2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ben bazen nesguik yiyiyorum yanımda sürekli tuzlu bişiler bulunduruyorum shake makinesinde yulaf muz süt bazen çilek çekiyorum içiyorum en azından vitamin alim diye ceviz falan yiyiyorum ama tencere yemeği görünce içime bişiler oluyo😀😀
Ben genelde tuzlu/ekşi bandında gidiyorum. Zeytin en sevdiğim yiyecek şu ara 😃 Dün pırasa yemeyi denedim, olmadı. Dediğin gibi tencere yemeği sıkıntı. Ceviz de pek yiyemedim, yağlı geliyor o da. Herhalde bebiş vitaminsiz kalmaz bu dönem de, ilk 3 ay bitince ciddi dikkat etmek lazım.

Merhaba Eylül anneleri, bende bugun saglikocagina gittim kan verdim, ebe dosya acti, bütün tahlillerini yapalim dedi, sonuçlar yarin cikacak insallah, uygulamadaki hesaba göre tam 5 hafta bugün, ebe bugün ama sonuçlardan sonra doktora gitmemi önerdi en azin keseyi gör dedi, saglikli bir sekilde ilerliyormu diye takip edilsin, normalde ben bekleyip 7.hafta da gitmeyi dusunuyordum, ebe dedi ki 7.haftayi bekleme Allah korusun dis gebelik olursa ve sende bunun takibini yaptirmazsan tuplerin zarar gorebilir, bende yarin sonuçları alayim ona göre bir doktora gideceğim herhalde, benim gibi bekleyecek olanlara da fikir olur diye yazmak istedim

Ben de sasiriyorum kesin birilerini mide bulantisindan falan anlarim saniyordum 😁
Bir sandvici parca parca yiyerek idare ettigini soylemisti bir arkadasim
Dün sabah 5 kere fln kustum üst üste. Böyle bir şey olsa kesin anlardık ya. Bence bu kadar ağır geçirmiyor herkes bu dönemi. Veya ilaçlar daha çok işe yarıyor, bilemedim.

Dün sabah 5 kere fln kustum üst üste. Böyle bir şey olsa kesin anlardık ya. Bence bu kadar ağır geçirmiyor herkes bu dönemi. Veya ilaçlar daha çok işe yarıyor, bilemedim.
Bence de herkesin o kadar ağır geçmiyor çevreden duya duya biraz öyle olacağına şartladık.
çok geçmiş olsun ya umarım bu günler çabucak geçer önemli olan bebeklerimiz sağlıklı olsunlar da.
Benim hiç kusma olmadı ama gelip giden göz kararması ve sürekli mide ağrısı hazımsızlık oluyor.

X