-
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #3.681
Teşekkür ederimTebriklerArtışınız güzel bence şimdi dr gitseniz sadece ultrasonla rahim kalınlığına falan bakar. 5. Hafta içinde kese gözüküyor anca. Ama içiniz rahat edecekse yinede gidin
Çikolata kisti miydi kistiniz ?Günaydın kızlar bugün kalp atışını duydum şükür. Bir de kistim vardı 5.5cm o da 3cme gerilemiş şükür. Tek sıkıntı dün kahverengi leke vardı onun için progestan hap verdi sabah akşam tok kullanacakmışım
Benim de 5. Haftadan beridir lekelenme vardı Dr progestan verdi. 8+3teyim biraz azaldı gibi. Bu defa da gelip giden kramplar giriyor karnıma. Her hafta yeni bir heyecan yaşatıyor bu hamilelik.Canım iki haftadır var bazen az bazen avuç avuç kahverengi. 7. Haftadayım
Hayirli olsunKızlar merhaba bat a 3 gün kala beta baktırdım 120.6 2 gün sonra 245 çıktı. Daha Dr için erken diye düşünüyorum. Acaba tekrar beta yaptırsam mı yoksa dr a mı gitsem bat 1 gün geçti
İnşallah benim de azalır artıkBenim de 5. Haftadan beridir lekelenme vardı Dr progestan verdi. 8+3teyim biraz azaldı gibi. Bu defa da gelip giden kramplar giriyor karnıma. Her hafta yeni bir heyecan yaşatıyor bu hamilelik.
Benim her adet öncesi sivilcelerim çıkardı bu seferde bir sürüü çıktı yüzüme bakmak istemiyorum resmenHanımlaaar sanki adet sürecindeymisiz gibi sivilceleri olan!!!
Bayagi da büyük, sinir bozucu.
Hayırlı olsunTeşekkür ederimsizi de tebrik ederim vajinal ultrason beni çok geriyor o yüzden gitmek istemiyorum ben 10 gün kadar bekleyeyim o zmn
Bende teşekkür ederimTeşekkür ederimsizi de tebrik ederim vajinal ultrason beni çok geriyor o yüzden gitmek istemiyorum ben 10 gün kadar bekleyeyim o zmn
Teşekkürleer sizede hayırlı olsunHayırlı olsunben de sizin gibi düşünüp bu haftayi bekledim 6+4 olunca gitmis olucam ilk randevuma, kese karından görünebilsin ve ayni randevuda kalp atışını da duyalim diye sabırla bekledim insallah öyle olur
Evet ilk hemde problemlerin varlığını öğrendiğimiz zamanda olduBende teşekkür ederimBence de en mantıklısı beklemek ilk gebelik mi sizin de
Tedirginlik hep olucak bundan sonraTeşekkürleer sizede hayırlı olsunbende sizin gibi yapayım bi beta vereyim takip edeyim çünkü rşim varikosel vardı yeni tedaviye başlamıştık ilk ayda böyle birşey oldu şükür. Bir tedirginlik var ister istemez
Çok iyi geldi Allah bin kere razı olsuunTedirginlik hep olucak bundan sonraaslında dış gebelik olup olmadigina emin olmak icin bir kere gitmek lazım ama gitmedim açıkçası risk aldım, elhamdülillah öyle kanama ve fazla ağrı olmadığı sürece de randevudan önce gitmem dedim bu zamana kadar olmadi bakalım. Özellikle forumda olumsuz seyler cok karşımıza çıkar, bizimle ayni durum içinde olup acı tecrubeler yasayan arkadaslari okudukca insanin psikolojisi bozuluyor, acaba bende de olabilir mi diye düşünüp doktora gitmeyi erteledigime pişman oldugum zamanlar oldu ama hep dedim ki bisey olacaksa 39. Haftada da olabilir, risk her zaman var, imtihanlar bizim için, herhangi bi anormallik yaşamadığım sürece sakin kalmaya söz verdim, olumlu düşünüp bu güzel süreci kendime zehir etmemeye caliscam. Sana da tavsiye ederim, dr icin beklemeyi düşündüğün icin yazdim bunca seyi belki benimle aynı psikolojiye girersin diye
Bilmiyorum ki canım hamilelikten önce hiç yoktu 2 hafta önce kontrole gittiğimde görüldü bugn ise azalmış boyutuÇikolata kisti miydi kistiniz ?
Kese görünmesi için hcg 800 -1000 civarı olmadı lazım 2 günde birde verebilirsin kan artışı takip etmek için. Çok aklında kalıyorsa tabiki doktora da görünebilirsinKızlar merhaba bat a 3 gün kala beta baktırdım 120.6 2 gün sonra 245 çıktı. Daha Dr için erken diye düşünüyorum. Acaba tekrar beta yaptırsam mı yoksa dr a mı gitsem bat 1 gün geçti
Allah büyük canım ya kuzunun vakti gelmiş demek ki ne güzelEvet ilk hemde problemlerin varlığını öğrendiğimiz zamanda oldu
Hemde çok büyükAllah büyük canım ya kuzunun vakti gelmiş demek ki ne güzel
Çok teşekkür ederiiimGözün aydın canımmmm
2 hafta önce gitmiştik 4+ Lardaydı. Bugün keseyi değilde bebeğimin şuan 7.5 mm olduğunu söyledi :)Maşallah çok sevindim darısı başımızabundan önce kaçıncı günde görmüştünüz keseyi, bir de bugün kesenizin kaç mm olduğunu söyledi mib
Evet 2 günde 1 beta batırıyorm şöyle 12 şubat gideyim diyorumKese görünmesi için hcg 800 -1000 civarı olmadı lazım 2 günde birde verebilirsin kan artışı takip etmek için. Çok aklında kalıyorsa tabiki doktora da görünebilirsin