2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kızlar bende de bulantı oluyor ama cok sık acıkıyorum ve acıkınca yemediğimde daha cok midem bulaniyor. Daha simdiden 1.5 kilo almisim var mi benim gibi kilo alan
Vaar been Bende yaklaşık 1,5 kilo aldımm. Benimde bazen iştahım kapanıyor bazende dediğin gibi acıkınca çook fazla yemek istiyorum ortası yokk

Kızlar bende de bulantı oluyor ama cok sık acıkıyorum ve acıkınca yemediğimde daha cok midem bulaniyor. Daha simdiden 1.5 kilo almisim var mi benim gibi kilo alan
Ben bakmadım ama kesin aldım.. Hep açım, hemen yemem lazım. Gece açlığa uyanıyorum

Kızlarr şimdi çıktım doktordan, çok şükür bebeği de gördük kalp atışını da dinledik 6+5 :)
Mide bulantım için b6 vitamini içeren bi vitamin verdi içinde folik asitte bulunuyormuş onu kullanıcam rahatlatmazsa metpamid yazdı onu da rahatlıkla kullanabilirsin dedi. Kg almamışım hatta vermişim istifra yok bende ama mide bulantısı berbat bişey.. Umarım çabucak geçer

Gözün aydın canımmmm

Maşallah çok sevindim darısı başımıza bundan önce kaçıncı günde görmüştünüz keseyi, bir de bugün kesenizin kaç mm olduğunu söyledi mib

Hanımlaaar sanki adet sürecindeymisiz gibi sivilceleri olan!!!
Bayagi da büyük, sinir bozucu.
Sivilce degilde minik minik puturler var alnimda yanaklarmda cenemde dahil ama cenemde sivilcelenmede oldu bi iki tane hormonlardan galiba yavas yavas geciyo gibiler sizinde gecer merak etmeyin

Yaa ne güzel darısı başımıza inşallah miğde bulantılarınında en kısa zamanda geçmesini diliyorum

Kızlar merhaba bat a 3 gün kala beta baktırdım 120.6 2 gün sonra 245 çıktı. Daha Dr için erken diye düşünüyorum. Acaba tekrar beta yaptırsam mı yoksa dr a mı gitsem bat 1 gün geçti

Kızlar merhaba bat a 3 gün kala beta baktırdım 120.6 2 gün sonra 245 çıktı. Daha Dr için erken diye düşünüyorum. Acaba tekrar beta yaptırsam mı yoksa dr a mı gitsem bat 1 gün geçti
Tebrikler Artışınız güzel bence şimdi dr gitseniz sadece ultrasonla rahim kalınlığına falan bakar. 5. Hafta içinde kese gözüküyor anca. Ama içiniz rahat edecekse yinede gidin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…