2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Merhaba bende eylül annesi olacağım inş:)
Yaş 29
Kilo 56
Beklenen doğum 30.09.2021.
4+5 haftalık daha doktora görünmedim kese ve kalp atışını aynı anda duymak için.

Selam kızlar tekrardan
15 ocakta 7 nci haftada olduğum söylendi ancak; devlet hastanesinde devam edeceğim. Devam edeceğim hastanede son regl tarihini nasıl kabul ederlerse artık ona göre ben de aranıza katılmak istiyorum çünkü üstüne görme oldu. Tarih tutmuyor: en kısa zamanda görüşmek üzere. Belki ağustosa da denk gelebilir bakalım bir iki hafta sora belli olacak inşallah

Ah aynen canim cok guzel bir duygu🥰 aminn.. ikinci gebeligimde ben de kendimi cok tuhaf hissetmistim. İlk ogluma haksizlik ediyormusum gibi, artık onunla yeterince ilgilenemeyecekmisim gibi geliyordu. Ama dogunca tum bu hisler yok oldu. Sen de kucağına alinca goreceksin ins,endiselenme☺️ ben randevu aldim 1 subat pazartesi gunu gidecegim bakalim😄 kac haftalik olduguna dair hic bir fikrim yok. En cok merak ettigim konu bu suan😂
Sabrına sağlık arkadaşım😂😂 ben hayatta o kadar bekleyemezdim, bakalım kaç haftalık çıkıcak😍 nerdeyse ikili testini yaptıracak noktayı yakalayacaksın biraz daha bekleyip onu da mı çıkarsan aradan🤪 bana bekle demesin kimse soğuyorum hemen diyenden😂

X