2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Allahın izniyle bişey olmaz stres yapma benim ilk bebişte tüp bebek benimde oldu lekelerim yat dinlen dua et Allah yardımcın olsun

Kızlar bende de sürekli bi öğürme kusmuyorum Allah'tan ama herşeyden midem bulanıyor özellikle mutfaktan acıkıyorum ama bişey canım istemiyor zoraki yiyorum resmen

Normal benim de 9mm di gördüğümüzde, boştu. İnşallah hepimiz görebiliriz bu hafta. Daha kimseye söyleyemedim kalp atışını görmeden içim rahat etmeyecek galiba. Haber verin lütfen siz de gittiğinizde

Kızlar bende de bulantı oluyor ama cok sık acıkıyorum ve acıkınca yemediğimde daha cok midem bulaniyor. Daha simdiden 1.5 kilo almisim var mi benim gibi kilo alan

Tabi canım önce ultrasonla muayene eder sonra tahlillerini ister inşallah kese görürsün. Ben alttan bakın dedim bastırıyor çünkü canım çok yanıyor. gördü keseyi bende ikiz olabilir mi dedim kesenin yanını gösterdi belki şurdan bir sürpriz yapabilir dedi ama şimdilik tek kese görünüyor dedi. çok da uğraşmadı doğrusu doktorlar bizim gibi heycanlı meraklı olmuyor ne yazıkki 1 dkk sürmedi ultrason. sabırsızlanıyorum bu hafta tekrar gidecm bakalım inşallah kalp sesi duyabilirim hemde çift olur ne güzel olur ya

Kızlar bende de bulantı oluyor ama cok sık acıkıyorum ve acıkınca yemediğimde daha cok midem bulaniyor. Daha simdiden 1.5 kilo almisim var mi benim gibi kilo alan
Bende aynı durumdayım başım dönüyor midem bulanıyor ve doymak bilmiyorum Kaç kilo aldım bilmiyorum ama şimdiden karnım 4 aylık gibi oldu :))

Merhaba bende en son 5+3 te gitmiştim. Dr daha kese yeni oluşmaya başlıyo dedi 15 gün sonra gel dedi. Aslında 1 hafta sonrada duyabilirdik belki ama garanti olsun istedi sanırım :) Duyarsın büyük ihtimalle kalp atışını Bende sabırsızlıkla bekliyorum 5 şubatı

sabahları ishal durumu yaşayan var mı? Folic asitten veya hormonal olduğunu düşünüyorum ama sizlerde varmı böyle bir durum?
Ben hamile olmadan önce adete 1-2 gün kala ishal olurdum. Hamile olduğumu öğrendikten sonra yine başladı yaklaşık 5 gün falan sürdü. Muz yedim bol bol su içtim şu an normale döndü baya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…