- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #4.261
Bu güzel bilgi için çok teşekkür ederimArkadaşlar kalsiyum için sade maden suyu öneriyorum. Beypazarı soda.
Kalsiyum bakımından çok zengin.
Bebeğe faydası fazla.
İlk oğlumda doktorum her gün 1 tane kesin iç demişti. Asla aksatma peynir de dahi yok bu derece kalsiyum demişti. Çok şükür ki oğlumun hem diş gelişimi, sağlamlığı, kemik gelişiminde bu farkları görebiliyorum. Şimdide öğrenir öğrenmez düzenli içmeye başladım. Tavsiye ediyorum
Bende sadece sodayla geçirdim ilk oğlum da bazen üç tane bile içtiğim oldu. Sadece son zamanlarda ödem vazla yaptığı için önermiyor doktorArkadaşlar kalsiyum için sade maden suyu öneriyorum. Beypazarı soda.
Bebeğe faydası fazla.
İlk oğlumda doktorum her gün 1 tane kesin iç demişti. Asla aksatma peynir de dahi yok bu derece kalsiyum demişti. Çok şükür ki oğlumun hem diş gelişimi, sağlamlığı, kemik gelişiminde bu farkları görebiliyorum. Şimdide öğrenir öğrenmez düzenli içmeye başladım. Tavsiye ediyorum
Hiç önemli değil ben de bunu geç gördümCanım kız gibi :)) rabbim hayırlısını gönlüne göre versin inşallah :)) geç gördüm kusura bakma
Merhaba, 6+1 de kese boyutunuz ne kadardı acabaNiye sağlıksız olsun lütfen böyle söyleme sen gayet sağlıklısın ne güzel işte bebeğimde sağlıklı. Bir şeyler yolunda gitmese bir yerden gösterir kendini olumsuzu çağırma lütfen. Hem bu kadar için rahat değil madem hemen al randevuyu bekleme şubatı ben 6+1 de duymuştum sende gitsen duyarsın en azından her şeyin yolunda olduğunu kesenin geliştiğini görürsün
Rica ederim canım. Sade içemezsin limon sıkabilirsin içineBu güzel bilgi için çok teşekkür ederim
Maşallah cok sevindimKizlar bugun gidip gorduk keseyi sukurhatta doktor dedi ki icinde beyaz bir nokta goruyorum ama size gosteremem beklenen dogum tarihi benim gibi eylulun sonuna gelenler sizi boyle hep geriden geriden takip edicez belli ki zira siz buralari 2 hafta once gectiniz
Melekli geceleeriyi geceler güzel anneler
Canim fetal doppler cihazı var. İkinci ogluma gebe iken kadınlar kulübü arkadaslarimin bir cogu almisti. Jeli var suruyorsun ve istedigin an kalp atisini dinliyorsun. 300 tl ye yakin fiyatlari. Ama bunun da bazi dezavantajları olabiliyor. O an bebek hareket halinde olunca (ozellikle kucukken )cihazin sesinden kaciyor ve kalp atisini duymak çok güçlesiyorAslında şu streskop var ya doğru mu yazdım bilmiyorum kalp dinlenilen şey, ondan alsak duyar mıyız kiyani şimdi değil de 3 4 aylıkken duyulur mu acaba... Öyleyse aslında süper olur bu telaş falan da olmaz:))
Ben cayi asiri severimZararli midir acaba ya 2 bardakla doymuyorum bile
Evet cok faydali gerçekten. Benim de doktorum onermisti hep icerdim. Gebelikten kalma aliskanlik olmustu. Dogumdan beri hala hergun bir tane iciyordum. Simdi hamileyim yine devamArkadaşlar kalsiyum için sade maden suyu öneriyorum. Beypazarı soda.
Bebeğe faydası fazla.
Ben bir bardak çay kahvaltıda bazen yarım bardak anca içiyorum bir de öğleden sonra bir fincan Türk kahvesi içiyorumKizlar cay kahve icme durumlarinizi ne yaptiniz. Ben cayi cok severim. Sabah 2 cay bardagi 2 aksam içiyorum ama mutsuzum cok mu iciyorum diye. Kahveyi tamamen biraktim bazen haftada bir iciyorum
Ben varımKızlar ya şimdi yine pimpirikliğim tutmuş olabilir.. Hiç mide bulantısı gebelik belirtisi yaşamadan kalp atışını duyan var mı? Sadece açlık, gaz ve regl ağrıları var.
Ben yine korkmaya başladım, göğüs hassasiyetim geçti gibi, ne halsizlik ne mide bulantısı var. turp gibiyim. 4 de uyanıyorum dimdik, zorla uyumaya çalışıyorum. Acaba hormon değerlerim aynı mı kaldı. Hamilelik ilerlemiyor mu diye düşünüyorum.6.haftaya giriyorum.
Kahvesiz yapamayan biriydim ama gram canım istemiyor içmiyorum .. çayda sadece sabahları bir bardak açık içiyorum ben canım .. açık içmeye dikkat edin diyorlar çünküKizlar cay kahve icme durumlarinizi ne yaptiniz. Ben cayi cok severim. Sabah 2 cay bardagi 2 aksam içiyorum ama mutsuzum cok mu iciyorum diye. Kahveyi tamamen biraktim bazen haftada bir iciyorum
Yaş 29 Kilo 72 ilk bebek muhtemel doğum 6 EylülKIZLAR KONU SAHIBI BEN OLMUŞUM SIMDI YASINIZI HAMILE KALDIGINIZ KG KACINCI BEBIS MUHTEMEL DOGUM TARIHINIZI YAZIN LISTEYE EKLEYECEGIM
İnşallah canım. İlk üç ayın bitmesini iple çekiyorum.Canım inşallah uzun sürmez bulantıların hemen geçerBende de mide yanması başladı maalesef
Bana doktorum çay içebilirsin, kahve de günde 1 bardak içebilirsin demişti. Şu ara içemiyorum ama çayı birazcık açık koysan, 4 bardak hiç sorun değil bence. Kahve de içmiyorsan hiç düşünme bile çok mu diyeKizlar cay kahve icme durumlarinizi ne yaptiniz. Ben cayi cok severim. Sabah 2 cay bardagi 2 aksam içiyorum ama mutsuzum cok mu iciyorum diye. Kahveyi tamamen biraktim bazen haftada bir iciyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?