- 8 Mart 2020
- 676
- 515
-
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #8.641
Çok teşekkürlerDüzenledim, sanırım şimdi görünüyor
Benim de tam 7de başladı hala devam ediyo bence pek bunlarla alakali değil. Ablamin kendince bi tezi var, gebelik testinde gün gün yapınca hızlı bi koyulasma olursa, kan testinde hızlı katlanma olursa falan erkek oluyo, yavas yavas olursa kız oluyo diyo bikac arkadaşında da görmüş, benimkine herkes kız diyo bakalım ne olcak
Benim iki günde bir yapıldı kan testi 122 305 1578 dinsonra gereknyok dedi bu teze göre ne acaba sizce :)Benim de tam 7de başladı hala devam ediyo bence pek bunlarla alakali değil. Ablamin kendince bi tezi var, gebelik testinde gün gün yapınca hızlı bi koyulasma olursa, kan testinde hızlı katlanma olursa falan erkek oluyo, yavas yavas olursa kız oluyo diyo bikac arkadaşında da görmüş, benimkine herkes kız diyo bakalım ne olcak
Bilemedim ilk ikisi yavas katlamis aslında normal ama üçüncü fazla katlamis gibi. Bebegi gördüğün ilk ultrason resmini buraya koyarsan ramzi teorisinden anlayan bikac arkadas yorum yapabilir ben bilmiyorum daBenim iki günde bir yapıldı kan testi 122 305 1578 dinsonra gereknyok dedi bu teze göre ne acaba sizce :)
Karından ultrasonda üst taraf yayvan oluyor, vajinalde top gibi. Cihazın ucunun şekli gibi düşün. Bunun karından olması lazımTeşekkürler peki 6+5teki görüntü vajinal mi acaba karındansa ramzi teorisine göre erkekbenimde erkek görünüyor şuan ama hayırlısı olsun
Ben uzun zamandır alıp yapıyorum günlük sütten. Doktorumda günlük sütten ev yoğurdu yap demişti.Kızlar evde kendi mayaladığımız yoğurtlar için ne düşünüyorsunuz ? Sütü aldığım kişilere güveniyorum ama yine de tehlikeliymiş ne kadar kaynatırsanız kaynatın bir zararlı bakteriler ölmüyor diyorlar. Pastörize alıp mayalamak daha sağlıklı sanırım
Benim oğlumda tam 2 kat 2 kat arttı. Hızlı bi artma olmadı. Bende tam tersini duydum. Bhcg kız çocuklarında daha hızlı artıyor diye. Erkekte tam artıyormuş. Bulantı da kızda bhcg hızlı arttığı için daha çok bulantı olur derler. Ne kadar doğru bilemem tabi. Benim bu gebeliğimde 2 kattan fazla arttı ve çok bulantım oldu. Tecrübe etmiş oluruz bu tezler doğru mu diyeBenim de tam 7de başladı hala devam ediyo bence pek bunlarla alakali değil. Ablamin kendince bi tezi var, gebelik testinde gün gün yapınca hızlı bi koyulasma olursa, kan testinde hızlı katlanma olursa falan erkek oluyo, yavas yavas olursa kız oluyo diyo bikac arkadaşında da görmüş, benimkine herkes kız diyo bakalım ne olcak
O kadar çok teori var ki yaBenim oğlumda tam 2 kat 2 kat arttı. Hızlı bi artma olmadı. Bende tam tersini duydum. Bhcg kız çocuklarında daha hızlı artıyor diye. Erkekte tam artıyormuş. Bulantı da kızda bhcg hızlı arttığı için daha çok bulantı olur derler. Ne kadar doğru bilemem tabi. Benim bu gebeliğimde 2 kattan fazla arttı ve çok bulantım oldu. Tecrübe etmiş oluruz bu tezler doğru mu diye
