- 16 Ekim 2019
- 1.347
- 3.291
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #4.281
Günaydın kızlarrrrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkurler canımCok guzel cikmis masallah ya sevindimm
Onu ben de bulamadim canim yaPeki kese boyutu nerde yazıyo göremedim de
Çok sağol canım bu da sıkıntı dediğin gibi hatta daha büyük stres yapar bana en iyisi akışına bırakmak sanırım kaderden kaçamayız.Canim fetal doppler cihazı var. İkinci ogluma gebe iken kadınlar kulübü arkadaslarimin bir cogu almisti. Jeli var suruyorsun ve istedigin an kalp atisini dinliyorsun. 300 tl ye yakin fiyatlari. Ama bunun da bazi dezavantajları olabiliyor. O an bebek hareket halinde olunca (ozellikle kucukken )cihazin sesinden kaciyor ve kalp atisini duymak çok güçlesiyor sonra eyvah kalbi mi atmiyor bir sorun mu var diye hastaneye kostuklari oldu. Yani bunu almak hem iyi hem kötü karar sizin.
Bu da bir tanesinin linki
Fetal Dopler + Bebek Kalp Ritim Göstergesi - El Tipi Dopler Cihazı - Renkli Ekran Endostall FD-290G Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Fetal Dopler + Bebek Kalp Ritim Göstergesi - El Tipi Dopler Cihazı - Renkli Ekran Endostall FD-290G en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Fetal Dopler + Bebek Kalp Ritim Göstergesi - El Tipi Dopler Cihazı - Renkli Ekran Endostall FD-290G incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri...www.gittigidiyor.com
Baya kişinin yaşadığını duyunca biraz rahatladım canım çok haklısın ama insan göremiyor bazen :)) daha erken giderim de duymazsam daha büyük stres yaparım diye aslında gitmiyorum. Hayırlısı artıkNiye sağlıksız olsun lütfen böyle söyleme sen gayet sağlıklısın ne güzel işte bebeğimde sağlıklı. Bir şeyler yolunda gitmese bir yerden gösterir kendini olumsuzu çağırma lütfen. Hem bu kadar için rahat değil madem hemen al randevuyu bekleme şubatı ben 6+1 de duymuştum sende gitsen duyarsın en azından her şeyin yolunda olduğunu kesenin geliştiğini görürsün
Günaydın güzel annelerr
Dün akşam 7 de kızımla sızmışım bir uyandım sabah 8 eşimde ellememiş..çok iyi dinlenmiş uyandım,çok yorgundum.bir bakayım dedim,sayfalarca yazışma varCoşmuş grup..
Hepinize zorlanmasız,keyifli bir gün diliyorum
Günaydın herkese güzel bir gün diliyorum,miğde bulantınız var mıGünaydın güzel annelerr
Dün akşam 7 de kızımla sızmışım bir uyandım sabah 8 eşimde ellememiş..çok iyi dinlenmiş uyandım,çok yorgundum.bir bakayım dedim,sayfalarca yazışma varCoşmuş grup..
Hepinize zorlanmasız,keyifli bir gün diliyorum
Verilit kilolar sağlık olsun yeter ki,spor da yapıyırmuşsun ne güzel,benim de yapmam lazımvalla ne yalan söyleyim yazmadan önce bir düşündüm herkes gencecik ve zayıf. ama ben boydan kazanıyorum , bir de spor ve pilates yaptığım için kilomu hiç göstermiyorum. Tabi bu kadar değildim bu tedavilerinde etkisi oldu. Yine de moralimi bozmuyorum çünkü önemli olan sağlıklı olmak. Çok şükür bütün değerlerim çok iyi şimdi reformer pilatese 4. Ayda tekrar başlayacağım. Kilo dediğin şey verilir
Günaydınnn her doktora giden adına heyecanlanıyorum resmen inşallah güzel olurGünaydın kızlar bende acayıp açlık hıssıyle uyandım bugun iş yerıne zor attım kendımı :) yarın doktor randevum var kalp atısı ıcın cok heyecanlıyım
Günaydın güzel haberlerle dönün inşaAllahGünaydın hanımlar,benim de bugün doktor randevum var hayırlısı bakalım
Günaydın kızlar bende acayıp açlık hıssıyle uyandım bugun iş yerıne zor attım kendımı :) yarın doktor randevum var kalp atısı ıcın cok heyecanlıyım
Günaydınnn güzell haberlerlee gelinnnGünaydın hanımlar,benim de bugün doktor randevum var hayırlısı bakalım
Ohh güzel haber haftayada duyarsın inşşaalah canımmKızlar günaydın bugün ilk randevuda sadece kese göründü, gec yumurtlama olmus sen 1 hafta geri olarak düşün dedi yani 6+4 ama 5+4 gibi düşün dedi. Kalp atımı için haftaya gel dedi insallah sorun çıkmaz. Kesenin yeri şekli güzel ama haftaya kalp atımını görmemiz lazım dedi. Bekliyodum zaten ben hep adetin 20. Günü yumurtlarım. Durumlar böyle
ManyakPrenses
Kese boyutu değil de embriyo boyutu yazıyor 4.77 ultrason fotosunda. Kese boyutu ne ile ifade ediliyor biliyorsanız onada bakarımMerhaba, 6+1 de kese boyutunuz ne kadardı acaba
Şuan bende doktorumu bekliyorum, kapısındayim:) şansıma yarım saat geç gelecekmişGünaydın hanımlar,benim de bugün doktor randevum var hayırlısı bakalım
Ben de içiyorum her gün bir tane Beypazarı kesinlikleArkadaşlar kalsiyum için sade maden suyu öneriyorum. Beypazarı soda.
Kalsiyum bakımından çok zengin.
Bebeğe faydası fazla.
İlk oğlumda doktorum her gün 1 tane kesin iç demişti. Asla aksatma peynir de dahi yok bu derece kalsiyum demişti. Çok şükür ki oğlumun hem diş gelişimi, sağlamlığı, kemik gelişiminde bu farkları görebiliyorum. Şimdide öğrenir öğrenmez düzenli içmeye başladım. Tavsiye ediyorum