- 4 Ocak 2021
- 42
- 28
- 3
- 37
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
Saol canım teşekkür ederim senn durumun ne başta okumuştumGüzel artmış canım maaşaAllah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saol canım teşekkür ederim senn durumun ne başta okumuştumGüzel artmış canım maaşaAllah
Görmemştim canım yazdıgını hayırlısı hakkında bence de bi kan yaptır benimde ilk silikti 360 çıktı sonuç ikinci gene silikti aynı gün 817 çıktı yani sanırım o kaset testlerde deger çoook yükselmeden tam kırmızı olmuyoGeç döllenme olmuştur takma kafana ince çizgi varsa tmm dır inşallah yarın sabah ilk idrar ile tekrar yap Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Evet sanırım aynıyız benim şöyle bir durum var aralık 5 enson regl tarihim spiral vardi aralık 14 de çıkardım olmaz hemen derken hamile olduğumu öğrendim hakkımızda hayırlısıBen de 1 ocakta şüphelendim, 2 ocakta idrar testiyle öğrendim. Bat 5 Aralık, doğum 11 Eylül görünüyor. Sanırım tarihlerimiz aynısağlıkla ilerlesin hepimizin süreci inşallah.
İnşallah güzel haberler verelim hepimizBen henüz gitmedim,tüp bebek benim ki 3 kere kan testi ver dedi doktor 3 ündede artış oldu şükür en son dün verdim.2 hafta sonra gel dedi istanbul da doktor sanırıö hem lkeseyi hem de kalp atışını duyacagım inş
Henüz bulantım falan yok. Ama çok kötüysen doktoruna söyle ilaç veriyorlar. İnşallah gerek kalmaz toparlarsınBulantısı olan var mı ne kullaniyorsunuz ? Kizimda hic olmamıştı simdi konuşunca bile midem bulanıyor
Henüz doktora gitmedim erken diye 1 2 hafta sonra giderim sanirim umarim gecer hemenHenüz bulantım falan yok. Ama çok kötüysen doktoruna söyle ilaç veriyorlar. İnşallah gerek kalmaz toparlarsın
Ben bugün gördüm keseyi kalp atışı için 10 gün sonra çağırdıKızlar keseyi ve kalp atışını ne zamanlarda gördünüz ?
Bunun icin henuz gitmedim ama kizimda 6+3 te kalp atimi görüldü 7+3 te duyduk 6. Haftada öğrendiğim için keseyi bilmiyorumKızlar keseyi ve kalp atışını ne zamanlarda gördünüz ?
Ne güzel. Kaçıncı haftanız ?Ben bugün gördüm keseyi kalp atışı için 10 gün sonra çağırdı
4 +5 canım senin kaçıncı haftaNe güzel. Kaçıncı haftanız ?
Yaaa benim de3 aralık.
bugün test yaptım negatif sabah ilk idrarla yapmadım ama 17:00 gibi yaptım testi hala adet olmadım sadece hafif peçeleye gelen bi lekelenme oldu anlamıyorum artık ya çok üzülüyorumRabbim gönlüne göre versin kuzum test yapınca haber ver
Ben adetime 6 gün varken kanda ve idrarda beta 33 ile öğrendim hamileliğimi adetin ilk gününden sayarsam 3+4 gözüküyor. Cuma beta değerlerime tekrar baktırıcam. Pazartesi de doktora gidicem inşallah4 +5 canım senin kaçıncı hafta
Ben varım canm kac haftalik net bugun ogrenicem ama 5+2hesabima gore ilk hamileligimde mahvolmustum bunda da olacak sanirim cunku ara ara bulantim oluyor benimdeBulantısı olan var mı ne kullaniyorsunuz ? Kizimda hic olmamıştı simdi konuşunca bile midem bulanıyor
Hayırlı haberle gelirsin inşallahBen de kan vermeye gidiyorum bakalım bugün kopacak dananın kuyruğu sıkıldım silik testlerin belirsizliğinden relgim 2 gün geçti gelmedi... Acele etmiyeceğim aslında ama daha önce hiç bir testimde silik görmedim acabalar aklımı yedi bitirdi
Güzel haberlerle gel inşallahBen de kan vermeye gidiyorum bakalım bugün kopacak dananın kuyruğu sıkıldım silik testlerin belirsizliğinden relgim 2 gün geçti gelmedi... Acele etmiyeceğim aslında ama daha önce hiç bir testimde silik görmedim acabalar aklımı yedi bitirdi