-
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #3.641
Allahın izniyle bişey olmaz stres yapma benim ilk bebişte tüp bebek benimde oldu lekelerim yat dinlen dua et Allah yardımcın olsunKızkar gunaydın 9+6 yım ilk tup bebek denemem sukur tuttu 2 gun öncesıne kadar tek lekem dahı olmadı cuma öğlenden sonra peceteyr pembe lekeler gördum sildim yıne geldı. Doktoragıttım hemen ultrasonda göredü uterusun sağ ust köşesinde küçük bi kanama alanı var dedi kesenın dışında. Benı servıse yatırdı bundan sonra tuvaşet dışında ayağa kalkmak yasak dedi. Hala servıste yatıyorum o pembe lekeden hemen somra kahve leke geldi 2 gündür başka hıç bırsey gelmedi dün ultrasonda baktığında alan buyumemış aynı dedi.. Bebeğe birşey olurmu siz yaşadınızmı deneyımı oşan varsa bana bılgı versın lutfen
Normal benim de 9mm di gördüğümüzde, boştu. İnşallah hepimiz görebiliriz bu hafta. Daha kimseye söyleyemedim kalp atışını görmeden içim rahat etmeyecek galiba. Haber verin lütfen siz de gittiğinizdeMerhaba ben sadece iki kere beta baktırdım ikincisinde iki katı artış görünce bıraktım. 5+1 de keseyi gördük. Kese 11 mm. İçi boştu. En son gördüğüm beta 6 binlerdeydi benim. Bu hafta 6+3 te randevum var. İnşallah bu kez bebeği ve kalp atışını görürüz
Epudral oldum canim yinr ayni olurum. Evet o zaman ayni olabilirBende sezeryan olacağım canım :)) belki aynı güne denk gelir yine :) ilki genel mı epidural mi senin?
Bende öyleyim ya 6. HaftaCanım senin kaçıncı hafta ben de sürekli acıkıyorum. Acıkınca bir de midem acayip kazınıyor hemen yemem gerekiyor.
Yok ben de gitmedim yanlış yazmışım ben de bugun 6+1 im Çarşamba gitcem insallah ilk kezkese icinnde gitmedim hiç
Hayırlııs inşallah ikimizde mutlu haberlerle dönerizYok ben de gitmedim yanlış yazmışım ben de bugun 6+1 im Çarşamba gitcem insallah ilk kezkese icinnde gitmedim hiç
Ağrı normal derecede girip çıkıyor doktor normal demişti. Kasılmalarım yok çok şükürAğrın var mı peki canım yoksa sadece lekelenme mi
Epiduralden korkmadın mı ? Benim genel anesteziydi panik atak var bende bunda epidural olmak istiyorum ama cesaret edemiyorum. Birde baş ağrısı çok oluyor diyorlar migrenimde var tetikler mı bilmiyorumEpudral oldum canim yinr ayni olurum. Evet o zaman ayni olabilir
Tabii, siz de haber verin :)Normal benim de 9mm di gördüğümüzde, boştu. İnşallah hepimiz görebiliriz bu hafta. Daha kimseye söyleyemedim kalp atışını görmeden içim rahat etmeyecek galiba. Haber verin lütfen siz de gittiğinizde
Tabi canım önce ultrasonla muayene eder sonra tahlillerini ister inşallah kese görürsün. Ben alttan bakın dedim bastırıyor çünkü canım çok yanıyor. gördü keseyi bende ikiz olabilir mi dedim kesenin yanını gösterdi belki şurdan bir sürpriz yapabilir dedi ama şimdilik tek kese görünüyor dedi. çok da uğraşmadı doğrusu doktorlar bizim gibi heycanlı meraklı olmuyor ne yazıkki 1 dkk sürmedi ultrason. sabırsızlanıyorum bu hafta tekrar gidecm bakalım inşallah kalp sesi duyabilirim hemde çift olur ne güzel olur yaHalamlar ikizdi. Bana denk gelmis olabilir mi ikiz sirasi yoksa. Deli sorular :)
Insallah amin. :) Keseye bakmadim, pazartesi ilk defa kadin dogum doktoruna gorunucem, o bakar mi acaba, peki ultrason gosterir mi bize?
Insallah canlar, amin.
Allah hepimize bakabilecegimiz yavrular nasip eder insallah.
Bende aynı durumdayım başım dönüyor midem bulanıyor ve doymak bilmiyorum Kaç kilo aldım bilmiyorum ama şimdiden karnım 4 aylık gibi oldu :))Kızlar bende de bulantı oluyor ama cok sık acıkıyorum ve acıkınca yemediğimde daha cok midem bulaniyor. Daha simdiden 1.5 kilo almisimvar mi benim gibi kilo alan
Selam, normalde hic sivilce bilmem ama alnimda, cenemde, gogsumde, sirtimda bir suru cikti ama ufak ufak gecmeye basladilar. Hormonel olsa gerek..Hanımlaaar sanki adet sürecindeymisiz gibi sivilceleri olan!!!
Bayagi da büyük, sinir bozucu.
Merhaba bende en son 5+3 te gitmiştim. Dr daha kese yeni oluşmaya başlıyo dedi 15 gün sonra gel dedi. Aslında 1 hafta sonrada duyabilirdik belki ama garanti olsun istedi sanırım :) Duyarsın büyük ihtimalle kalp atışınıBütün hamişlere selamm :) ben de 5+4 deyim.19 ocakta doktora gittim ve kese göründü 1 hafta sonrasına bidaha çağırdı acaba kalp atısini duyabilirmiyimm :) ? Gecen haftalar sikayetim yoktu ama 4-5 gundur felaket bulanti halsizlik ve baş ağrısı var hicbirsey yemek istemiyorum :/
Ben hamile olmadan önce adete 1-2 gün kala ishal olurdum. Hamile olduğumu öğrendikten sonra yine başladı yaklaşık 5 gün falan sürdü. Muz yedim bol bol su içtim şu an normale döndü baya..sabahları ishal durumu yaşayan var mı? Folic asitten veya hormonal olduğunu düşünüyorum ama sizlerde varmı böyle bir durum?