- 19 Aralık 2016
- 925
- 994
-
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #3.701
Amiin inşallahYaa ne güzel darısı başımıza inşallahmiğde bulantılarınında en kısa zamanda geçmesini diliyorum
Maşallah canım benim gözün aydın Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin2 hafta önce gitmiştik 4+ Lardaydı. Bugün keseyi değilde bebeğimin şuan 7.5 mm olduğunu söyledi :)
İnşallah duyarsınız sağlıklaaaaKızlar geldim ben birazdan kalp atışıiçin gireceğim dua edin lütfen bolca
İnşallah duyarsın sağlıkla miniğinin kalp atışlarını canım benimKızlar geldim ben birazdan kalp atışıiçin gireceğim dua edin lütfen bolca
Benim 7 cmlik kistim vardı ilaç kullandım nişanlıyken evlendikten beş ay sonra da bıraktım kistim küçülmüş Allah nasip etti de hamile kalabildim. Kahverengi akıntı kist akıntısıdır normalde doktora sordum acaba ilgisi olabilir mi diye. Alakası yok dedi rahim şu an kapalı embriyo var, onun geçeceği yer yok dedi. Ben yine de rahimde kalan eski kanlar olduğunu düşünüyorum çünkü kanama alanı yok o yüzden sorayım dedim sana acaba kisti olanlar daha mı sık görülüyor bu durum diyeBilmiyorum ki canım hamilelikten önce hiç yoktu 2 hafta önce kontrole gittiğimde görüldü bugn ise azalmış boyutu
Kız gibi görünüyor canım bin kere maşallahKızlarr hadi bi cinsiyet tahmini alayım :)
Bilemiyorum ki canım ya ben ilk defa hamilelikte rastladım ve hemende küçüldü inşallah tekrar ortaya çıkmaz şu lekelenmelerdende kurtuluruzBenim 7 cmlik kistim vardı ilaç kullandım nişanlıyken evlendikten beş ay sonra da bıraktım kistim küçülmüş Allah nasip etti de hamile kalabildim. Kahverengi akıntı kist akıntısıdır normalde doktora sordum acaba ilgisi olabilir mi diye. Alakası yok dedi rahim şu an kapalı embriyo var, onun geçeceği yer yok dedi. Ben yine de rahimde kalan eski kanlar olduğunu düşünüyorum çünkü kanama alanı yok o yüzden sorayım dedim sana acaba kisti olanlar daha mı sık görülüyor bu durum diye
İnşallahBilemiyorum ki canım ya ben ilk defa hamilelikte rastladım ve hemende küçüldü inşallah tekrar ortaya çıkmaz şu lekelenmelerdende kurtuluruz
Plasentanın konumuna göre kız gibi duruyor canım bende yeni öğreniyorum şu teoriyi gerçiKızlarr hadi bi cinsiyet tahmini alayım :)
İnşallah seninde küçülür gider canım Ben de sadece şuan sızı gibi ağrı var o kadarİnşallahdoktor hamileyken regl olmadığımız için kistlerin baya küçüldüğünü söyledi
Tam anlayamadım aslında ama kız gibi sanırım ramzi teorisine göre:)
yaaaa banada bakar misin cnmTam anlayamadım aslında ama kız gibi sanırım ramzi teorisine göre:)
Bakarım tabi canım, paylaştın mı acaba göremedimyaaaa banada bakar misin cnm
Canım çok teşekkürlerTam anlayamadım aslında ama kız gibi sanırım ramzi teorisine göre:)