüşmedim. Kanda hgb ve hct düşük çıkmış. Bakalım ne yorum gelecek. Ayrıca vitamin takviye bu haftadan başlayacağını söyledi. Varmı sizde de aynı durum? Omega 3,d vitamini, kan ilacı takviye vereceğim dedi.
Cinsiyet tahmininde bulundu henüz bir tahmin netlesmesi için birazcık daha beklemek gerekmiş
Fakat kıza benzetti yavrucagimi nasip inşallah önce sağlıgi

Şehir ve doktor adı paylaşabilir misin

Kızlar günaydın🖐 bu sabah çok değişik bir rüyayla uyandım. Ani sancıyla doktora gidiyorum ve hemen doğum yapıyordum. Bebek 4 aylık doğuyor ama gayet sağlıklıydi. Kucağima alıyorum bana gülüyor zayıf bir erkek bebekti. Hatta bezini açıp bakıyordum pipisini bile gördüm. Pek yorumunu bulamadım internetten. Hayır olsun inşallah

Erkek bebek hayırlı haber diye biliyorum ben.

Bende benzer bir rüya gördüm. Yüzünü görmedim ama pipisini gördüm. Dün gece de tekrar doğum yapıyorum mavilere sarılı bi bebek veriyorlar kimliğini çıkartmaya gidiyo eşim erkek değil bu kız diyorlar bebeğe bi daha bakıyorum battaniyesi pembeye dönüyor bence cinsiyeti çok düşünüyoruz bilinçaltı rüyaları bunlar

Şehir ve doktor adı paylaşabilir misin
Kayseri şehir hastanesi .
Şeyma Dağlıtunçezdi Çam
Hatice durmuş
ikisinden de çok memnun kaldım . En başından beri Şeyma hanıma gidiyorum bir keser Hatice hanıma gittim .
memnun kalmadığım doktor ise
İlknur Çöl Madendağ

Önerdiler tabi ama erken 15.16 . Haftada mümkünmüş fetal dna olur oda kesin sonuç vermez yine amniosentez gerekir dediler
Ultrasyon durumuna göre down değil o zaman tabi bu ölçümlere göre yinede çıkar mı bilmem benim arkadaşımda 150 de birdi bebek sağlıklı oldu fetal dna da annenin kanında aradıkları için yanıltıyor kordon kanında bile kesin demiyorlar . Bence çok düşünme derim inş sağlıklıdır hakkımızda hayırlısı o kadar ihtimaller var ki kromozom bitse genetik hasarlar sonucu olan bir sürü hastalıklar oluyor bu testler genetik olmadıktan sonra bunları yapmak bana anlamsız geliyor boşa uğraş stres ve para kaybı

Ay olabilir içimde durduramadigim bir erkek hissi var.

Merhabalar öncelikle hayırlı olsun sonuçlarınızın temiz çıkmasına sevindim nifty testi için ne kadar ücret ödediniz birde ikili testte yaptırmışmıydınız bende nifty düşünüyorum ama doktorum ikili testi de yapmamız gerekiyor diyor. Birde elinizde varsa 6 yada 7. Hafta ultrason resmini yükleyebilir misiniz cinsiyet için bende çok merak ediyorumda

Ben dün hamile anne rüyada kız görürse erkek, erkek görürse kız bebeği olur diye okumuştum. Tabi doğruluğu tartışılır

Kayseri şehir hastanesi . Ben bazen iki hafta öncesinden randevu alıyorum bazen de bir gün öncesinden randevu bulabiliyorum . Doktor çok sanırım o yüzden o kadar yoğun olmuyor
Benim olduğum şehir hastanesinde de doktor çok ama tek temiz hastane orası olduğundan sadece buradaki hastane hasta bakıyor, diğerleri pandemi bu yüzden çok yoğun her bölüm. Sıra bulmanıza çok sevindim bazen ben bulamazsam personel olduğum için alıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…