- 17 Aralık 2017
- 7.484
- 4.238
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #8.621
6+5 erkek gibi 10+0 kız gibi bu teorilere güven olmaz demekki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
6+5 erkek gibi 10+0 kız gibi bu teorilere güven olmaz demekki
Ramzi teorisinde zaten 8. Hafta dan sonra bakılmıyor plesanta ve bebek yer değiştirebildiği için o yüzden 8 e kadar ki görüntülere bakabiliyoruz6+5 erkek gibi 10+0 kız gibi bu teorilere güven olmaz demekki
Ama 6+5te erkek görünüyor. Cinsiyeti kızmışRamzi teorisinde zaten 8. Hafta dan sonra bakılmıyor plesanta ve bebek yer değiştirebildiği için o yüzden 8 e kadar ki görüntülere bakabiliyoruz
Bi de 10+0 da kemik yapısından kız gibi geldi 9dan sonra ramzi olmuyor diye biliyordum bendeRamzi teorisinde zaten 8. Hafta dan sonra bakılmıyor plesanta ve bebek yer değiştirebildiği için o yüzden 8 e kadar ki görüntülere bakabiliyoruz
Aaa hadi ya demekki herkeste tutmuyorAma 6+5te erkek görünüyor. Cinsiyeti kızmış
Aaaa bu bilgiyi bilmiyordum ne iyi olmuş sizin için. Inşallah sağlıklı hayırlı haberler alırsınızArkadaşlar merhabalar bugün gen analizi için kan verdim. Eve geldiler kapıdan hemen aldılar kanı. Bu testi yaptırınca ikili test vb. Testleri yaptırmıyormuşuz kesin. Benim bugün 10. Haftam bitti. Kanı gönderecekler 10-15 gün içinde sonuç çıkıyormuş. Ancak 10. Haftada henüz bebek çok küçük olduğu için gene ulaşılamayabiliyorlarmış. Eğer böyle bir durum olursa ücretsiz tekrardam gelip kan alıyorlar ve gönderiyorlar. Doktorum “Ankara Genetik Tanı Merkezi” ile anlaşmalı olduğu için ora ile çalıştık. İnşallah tekrardan kan göndermek zorunda kalmayız Sizleri bilgilendirmek istedim
Merhaba sizin gibi bendede belirtiler kesildi bir anda çok endişelendim haftaiçi doktora gidecektim. Umut oldunuz bize içimiz rahatladı. Peki neden oluyormuş aniden belirtilerin kesilmesiBen geldiiimmm
Kalp atisini duydum sukur yogun kusmalarin hemen arkasina birden bıçak gibi kesilirse korkmamak gerekiyomus
Evet ama %97 diyorlar sonuçta belki %3tedir oAaa hadi ya demekki herkeste tutmuyor
Plasenta nasıl anlaşılıyor ultrasonda. Bunu bi çözsem kavrıycam işi kimi et parçası gibi diyor kimi yay gibi diyor kimi parlaklık diyorKızlar ramziye göre plasentanın konumu önemli diye biliyorum.cinsiyeti netleşen arkadaşlar bir bakabilir misiniz?
Plasenta sağ üst veya sağ altta ise erkek
Plasenta sol üst veya sol altta ise kız diye biliyorum.tabi bu karından bakıldığında ters görünüyor ultrasonda,yani ultrasonda karından bakınca sağ sol gibi sol sağ gibi çıkıyor kağıda
Bakalım tutacak mı?
Teşekkürler peki 6+5teki görüntü vajinal mi acaba karındansa ramzi teorisine göre erkek benimde erkek görünüyor şuan ama hayırlısı olsun6+5 görüntüsü
10+0 görüntüsü
Sizin cinsiyet belli mi peki? Benimde düşüktü beta merak ettim :)Maşallah benim beta adet günü 202 ydi 3 gün sonra 748 di ilerleme düzgün ama beta çok yuksek değil, bi daha da baktirmadim ama 748 oldugu gün 5+2 ydim galiba
Yok degil daha 10. Haftaya yeni girdimSizin cinsiyet belli mi peki? Benimde düşüktü beta merak ettim :)
Anladım :) Benimde 7 henüz kusma yok haftf bulantı var.Merak ediyorum cinsiyetini:)Yok degil daha 10. Haftaya yeni girdim
Henüz 7 haftalık benimde düşüktü beta ama bebek göründü kalp atışıda normal dedi doktor ama yine de endiseliyimSizin cinsiyet belli mi peki? Benimde düşüktü beta merak ettim :)
Benim de tam 7de başladı hala devam ediyo bence pek bunlarla alakali değil. Ablamin kendince bi tezi var, gebelik testinde gün gün yapınca hızlı bi koyulasma olursa, kan testinde hızlı katlanma olursa falan erkek oluyo, yavas yavas olursa kız oluyo diyo bikac arkadaşında da görmüş, benimkine herkes kız diyo bakalım ne olcakAnladım :) Benimde 7 henüz kusma yok haftf bulantı var.Merak ediyorum cinsiyetini:)
Endise bitmez bundan sonra, kalp atışı duyulduysa, kanaman leken vs yoksa rahat ol endiselenme hic, kalp atışından sonra hatta kese göründükten sonra hcg nin bı önemi kalmazHenüz 7 haftalık benimde düşüktü beta ama bebek göründü kalp atışıda normal dedi doktor ama yine de endiseliyim