- 5 Ekim 2020
- 297
- 407
- 46
-
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #3.901
Çok çok teşekkür ederimIgg önceden geçirip getirmediğini belirtiyor. Igm ise su an var mi yok mu onu. Yani önceden toksoplazma gecirmişsiniz, su an yok. Bagisikliginiz var yani iyi bir şey.
Ben aklımda tutarken igg geçmiş, igm mevcut gibi kodluyorum son harfleri
Yaş 27 kilo 58 ilk bebek tarihi 4 Ekim 2021KIZLAR KONU SAHIBI BEN OLMUŞUM SIMDI YASINIZI HAMILE KALDIGINIZ KG KACINCI BEBIS MUHTEMEL DOGUM TARIHINIZI YAZIN LISTEYE EKLEYECEGIM
Ayyy bura Eylül anneleriymiş pardoooonbilgilerini paylasan annisleri ekledim listeye kizlarr
Ayy ben ya öğleden hemen önce ya da sonra kan vericem kesin fenalaşcam desene o kadar aç duruncaEvet canım ben aç gittim
Pandemi sagolsunSabrına sağlık arkadaşımben hayatta o kadar bekleyemezdim, bakalım kaç haftalık çıkıcak nerdeyse ikili testini yaptıracak noktayı yakalayacaksın biraz daha bekleyip onu da mı çıkarsan aradan bana bekle demesin kimse soğuyorum hemen diyenden
Ben bugün 6+2 olarak kendim sordum şuan gerek yok dedi. Tuhaf gerçektenBenımde öyle bu cumartesı kalp atısını duymaya gıtcem gene bırsey demezse saglım ocagındakı ebe ıstıyormus onda yaptırırım artık
Sağlık ocağının adını ve çalışma saatleri yazarsan çıkar Google da. Bizim 9da açıyor mesela. Daha geç daha erken de oluyor yer yerKızlar yarın işten önce sağlık ocağına gideceğim ama pandemi nedeniyle geç açılıyor olabilir mi? Biliyor musunuz acaba? 8 de yazıyor internette.
Prilam dr 10 mgCanım benim çok geçmiş olsun
İlacın adı ne
Yaş:28KIZLAR KONU SAHIBI BEN OLMUŞUM SIMDI YASINIZI HAMILE KALDIGINIZ KG KACINCI BEBIS MUHTEMEL DOGUM TARIHINIZI YAZIN LISTEYE EKLEYECEGIM
Yaş 36 kilom 77 tahmini dogum 12 eylül 2. BebekKIZLAR KONU SAHIBI BEN OLMUŞUM SIMDI YASINIZI HAMILE KALDIGINIZ KG KACINCI BEBIS MUHTEMEL DOGUM TARIHINIZI YAZIN LISTEYE EKLEYECEGIM
Ben tok karnina yaptirdimKızlar ilk randevuda doktorun yazdığı rutin kan tahlillerini aç karnına mi yaptirmamiz gerekiyo?
Tatlın ben kalp atışını vajinal ultrasonla 5+2 de duydum karın ultrasonuyla 6+0 da duydumKızlar 6 haftada kalp atısı duydunuzmu 6+3 oldum gitsem duyarmıyım
Canım öyle 8 de çıkıyor da, pandemi döneminde inanamadım bizim kurumda da 8.30 yazıyor ama 10 da başlıyoruz işe :) ki 9.00 muş sağlık ocağı:)) teşekkür ederimSağlık ocağının adını ve çalışma saatleri yazarsan çıkar Google da. Bizim 9da açıyor mesela. Daha geç daha erken de oluyor yer yer
Harika bilgi teşekkürler. Bu forumun faydaları işteIgg önceden geçirip getirmediğini belirtiyor. Igm ise su an var mi yok mu onu. Yani önceden toksoplazma gecirmişsiniz, su an yok. Bagisikliginiz var yani iyi bir şey.
Ben aklımda tutarken igg geçmiş, igm mevcut gibi kodluyorum son harfleri
Merhaba
yas 31, 57kg, 3. Gebelik. Muhtemel dogum tarihim henuz net degil onu randevu sonrasi guncellleyelim
liste daha önce yapmamistim ugrastirici biraz ama oldugu kadar artik bizimde listemiz var
Saglikla ilgili yerler gec baslamiyor canim. Muhtemelen 8dirKızlar yarın işten önce sağlık ocağına gideceğim ama pandemi nedeniyle geç açılıyor olabilir mi? Biliyor musunuz acaba? 8 de yazıyor internette.