Doktorum ilk gebeliğimde güvenilir yerden alıyorsan sorun yok sokak satıcılarından almak sıkıntı demişti. Ben hep öyle yapıyorum o yüzden tekrar da sormadım. Bazen süt kalmıyor getiremiyor falan o zaman Hakmar diye bi market var burda safgül marka yoğurdu var ev yoğurduna çok benziyor onu alıyorum diğer sütaş içim vs yoğurttan saymıyorumKızlar evde kendi mayaladığımız yoğurtlar için ne düşünüyorsunuz ? Sütü aldığım kişilere güveniyorum ama yine de tehlikeliymiş ne kadar kaynatırsanız kaynatın bir zararlı bakteriler ölmüyor diyorlar. Pastörize alıp mayalamak daha sağlıklı sanırım
Aa ilgincmis ciddenBenim oğlumda tam 2 kat 2 kat arttı. Hızlı bi artma olmadı. Bende tam tersini duydum. Bhcg kız çocuklarında daha hızlı artıyor diye. Erkekte tam artıyormuş. Bulantı da kızda bhcg hızlı arttığı için daha çok bulantı olur derler. Ne kadar doğru bilemem tabi. Benim bu gebeliğimde 2 kattan fazla arttı ve çok bulantım oldu. Tecrübe etmiş oluruz bu tezler doğru mu diye
Ben de öyle yapıcam artık annem mayalamıştı onu yemeyi bıraktım kendime yeni mayalıcam. Anneler pek inanmıyor malum böyle şeylereBen uzun zamandır alıp yapıyorum günlük sütten. Doktorumda günlük sütten ev yoğurdu yap demişti.
Katılıyorum. O cidden mantıksız ve çok aksine örneği varO kadar çok teori var ki yabana bir tek kese şekli saçma geliyor o çünkü doktorun görüntüleme açısı ile ilgili ama kalanlarda hep bir mantık var sanki
Hakmara çok gidiyorum. Bunu kaydettim sağ olDoktorum ilk gebeliğimde güvenilir yerden alıyorsan sorun yok sokak satıcılarından almak sıkıntı demişti. Ben hep öyle yapıyorum o yüzden tekrar da sormadım. Bazen süt kalmıyor getiremiyor falan o zaman Hakmar diye bi market var burda safgül marka yoğurdu var ev yoğurduna çok benziyor onu alıyorum diğer sütaç içim vs yoğurttan saymıyorum
Mandıra var oradan alıyorum. Eğer istanbuldaysan sütişin günlük sütünden de sipariş verebilirsinBen de öyle yapıcam artık annem mayalamıştı onu yemeyi bıraktım kendime yeni mayalıcam. Anneler pek inanmıyor malum böyle şeylere
Plasenta nasıl anlaşılıyor ultrasonda. Bunu bi çözsem kavrıycam işikimi et parçası gibi diyor kimi yay gibi diyor kimi parlaklık diyor
Eger acken cikardiysaniz safra suyu normal cunku midede cikacak birsey kalmiyor.Yemek öğün aralarinizi uzun tutmayin sık sık fakat az az yiyin :)Herkese iyi akşamlar. Benim hep tipik mide ağrım olurdu arada da bulantı hissi geliyordu günün belli saatlerinde. Açık açık yazdığım için özür diliyorumBugünse iki defa çıkardım ama safra suyu gibiydi. Bunda endişelenecek bir durum var mı sizce? İyice paranoyak oldum sanırım
17.30 gibi bir şeyler yemiştim hala mideme oturmuş gibi hissediyorum, yani midem cok bos degildi o yuzden garipsedimEger acken cikardiysaniz safra suyu normal cunku midede cikacak birsey kalmiyor.Yemek öğün aralarinizi uzun tutmayin sık sık fakat az az yiyin :)
Genelde bebek 11 12 haftalik olunca cogu anne de boyle aniden kesilirmisMerhaba sizin gibi bendede belirtiler kesildi bir anda çok endişelendim haftaiçi doktora gidecektim. Umut oldunuz bize içimiz rahatladı. Peki neden oluyormuş aniden belirtilerin kesilmesi