- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #3.621
Canım iki haftadır var bazen az bazen avuç avuç kahverengi. 7. HaftadayımVar mı acaba böyle olan lekesi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım iki haftadır var bazen az bazen avuç avuç kahverengi. 7. HaftadayımVar mı acaba böyle olan lekesi
Yaşayan olmaz mı her günüm diğerinden farklı. Her gün farklı semptomlar var, her gün başka bir yiyecek iyi geliyor. 8’inci haftadan sonra yavaş yavaş geçer diye ümit ediyorum.Kızlar merhaba 6 haftalık hamileyim ve son 1 haftadır yemek yiyesim gelmiyo zorla yiyiyorum 2 3 parça bişi yesem midemde doluluk oluyo sanki mide bulantım olucak gibi hissediyorum kalkıyorum ama gelen giden olmuyor yaşayan varmı
Doktora danışın mı peki canım ne dediCanım iki haftadır var bazen az bazen avuç avuç kahverengi. 7. Haftadayım
Hadi bakalım hayırlısı normaldir İnşallahBenimde bazen iştahım kapanıyor zorla yiyorum bazende deli gibi acıkıyorum daha önce olan bişey değil normal sanırım
Sürekli bulantım var canım hiçbir şey yemek istemiyor. Kraker patates zorla yiyorum. İlaç kullanmak istemiyorum aslında ama belki bu haftaki kontrolde ben de isterimİki gündür çok azaldı mide bulantılarım Prilam Dr kullanmaya devam ediyorum (gece 2 adet). Dün sabah yemek yiyemeyecek duruma gelince doktorun verdiği ağızda eriyen bir bulantı ilacını içtim. Ondan sonra çok rahatladım. Etkisi hala sürüyor olamaz, 24 saat oldu. Umarım kalır böyle, inanılmaz rahatladım En kısa sürece hepinizin rahatlamasını diliyorum
Resmen bende öyleyim yaBen de çok sık acıkıyorum glukoza baktırdım normal çıktı ama anlamadım sürekli midem kazınıyor
Hafif lekelenmeden bişey olmaz merak etme. Ciddi bişey olsa çok olur. Sen yine de doktora sorarsınYarın gideceğim zaten ama tedirgin oldum çamaşır hafif lekelenmiş ikidir.
Ya işte ilk defa olunca insan çok tedirgin oluyor Allahtan yarın randevum varHafif lekelenmeden bişey olmaz merak etme. Ciddi bişey olsa çok olur. Sen yine de doktora sorarsın
Sonunda benimle aynı yaşayan birini buldum... anormallik var zannetmeye başlamıştım ha bire açım 1 saat önce yediysem bir daha yemem gerekiyor. Hiç bulantı tiksinme yok tatlı ekşi tuzlu her türlü yiyesim geliyor kaç haftalık canım senin acaba erken mi bulantılar için 5+4 deyim ben.Ben de çok sık acıkıyorum glukoza baktırdım normal çıktı ama anlamadım sürekli midem kazınıyor
Merhaba ben sadece iki kere beta baktırdım ikincisinde iki katı artış görünce bıraktım. 5+1 de keseyi gördük. Kese 11 mm. İçi boştu. En son gördüğüm beta 6 binlerdeydi benim. Bu hafta 6+3 te randevum var. İnşallah bu kez bebeği ve kalp atışını görürüzBugün 6+1deyim
Yaşayan olmaz mı her günüm diğerinden farklı. Her gün farklı semptomlar var, her gün başka bir yiyecek iyi geliyor. 8’inci haftadan sonra
Yaşayan olmaz mı her günüm diğerinden farklı. Her gün farklı semptomlar var, her gün başka bir yiyecek iyi geliyor. 8’inci haftadan sonra yavaş yavaş geçer diye ümit ediyorum.
Ben de sasiriyorum kesin birilerini mide bulantisindan falan anlarim saniyordumÖyle olmuş gerçekten İş yerinde bir sürü hamile oldu çevremde, nasıl idare etmişler bu dönemlerde kimseye çaktıramadan, şaşırıyorum.
Ben bazen nesguik yiyiyorum yanımda sürekli tuzlu bişiler bulunduruyorum shake makinesinde yulaf muz süt bazen çilek çekiyorum içiyorum en azından vitamin alim diye ceviz falan yiyiyorum ama tencere yemeği görünce içime bişiler oluyoYaşayan olmaz mı her günüm diğerinden farklı. Her gün farklı semptomlar var, her gün başka bir yiyecek iyi geliyor. 8’inci haftadan sonra yavaş yavaş geçer diye ümit ediyorum.
Canım senin kaçıncı hafta ben de sürekli acıkıyorum. Acıkınca bir de midem acayip kazınıyor hemen yemem gerekiyor.Resmen bende öyleyim ya
Önceki sayfalarda baya yazmıştım düşük tehlikem var ilaçlar kullanıyorum iğne hap vs. Üçüncü kez göründüm başka doktorlara kanama alanı da görünmüyor. Haftaya tekrar gideceğim. Anladığım kadarıyla her Türlü leke düşük tehdidi sayılıyor sadece kırmızı olması gerekmiyorDoktora danışın mı peki canım ne dedi
Anladım canım. Kaçıncı haftada sın pekiÖnceki sayfalarda baya yazmıştım düşük tehlikem var ilaçlar kullanıyorum iğne hap vs. Üçüncü kez göründüm başka doktorlara kanama alanı da görünmüyor. Haftaya tekrar gideceğim. Anladığım kadarıyla her Türlü leke düşük tehdidi sayılıyor sadece kırmızı olması gerekmiyor
Ağrın var mı peki canım yoksa sadece lekelenme miÖnceki sayfalarda baya yazmıştım düşük tehlikem var ilaçlar kullanıyorum iğne hap vs. Üçüncü kez göründüm başka doktorlara kanama alanı da görünmüyor. Haftaya tekrar gideceğim. Anladığım kadarıyla her Türlü leke düşük tehdidi sayılıyor sadece kırmızı olması gerekmiyor