- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #3.921
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ellerine sağlık canımmmliste iş bitti bugunluk varmi arttiran
Tatlim bende yazmistim ama listede göremedim. Yarin mi eklersin.liste iş bitti bugunluk varmi arttiran
Hepimiz anneyiz ve icimizde cocuk ruhu varGrubun en yaşlısı benimmmm
Kizlar listede bozukluk olmustu onu düzeltmek icin silmistim düzeltip tekrar ekledim bi yanlislik varsa yazin düzelteyim hemen acemiyim biraz kusura bakmayin artkTatlim bende yazmistim ama listede göremedim. Yarin mi eklersin.
Yas 31
Kilo 56
3. Gebelik
15.09.2021
bi listede bozukluk olmustu cnm onu düzeltmek icin silmiatim geri düzenledim hemen bi yanlislik var ise duzelteyim hemen bakEfenin_Annesi ben yokum yazmıştım gözden kaçmış herhalde yaş 33 kg 55 ilk gebelik tahmini doğum 03/09/2021
Ben cumartesi doktordan sonra sizi rahatsız ediceğim 6+4 olacağım. İnşallah herşey sağlıklıysa, bebeğimi görürsem Ellerinize sağlık bu aradaliste iş bitti bugunluk varmi arttiran
Dur bende varım 80 liyim temmuzda 41 galiba en çok da çocuğu olan benim galiba şimdi bilgilerimi yazacağımGrubun en yaşlısı benimmmm
fıstik gibisin masallah 40 yaslidan mi sayiliyomuş pehh kiloma bak kilomaa yaşda neymis fistik dolu burasi hep 50 60 arasi ben hele bennGrubun en yaşlısı benimmmm
tamam cnm sag saglim git gel insallah sen yaz ben hemen eklerm cnm hayrli haberlerini bekliyor olacagz annesiBen cumartesi doktordan sonra sizi rahatsız ediceğim 6+4 olacağım. İnşallah herşey sağlıklıysa, bebeğimi görürsem Ellerinize sağlık bu arada
İnşallahtamam cnm sag saglim git gel insallah sen yaz ben hemen eklerm cnm hayrli haberlerini bekliyor olacagz annesi
Yaşın 25 ,ilk bebek olacak, tahminlerimize göre 17 eylülde Gelecek minnağımKIZLAR KONU SAHIBI BEN OLMUŞUM SIMDI YASINIZI HAMILE KALDIGINIZ KG KACINCI BEBIS MUHTEMEL DOGUM TARIHINIZI YAZIN LISTEYE EKLEYECEGIM
tam interneti kapayip alarmi kuracaktim ki bildirimin geldi şanslisin hemen ekliyorumYaş 41
Kilo 70
5.bebeğim
Muhtemel doğum 11/9/2021
Pandemiden dolayı 8 buçukta açılıyormuş ben öyle gittimKızlar yarın işten önce sağlık ocağına gideceğim ama pandemi nedeniyle geç açılıyor olabilir mi? Biliyor musunuz acaba? 8 de yazıyor internette.
kg cnmYaşın 25 ,ilk bebek olacak, tahminlerimize göre 17 eylülde Gelecek minnağım
İyi bari sorayim doktora ben o kadar açlığa dayanamam çünkü kanı öğleden sonra vermeyi planliyodumBen tok karnina yaptirdim
Yaş: 27KIZLAR KONU SAHIBI BEN OLMUŞUM SIMDI YASINIZI HAMILE KALDIGINIZ KG KACINCI BEBIS MUHTEMEL DOGUM TARIHINIZI YAZIN LISTEYE EKLEYECEGIM