2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
KIZLAR KONU SAHIBI BEN OLMUŞUM SIMDI YASINIZI HAMILE KALDIGINIZ KG KACINCI BEBIS MUHTEMEL DOGUM TARIHINIZI YAZIN LISTEYE EKLEYECEGIM
Pandemi sagolsun😂 İkili veya uclu test yaptirmiyorum ben zaten😄 sadece ayrintili ultrason yaptırıyorum. bu arada sabrediyorum ama zaman gecmiyor hakkaten 😂😂
Sabrın sonu selamet olsun canım, sağlıklı oldukları sürece her duygu güzel😍 yürüyen tecrübesin ama ya maşallah allah bozmasın☺️☺️

Çok erken değil mi🤔Benim de karnımda hareketlilik var ama bağırsak hareketleridir diyorum🤔
gazla onu ayıra biliyorum cnm bide gaz bende cok rahatszkik veriyor yedigime cok diikkat ediyrm gazli yiyeceklerden uzak duruyrum
Umutlu_anne ellerine sağlık 🙏👏❤️
Tesekkür ederim cnm ❤
Çok güzeller bu arada ikizimi bebişler
Allah nasip kısmet ederse evet cnm allhin izniyle 😇:nazar:

Eklentiler

• B8B9CC59-C872-49FC-A379-765707DC7DF1.jpeg
    B8B9CC59-C872-49FC-A379-765707DC7DF1.jpeg
    106,3 KB · Görüntüleme: 69
Merhaba arkadaşlar bende bu sabah idrar testinde belirgin bir şekilde ikinci çizgiyi gordum tahmini doğum tarihi eylul sonu Yaş:30 bat:24.12.2020. İkinci gebeliğim. İlk gebeliğim tup bebekti oğlum henuz 10 aylık.biraz korkuorum açıkcası ama Allah yardımcımız olur inş 🙏
kg yzn bide

H
Merhaba arkadaşlar bende bu sabah idrar testinde belirgin bir şekilde ikinci çizgiyi gordum tahmini doğum tarihi eylul sonu Yaş:30 bat:24.12.2020. İkinci gebeliğim. İlk gebeliğim tup bebekti oğlum henuz 10 aylık.biraz korkuorum açıkcası ama Allah yardımcımız olur inş 🙏
Hoşgeldin aramıza:) küçük bebeği olan bir kaç anne varız burda. Benim de oğlum 10 aylık oldu, günlerimiz de çok yakın. Sağsalim alırız inşallah kucağımıza yavrularımızı😇 bu doğal yolla oldu o zaman öyle mi😍

X