2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Evet saglık ocagı yapıyormus bende ıkı haftaya ızne ayrılcam bırkaç gun o zaman yaptırım dıyorum kızlar sızde gıdıp saglıkocagına kayıt açtırın cunku benım ıs yerımde hamıle bırkaç arkadas var asıda yapılıyormuş hamılelıkte saglık ocagı benım ozel hastaneden daha çok bılgılendırıyor kızı ya bende gıdıp kayıt actırcam en kısa zamanda
Ben bugün açtırdım canım kan sonuçları çıkınca gel konuşalım dedi ebe. Kilo falan ölçümü yaptı tansiyonuma baktı, gidişat ve ne zamanlar gelmem gerektiği ile ilgili perşembe sabah konuşacağız.

Ahh ahh bende böyle dedim hiç hamile gibi hissetmiyorum kendimi dedim. Tam tamına 2. Ayda yani bugün mahvoldum bulantıdan hiç üzülecek şey değil canım dua et hep böyle gitsin
Canım hissetmeyince her şeyim aynı gidiyor :KK43: sigara içerdim günde bir paket ağırından 5 bardak kahve zar zor sınırlıyorum kendimi biraz midem bulansa halsiz olsam daha dikkatli olacağım ama zorlanıyorum bir yandan da sağlıksız gebelik zaten diyor içimden bir ses umarım yanılıyorumdur. 😔 İnşallah sen en yakın zamanda rahatlarsın canım.

Süt koydum bardaga burnumu tutup icerim en kötü diye düsünüp, 3 saatir önümde masada duruyor o bana bakıyor ben ona.... günde 2 bardak içince tiksindim 🤢 ne yapmak lazım kızlar?
Sut ve sut urunleri tuketmelisin. Sut icemiyorsan kefir yogurt ayran icebilirsin. Bende sutten tiksindim icemiyorum. Kefir iciyorum hergun ve yogurt yiyorum

Sut ve sut urunleri tuketmelisin. Sut icemiyorsan kefir yogurt ayran icebilirsin. Bende sutten tiksindim icemiyorum. Kefir iciyorum hergun ve yogurt yiyorum
Sabahları peynir yiyorum aksamlarıda yemegin yaninda bir kase yogurt yiyicem bende dediginiz gibi :dondurma: yeterli olur günluk kalsiyum için

Üşüme durumu bende de var içim titriyor resmen bazen ve ortam da soğuk olmamasına rağmen🥺 sıcak basması olmuyor ama ısım yükseliyor kimi zaman
Genel bi durum galiba, bu üşüme ve sıcaklama. Geçer herhalde. Oğlumun hamileliğinde böyle miydi hatırlayamıyorum hiç bir şeyi. Mide bulantısı o zaman da çok vardı bi tek onu hatırlıyorum. 🙏 Keşke günlük tutsaydım 🙄 Şimdi herşeyi karşılaştırırdım.

Genel bi durum galiba, bu üşüme ve sıcaklama. Geçer herhalde. Oğlumun hamileliğinde böyle miydi hatırlayamıyorum hiç bir şeyi. Mide bulantısı o zaman da çok vardı bi tek onu hatırlıyorum. 🙏 Keşke günlük tutsaydım 🙄 Şimdi herşeyi karşılaştırırdım.
Evet sanırım olacak şeyler bunlar🤗 Ama hiç şikayet etmiyorum ya resmen mucize taşıyoruz❤️

Canım hissetmeyince her şeyim aynı gidiyor :KK43: sigara içerdim günde bir paket ağırından 5 bardak kahve zar zor sınırlıyorum kendimi biraz midem bulansa halsiz olsam daha dikkatli olacağım ama zorlanıyorum bir yandan da sağlıksız gebelik zaten diyor içimden bir ses umarım yanılıyorumdur. 😔 İnşallah sen en yakın zamanda rahatlarsın canım.
Niye sağlıksız olsun lütfen böyle söyleme sen gayet sağlıklısın ne güzel işte bebeğimde sağlıklı. Bir şeyler yolunda gitmese bir yerden gösterir kendini olumsuzu çağırma lütfen. Hem bu kadar için rahat değil madem hemen al randevuyu bekleme şubatı ben 6+1 de duymuştum sende gitsen duyarsın en azından her şeyin yolunda olduğunu kesenin geliştiğini görürsün

Arkadaşlar kalsiyum için sade maden suyu öneriyorum. Beypazarı soda.
Kalsiyum bakımından çok zengin.
Bebeğe faydası fazla.
İlk oğlumda doktorum her gün 1 tane kesin iç demişti. Asla aksatma peynir de dahi yok bu derece kalsiyum demişti. Çok şükür ki oğlumun hem diş gelişimi, sağlamlığı, kemik gelişiminde bu farkları görebiliyorum. Şimdide öğrenir öğrenmez düzenli içmeye başladım. Tavsiye ediyorum 👏

X