2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Sıgara durumunu ne yaptınız. Ben yatmadan 1 tane içiyorum 😭😢
Benim eşim içince bile midem bulanıyor artık. Balkonda içiyor ona rağmen. Hâlâ mideniz bulanmadı mı sigaradan? Aslında bu haftalar tiksinti ile olsa bile bırakıyor genelde hamileler. Biraz daha zorlayın bence kendinizi bebeğiniz için

Kızlar kaşık ağrısı yaşayan varmı ? Regl dönemindeki gibi . Bende bugün yoğun oldu . 24 saat çalıştığım için olabilir mi

Benim inanilmaz midem bulandi sigaradan. Ögrendigim gün bıraktım suan kokusunu gectim adı bile midemi bulandırıyor. Hamile kalmadan önce kara kara düsünürdüm nasıl bırakırım diye 😊
Günde bir en düşük nikotinli aldım yarısını içip atıyorum onuda öyle hepsini içmiyorum 0.1 değeri. Normalde de 5i geçmezdi zaten🤦🏻‍♀️ Keşke bende tiksinsem

Günde bir en düşük nikotinli aldım yarısını içip atıyorum onuda öyle hepsini içmiyorum 0.1 değeri. Normalde de 5i geçmezdi zaten🤦🏻‍♀️ Keşke bende tiksinsem
Bende gunde 5-6 tane icerdim. E madem cok dusuk nikotinli kullaniyosun birakabilirsin :) kendine en bollusundan motive edici bi konusma yapip birak bence suan o yarım sigarayı aliskanliktan iciyosun ama bi gun bu son sigaram diyecegin gunu bekliyorum yaz mutlaka :)

X