- 2 Kasım 2010
- 267
- 103
-
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #3.661
Midemde bir Fil var sanki sürekli kemiriyor ve ben sürekli yiyorumResmen bende öyleyim ya
Benim de öyle 6+5Canım senin kaçıncı hafta ben de sürekli acıkıyorum. Acıkınca bir de midem acayip kazınıyor hemen yemem gerekiyor.
Vaar beenKızlar bende de bulantı oluyor ama cok sık acıkıyorum ve acıkınca yemediğimde daha cok midem bulaniyor. Daha simdiden 1.5 kilo almisimvar mi benim gibi kilo alan
Benim totomda çıktı ya hiç çıkmazdıBen de acayip sivilcelendim, her adet öncesi çıkardı yine çıktı iyilesmiyo da bu türlü daha çok çene ve yanaklarin alt kısımlarındaergen anne olucam resmen
Ben doktor Banu çiftçi ti dinlemiştim internetten özellikle yağlı ciltle hormon artışından dolayı ergenlikteki gibi sivilce çıkabilir dediHanımlaaar sanki adet sürecindeymisiz gibi sivilceleri olan!!!
Bayagi da büyük, sinir bozucu.
5+5 mide bulantısı olacağına hiç inanmamaya başladım.. Çok kilo almasam bariBenim de öyle 6+5
Ben bakmadım ama kesin aldım.. Hep açım, hemen yemem lazım. Gece açlığa uyanıyorumKızlar bende de bulantı oluyor ama cok sık acıkıyorum ve acıkınca yemediğimde daha cok midem bulaniyor. Daha simdiden 1.5 kilo almisimvar mi benim gibi kilo alan
Ben de normal bedenimden 3 beden buyuk pantolon aldimBende aynı durumdayım başım dönüyor midem bulanıyor ve doymak bilmiyorum Kaç kilo aldım bilmiyorum ama şimdiden karnım 4 aylık gibi oldu :))
Siskinlik degildir dimiVaar beenBende yaklaşık 1,5 kilo aldımm. Benimde bazen iştahım kapanıyor bazende dediğin gibi acıkınca çook fazla yemek istiyorum ortası yokk
Ben de uyanip uyuyamiyorum bir dahaBen bakmadım ama kesin aldım.. Hep açım, hemen yemem lazım. Gece açlığa uyanıyorum
Gözün aydın canımmmmKızlarr şimdi çıktım doktordan, çok şükür bebeği de gördük kalp atışını da dinledik 6+5 :)
Mide bulantım için b6 vitamini içeren bi vitamin verdi içinde folik asitte bulunuyormuş onu kullanıcam rahatlatmazsa metpamid yazdı onu da rahatlıkla kullanabilirsin dedi. Kg almamışım hatta vermişim istifra yok bende ama mide bulantısı berbat bişey.. Umarım çabucak geçer
Maşallah çok sevindim darısı başımızaKızlarr şimdi çıktım doktordan, çok şükür bebeği de gördük kalp atışını da dinledik 6+5 :)
Mide bulantım için b6 vitamini içeren bi vitamin verdi içinde folik asitte bulunuyormuş onu kullanıcam rahatlatmazsa metpamid yazdı onu da rahatlıkla kullanabilirsin dedi. Kg almamışım hatta vermişim istifra yok bende ama mide bulantısı berbat bişey.. Umarım çabucak geçer
Sivilce degilde minik minik puturler var alnimda yanaklarmda cenemde dahil ama cenemde sivilcelenmede oldu bi iki tane hormonlardan galiba yavas yavas geciyo gibiler sizinde gecer merak etmeyinHanımlaaar sanki adet sürecindeymisiz gibi sivilceleri olan!!!
Bayagi da büyük, sinir bozucu.
Yaa ne güzel darısı başımıza inşallahKızlarr şimdi çıktım doktordan, çok şükür bebeği de gördük kalp atışını da dinledik 6+5 :)
TebriklerKızlar merhaba bat a 3 gün kala beta baktırdım 120.6 2 gün sonra 245 çıktı. Daha Dr için erken diye düşünüyorum. Acaba tekrar beta yaptırsam mı yoksa dr a mı gitsem bat 1 gün geçti