- 27 Temmuz 2010
- 1.417
- 9
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #3.981
Merhaba ben de 2021 Eylül annesi olacağım. 2011 doğumlu bir oğlum var tam 10 yıl aradan sonra gene aynı heyecanlar...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun ne güzel sağlıkla doğsunMerhaba ben de 2021 Eylül annesi olacağım. 2011 doğumlu bir oğlum var tam 10 yıl aradan sonra gene aynı heyecanlar...
Çok teşekkürler size de hayırlı olsunHayırlı olsun ne güzel sağlıkla doğsun
Ne listesi canım kaçırdımbilgilerini paylasan annisleri ekledim listeye kizlarr
eylul annelerini listesi kuzum bilgilerini yaz ekleyeyim senide en bastaki sayfada gore bilirsinNe listesi canım kaçırdım
Yaş 31eylul annelerini listesi kuzum bilgilerini yaz ekleyeyim senide en bastaki sayfada gore bilirsin
Yaş 33 kg 55 ilk bebek 3/9/2021Bana bilgilerini tekrar yazar mısın canım
Yaşım 26 hamile kaldigim kilom 61 ilk gebelik muhtemel dogum tarihimiz azcik karisik ama suan 15 eylul gorunuyor.KIZLAR KONU SAHIBI BEN OLMUŞUM SIMDI YASINIZI HAMILE KALDIGINIZ KG KACINCI BEBIS MUHTEMEL DOGUM TARIHINIZI YAZIN LISTEYE EKLEYECEGIM
tamm cnmYaş 33 kg 55 ilk bebek 3/9/2021
Eline sağlık canımvallahi kizlar yapabildigim kadar yaptim listeyi
63kg yzn bide
Ben genelde tuzlu/ekşi bandında gidiyorum. Zeytin en sevdiğim yiyecek şu ara Dün pırasa yemeyi denedim, olmadı. Dediğin gibi tencere yemeği sıkıntı. Ceviz de pek yiyemedim, yağlı geliyor o da. Herhalde bebiş vitaminsiz kalmaz bu dönem de, ilk 3 ay bitince ciddi dikkat etmek lazım.Ben bazen nesguik yiyiyorum yanımda sürekli tuzlu bişiler bulunduruyorum shake makinesinde yulaf muz süt bazen çilek çekiyorum içiyorum en azından vitamin alim diye ceviz falan yiyiyorum ama tencere yemeği görünce içime bişiler oluyo
Dün sabah 5 kere fln kustum üst üste. Böyle bir şey olsa kesin anlardık ya. Bence bu kadar ağır geçirmiyor herkes bu dönemi. Veya ilaçlar daha çok işe yarıyor, bilemedim.Ben de sasiriyorum kesin birilerini mide bulantisindan falan anlarim saniyordum
Bir sandvici parca parca yiyerek idare ettigini soylemisti bir arkadasim
Bence de herkesin o kadar ağır geçmiyor çevreden duya duya biraz öyle olacağına şartladık.Dün sabah 5 kere fln kustum üst üste. Böyle bir şey olsa kesin anlardık ya. Bence bu kadar ağır geçirmiyor herkes bu dönemi. Veya ilaçlar daha çok işe yarıyor, bilemedim.