2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Çok sağol canım bu da sıkıntı dediğin gibi hatta daha büyük stres yapar bana en iyisi akışına bırakmak sanırım kaderden kaçamayız.

Baya kişinin yaşadığını duyunca biraz rahatladım canım çok haklısın ama insan göremiyor bazen :)) daha erken giderim de duymazsam daha büyük stres yaparım diye aslında gitmiyorum. Hayırlısı artık

Günaydın herkese güzel bir gün diliyorum,miğde bulantınız var mı

Verilit kilolar sağlık olsun yeter ki,spor da yapıyırmuşsun ne güzel,benim de yapmam lazım

Gunaydin anneler, benimde tahlil sonuclarim çıkmış
beta hgc degerim 12 569 cikmis
bat 22 Ocakti, tiroid coşmuş yune ilaç kullsnmsm gerekecek, bu arada hiv aids tahliline de bakilmis saglik ocağında

Günaydın kızlar bende acayıp açlık hıssıyle uyandım bugun iş yerıne zor attım kendımı :) yarın doktor randevum var kalp atısı ıcın cok heyecanlıyım
Günaydınnn her doktora giden adına heyecanlanıyorum resmen inşallah güzel olur
Günaydın hanımlar,benim de bugün doktor randevum var hayırlısı bakalım
Günaydın güzel haberlerle dönün inşaAllah

Kızlar günaydın bugün ilk randevuda sadece kese göründü, gec yumurtlama olmus sen 1 hafta geri olarak düşün dedi yani 6+4 ama 5+4 gibi düşün dedi. Kalp atımı için haftaya gel dedi insallah sorun çıkmaz. Kesenin yeri şekli güzel ama haftaya kalp atımını görmemiz lazım dedi. Bekliyodum zaten ben hep adetin 20. Günü yumurtlarım. Durumlar böyle
ManyakPrenses

Ohh güzel haber haftayada duyarsın inşşaalah canımm

Ben de içiyorum her gün bir tane Beypazarı kesinlikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…