2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Merhabalar,Kaçıncı haftadasınız?

Aynı sorun bende de var. Bende 2 buçuk kilo almışım Doktora gittiğimde sordum ödem falan mı diye. ‘Çok hızlı gitmişsin sen, biraz daha dikkat et ödem olduğunu düşünmüyorum önceden yediklerine dikkat etmiyordun şimdi dikkat ediyorsun o yüzdendir’ dedi. Gerçekten de doğru. Tamam abur cubur tatlı falan yemiyorum ama her sabah düzenli kahvaltı yapıyorum. Önceden sadece akşam yemeği yerdim düzenim çok bozuldu. Şimdi düzene girince ve çok fazla hareket etmeyince vücut kilo almaya başladı malesef.

Maşallah, haklısınız valla. Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı da nasip etsin inşallah

Benimde beta 5350 idi 2 gün sonra 8196 olmuştu. 2 katına çıkmamıştı. Doktor gayet güzel artmış bir sıkıntı yok bir süre sonra 2 katı artma olmaz azalır demişti. O yüzden gereksiz yere kendinizi strese sokmayın

Öyle olmuş gerçekten İş yerinde bir sürü hamile oldu çevremde, nasıl idare etmişler bu dönemlerde kimseye çaktıramadan, şaşırıyorum.
Al benden de o kadar iş yerınde kımseye söylemek istemedım bır kısı daha hamıleydı sonra yuzume bakan sen hamılesın dedıkçe ıtıraf ettım bu haftasonu bı arkadasımın daha aynı ısten hamıle oldugunu ogrendım uc hamıs takılcaz artık

Kızlar merhaba 6 haftalık hamileyim ve son 1 haftadır yemek yiyesim gelmiyo zorla yiyiyorum 2 3 parça bişi yesem midemde doluluk oluyo sanki mide bulantım olucak gibi hissediyorum kalkıyorum ama gelen giden olmuyor yaşayan varmı

Ayni benim de öyle ama ben cok istahsiz değilim canımın istediği biseyse doyana kadar yiyebiliyorum simdilik. Ama yemekten bir iki saat sonra acayip bi şişkinlik oluyo maden suyu icmek istiyorum sindiremiyorum sanki hafif mide yanmasi hazımsızlık doluluk hissediyordum

Evet ya arada canım bişi çekiyor yediğime pişma oluyorum genellikle sıvı şeyler midemi rahatlatıyo gibi tencere yemeği göresim gelmiyor bakalım ne zaman biticek

Şanslısın bence Biz dönüşümlü çalışıyoruz, bu hafta evdeyim. Biraz rahatım iki gündür. Kiloları da bir şekilde sakladım ama iki-üç hafta muhtemelen benim miadım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…