2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;


  • Ankete Katılan
    302
Hayırlı günler. %100 emin olmamakla birlikte sanırım bende Eylül annesi olacağım. Konuyu görmeden 2020 Eylül annelerinden yardım istemiştim.
Hiç hazır değilim kendimi çok kötü hissediyorum. Bir yandan da böyle hissttiğim için içimde korku oluşuyor. Rabbim en büyük mucizesini sana nasip etti. Günah şükret sevin diye telkin ediyorum sürekli kendimi. İnşallah geçici bir durumdur.
Daha kimseye söyleyemedim. Ptesi doktora gitmeyi düşünüyorum. Bakalım. Rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
 
Benimde 2 gün önce 1138 çıkan beta bugun 4900 çıktı fazla arttı bir sıkıntı varmıdır cumartesi randevum var hem kese hem kalp atışı için gidecektim
Evet biraz fazla artmış gibi gözüküyor ama telaş yapma. Tekrar kan verecek misin? Yada doktor randevunu erkene çekebilir misin, için rahat eder.
 
Hayırlı olsun. Beklenmedikti sanırım. Her ne kadar çok istesem de benim de içimde bir korku bir tedirginlik var. Normal bir durum yani bu. İnşallah herşey yolundadır.
 
Hayırlı olsun. Beklenmedikti sanırım. Her ne kadar çok istesem de benim de içimde bir korku bir tedirginlik var. Normal bir durum yani bu. İnşallah herşey yolundadır.
Evet beklemiyordum. 5 aylık evliyim daha. Geleceği varmış hayırlısı. Korkumu yensem en azından eşime söylesem rahatlıycam.
Birde sizde böyle mi acaba feci bel ağrım var. Gece uyuyamıyorum sabah iki büklüm. Daha yeni bu kadar bel ağrısı olur mu?
Birde ağrı kesici içtim kaç tane öğrenmeden.
Sizce birşey olur mu ? Bel ağrısı normal mi ?
 
Ben adetime 6 gün varken kanda ve idrarda beta 33 ile öğrendim hamileliğimi adetin ilk gününden sayarsam 3+4 gözüküyor. Cuma beta değerlerime tekrar baktırıcam. Pazartesi de doktora gidicem inşallah
Hayırlı haberler alırsın inşallah canım
 
Geleceği varmış, daha da stres yapma bence. Bel ağrısı normal belirtilerinden. İnsanlar hamile olduğunu bilmeden ne ilaçlar içiyor. Merak etme birşey olmaz inşallah. Dikkat et bundan sonra.
 
Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 11-09-2021

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
 
Geleceği varmış, daha da stres yapma bence. Bel ağrısı normal belirtilerinden. İnsanlar hamile olduğunu bilmeden ne ilaçlar içiyor. Merak etme birşey olmaz inşallah. Dikkat et bundan sonra.
Tabii bilsem içer miydim. Corona oldum sandım. Advi..l içtim inşallah amin birsey olmaz.
Ağlama şeyi geliyor çok saçma biliyorum da elimde değil inanın. Eşime de ağlayarak demeyeyim diyorum.
Siz ne zaman öğrendiniz. Maşallah, hayırlı olsun bebeğiniz :)
 
Doktoru aradım gayet güzel dedi cuma progeston ve beta verip cumartesi kontrole gideceğim
Oh iyi çok şükür
Benimki tüp bebek, 2 haftadır falan biliyorum.
 
Keseyi gördüm bugun tam 5 haftalikmiş kalp atisi icin de 10 15 gun snra gidicem hayirlisiyla onuda duyarim insallah hepimizin bebisleri saglicakla gelsin boş olan göbüsler cabucacik dolsun insallah
 
Öncelikle konunun açılması için rica ettiğim ve bu isteğimi kırmadığınız için Mune ve Editor ' e teşekkür ederim. Kızlar Eylül anne olacak adaylar, anne olmayı planlayanlar, bat tarihi bekleyenler, acaba gebe miyim diye belirti sayanlar hadi birlikte paylaşalım belirtilerimizi . İnşallah isteyen herkesin karnı bebişle dolsun
 
Rica ederim, hepinize sağlıklı bir gebelik diliyorum, inşallah mutluluğunuzu paylaştığınız çoğalarak büyüyen güzel bir topik olur sizler için
 
Allah'u Teâlâ nasip ederse ben varım :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…