- 15 Ekim 2019
- 464
- 683
- 45
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #3.941
Ahhh ahhh allahtan ruhum gençfıstik gibisin masallah 40 yaslidan mi sayiliyomuş pehh kiloma bak kilomaa yaşda neymis fistik dolu burasi hep 50 60 arasi ben hele benn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahhh ahhh allahtan ruhum gençfıstik gibisin masallah 40 yaslidan mi sayiliyomuş pehh kiloma bak kilomaa yaşda neymis fistik dolu burasi hep 50 60 arasi ben hele benn
Inşallah rabbim hayırlısını versin tabii ki ama bir oğlum var birde kızım olursa tamamdır :)Canımm hayırlı olsun kız gibi duruyor minik bocuk
yarina eklerim cnm cok uykum gldi iyi geceelrYaş: 27
Kg: 66
2. Çocuk 15.09.2021
Maşaalaahhhh sanaaaYaş 41
Kilo 70
5.bebeğim
Muhtemel doğum 11/9/2021
İnşallah yakalar kuzum ya bakalım yaşayıp göreceğiz artık :) oğlumda böyle olmamıştı direkt uygulamayla aynıydı hepDöllenme geç olmuş olabilir canım veya ilerleyen dönemde yine değişiklikler oluyormuş hafta hesabında şuan kesin bilemiyorlar.
Maşallah kendiniz de gençsiniz Resimdeki sizseniz maşallahınız varAhhh ahhh allahtan ruhum genç
Benim eşim içince bile midem bulanıyor artık. Balkonda içiyor ona rağmen. Hâlâ mideniz bulanmadı mı sigaradan? Aslında bu haftalar tiksinti ile olsa bile bırakıyor genelde hamileler. Biraz daha zorlayın bence kendinizi bebeğiniz içinSıgara durumunu ne yaptınız. Ben yatmadan 1 tane içiyorum
Benim inanilmaz midem bulandi sigaradan. Ögrendigim gün bıraktım suan kokusunu gectim adı bile midemi bulandırıyor. Hamile kalmadan önce kara kara düsünürdüm nasıl bırakırım diyeSıgara durumunu ne yaptınız. Ben yatmadan 1 tane içiyorum
Az kalmış inşallah sen de duyacaksın annesiBende cuma gideceğim Çok sevindim maşallah size de
Çok erken değil miBenim de karnımda hareketlilik var ama bağırsak hareketleridir diyorumevet muku ya balik oynamasi gibi cok garip ama 2. veya 3. dogumlarda bu haftalarda anneler hissedebiliyormus
Çok güzeller bu arada ikizimi bebişlerEki Görüntüle 2768835 Anneannem bebislere lif yapmiş yaa
Sezeryan olursa eylül olabilirYaş 27 kilo 58 ilk bebek tarihi 4 Ekim 2021
Günde bir en düşük nikotinli aldım yarısını içip atıyorum onuda öyle hepsini içmiyorum 0.1 değeri. Normalde de 5i geçmezdi zaten Keşke bende tiksinsemBenim inanilmaz midem bulandi sigaradan. Ögrendigim gün bıraktım suan kokusunu gectim adı bile midemi bulandırıyor. Hamile kalmadan önce kara kara düsünürdüm nasıl bırakırım diye
Bende gunde 5-6 tane icerdim. E madem cok dusuk nikotinli kullaniyosun birakabilirsin :) kendine en bollusundan motive edici bi konusma yapip birak bence suan o yarım sigarayı aliskanliktan iciyosun ama bi gun bu son sigaram diyecegin gunu bekliyorum yaz mutlaka :)Günde bir en düşük nikotinli aldım yarısını içip atıyorum onuda öyle hepsini içmiyorum 0.1 değeri. Normalde de 5i geçmezdi zaten Keşke bende tiksinsem