- 2 Aralık 2017
- 6.089
- 8.306
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #4.301
İnsallah canim teşekkür ederimOhh güzel haber haftayada duyarsın inşşaalah canımm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsallah canim teşekkür ederimOhh güzel haber haftayada duyarsın inşşaalah canımm
Maşallah canım gözün aydın, inşallah haftaya daha güzel haberlereKızlar günaydın bugün ilk randevuda sadece kese göründü, gec yumurtlama olmus sen 1 hafta geri olarak düşün dedi yani 6+4 ama 5+4 gibi düşün dedi. Kalp atımı için haftaya gel dedi insallah sorun çıkmaz. Kesenin yeri şekli güzel ama haftaya kalp atımını görmemiz lazım dedi. Bekliyodum zaten ben hep adetin 20. Günü yumurtlarım. Durumlar böyle
ManyakPrenses
Sağol canım insallah hepimiz hep güzel haberle gelelimMaşallah canım gözün aydın, inşallah haftaya daha güzel haberlere
Ayy maşallah canım çok sevindim her şeyin güzel olmasına İnşallah haftaya da kalp atışını duyarsın pıtı pıtıKızlar günaydın bugün ilk randevuda sadece kese göründü, gec yumurtlama olmus sen 1 hafta geri olarak düşün dedi yani 6+4 ama 5+4 gibi düşün dedi. Kalp atımı için haftaya gel dedi insallah sorun çıkmaz. Kesenin yeri şekli güzel ama haftaya kalp atımını görmemiz lazım dedi. Bekliyodum zaten ben hep adetin 20. Günü yumurtlarım. Durumlar böyle
ManyakPrenses
Benim bakılmadı ama zaten 7 aydır kullanıyordum yüksektir diye düşünüyorum. Siz kaç aydır kullanıyordunuzSelam kizlar, folik asit seviyenize bakilmis miydi? Benim 22 cikti 24 ust sinir. Doktorum gun asiri icebilirsin folik asidi ust sinira yakin dedi. Bir taraftan fazla folik asitin zarari olur mu diye endiseleniyorum, diger taraftan hata yapmaktan korkuyorum. Sizde durumlar nasil?
Ben de temmuzdan beri kullaniyorum hemen hemen ayni sure.Benim bakılmadı ama zaten 7 aydır kullanıyordum yüksektir diye düşünüyorum. Siz kaç aydır kullanıyordunuz
Benim kullandığım bi vitamin var onun içinde folik asit te var. Ayrı değil yani acaba bende bir gün arayla mı içsem ya doktora gitmeme de daha varBen de temmuzdan beri kullaniyorum hemen hemen ayni sure.
İnsallah canim yaa cok teşekkür ederim simdi yeni bi stres başladı artıkAyy maşallah canım çok sevindim her şeyin güzel olmasına İnşallah haftaya da kalp atışını duyarsın pıtı pıtı
Hic kafanizi karistirmak istemem sadece benim de suphe olustu icime ne yapacagimi bilemedimBenim kullandığım bi vitamin var onun içinde folik asit te var. Ayrı değil yani acaba bende bir gün arayla mı içsem ya doktora gitmeme de daha var
Yok canım zaten akllıma takılıyodu da arkadaşın dediği gibi bebeğe az gelebilir bir gün arayla almak o yüzden ben her gün içmeye devam ediyimHic kafanizi karistirmak istemem sadece benim de suphe olustu icime ne yapacagimi bilemedim
Stres yapma kuzum olumsuz bişey olsa doktorlar mutlaka söylüyo yani umut bağlamamız için. Çok şükür her şey yolunda takma kafanaYaa tabii zamanda geçmiyo. Normalde bi bakıyordum pazartesi bi bakıyordum cuma. Şimdi sanki 1 hafta değil 1 ay beklicemİnsallah canim yaa cok teşekkür ederim simdi yeni bi stres başladı artık
benim yeterli değil hemen hemen fazla o biraz durumları karıştırdı.Kızlar vucudumuzdaki folik asit orani yeterliyse bizim kendimize yeterlidir, bebege de yetmesi icin özellikle bu haftalarda omuriliginin kapanması icin ekstrasina ihtiyacimiz var diye biliyorum doktorun dediginden şaşmayın
tabi ki canım doktor nasıl derse, biraz hassas bir terazi gibi:)Yok canım zaten akllıma takılıyodu da arkadaşın dediği gibi bebeğe az gelebilir bir gün arayla almak o yüzden ben her gün içmeye devam ediyim
Folik asit olarak bakilmisti bende direktFolik asit ne diye çıkıyor kanda. Hiç dikkat etmemiştim bir bakayım
Tabi ki henuz erken olabilir 4. 5. Hafta kese olusumu gibi, sonraki 10-15 gun de kalp atisi gibi. Diger kontrolde duyarsiniz umarim endiselenmeyinDoktordan geliyorum kalp atışı göremedi 5+6 yiz ultrason 6+2 bu hatalarda kalp atışı oluşmayip sonradan oluşan var mı
Canım folik asitin fazlası vücuttan atılıyomuş vücuda zararı yokmuş bana doktorum öyle demiştiSelam kizlar, folik asit seviyenize bakilmis miydi? Benim 22 cikti 24 ust sinir. Doktorum gun asiri icebilirsin folik asidi ust sinira yakin dedi. Bir taraftan fazla folik asitin zarari olur mu diye endiseleniyorum, diger taraftan hata yapmaktan korkuyorum. Sizde durumlar nasil?