2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Igg önceden geçirip getirmediğini belirtiyor. Igm ise su an var mi yok mu onu. Yani önceden toksoplazma gecirmişsiniz, su an yok. Bagisikliginiz var yani iyi bir şey.
Ben aklımda tutarken igg geçmiş, igm mevcut gibi kodluyorum son harfleri 😛
Çok çok teşekkür ederim🤗 yani google da bakıyım dedim gerçekten birşey anlamamıştım 🙈 içim rahatladı. Kodlama iyi fikir 😀 teşekkürler

Sabrına sağlık arkadaşım😂😂 ben hayatta o kadar bekleyemezdim, bakalım kaç haftalık çıkıcak😍 nerdeyse ikili testini yaptıracak noktayı yakalayacaksın biraz daha bekleyip onu da mı çıkarsan aradan🤪 bana bekle demesin kimse soğuyorum hemen diyenden😂
Pandemi sagolsun😂 İkili veya uclu test yaptirmiyorum ben zaten😄 sadece ayrintili ultrason yaptırıyorum. bu arada sabrediyorum ama zaman gecmiyor hakkaten 😂😂

Kızlar yarın işten önce sağlık ocağına gideceğim ama pandemi nedeniyle geç açılıyor olabilir mi? Biliyor musunuz acaba? 8 de yazıyor internette.
Sağlık ocağının adını ve çalışma saatleri yazarsan çıkar Google da. Bizim 9da açıyor mesela. Daha geç daha erken de oluyor yer yer

Sağlık ocağının adını ve çalışma saatleri yazarsan çıkar Google da. Bizim 9da açıyor mesela. Daha geç daha erken de oluyor yer yer
Canım öyle 8 de çıkıyor da, pandemi döneminde inanamadım bizim kurumda da 8.30 yazıyor ama 10 da başlıyoruz işe :) ki 9.00 muş sağlık ocağı:)) teşekkür ederim 🌺

Igg önceden geçirip getirmediğini belirtiyor. Igm ise su an var mi yok mu onu. Yani önceden toksoplazma gecirmişsiniz, su an yok. Bagisikliginiz var yani iyi bir şey.
Ben aklımda tutarken igg geçmiş, igm mevcut gibi kodluyorum son harfleri 😛
Harika bilgi teşekkürler. Bu forumun faydaları işte🙂

X