- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #8.581
Cok gecmis olsun zor seyler gecmis basinizdan Allah bir daha yasatmasin. Bu dogum umarim cok rahat gecer esinizle keyfine vara varaBi dogum anisi da ben anlatayim
Oglumdan once 9 dusuk 1 dış gebeligim var esim doguda kucuk bir sehirde gorev yapiyor hamile kaldim tabi riskli olunca durumum esim beni 5 aylikken ankara ya ailemin yanina gonderdi ve bebek 8 aylik olunca da izne ayrilip doguma kadar yanimda duracakti tabi ben de bi devlete bi ozele gidiyorum ozel dunya para ama o kadar kayiptan sonra deger diyoruz
Bebek 8 aylik oldu esim o gun senelik izne ayrilip yola cikti yanimiza geliyor ilk defa beni karnim buyuk gorecek ilk defa tekme hissedicek ilk defa beraber ultrasona giricez AMAAAA
Ayni sabah benim suyum geldi ama hic sancim yok hemen doktoruma gittim ozele dedim babasi yolda geliyo dogumu beklet
Doktorum dedi ki bebegin kalp atislarini alamiyorum boynuna kordon dolanmis açilmanı ya da sancini bekleyemem hemen sezeryana her seye hazirlikli ol
Tabi ben de deli gibi kan sulandirici kullaniyorum anneye de kan hazirlayin onun da hayati tehlikede esine de haber verin annin ve bebegin durumunu simdiden bilsin
Ben esimi aradim helallik istedim girdim doguma
Ama ben agliyorum butun hastane agliyor yalnizim caresizim kacinci kaybim bu son kez esimi gorseydim bari derken sezeryan yaptilar hemen cocuk doktoru falan mudahale etti bebegi döndürdüler
Esim dogumdan 8 saat sonra gelebildi yanimiza sukur oglum simdi 8 yasinda
Ve ben bu travmadan sonra 8 sene cocuk istemedim