2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Yaşayan olmaz mı her günüm diğerinden farklı. Her gün farklı semptomlar var, her gün başka bir yiyecek iyi geliyor. 8’inci haftadan sonra yavaş yavaş geçer diye ümit ediyorum.

Sürekli bulantım var canım hiçbir şey yemek istemiyor. Kraker patates zorla yiyorum. İlaç kullanmak istemiyorum aslında ama belki bu haftaki kontrolde ben de isterim

Ben de çok sık acıkıyorum glukoza baktırdım normal çıktı ama anlamadım sürekli midem kazınıyor
Sonunda benimle aynı yaşayan birini buldum... anormallik var zannetmeye başlamıştım ha bire açım 1 saat önce yediysem bir daha yemem gerekiyor. Hiç bulantı tiksinme yok tatlı ekşi tuzlu her türlü yiyesim geliyor kaç haftalık canım senin acaba erken mi bulantılar için 5+4 deyim ben.

Yaşayan olmaz mı her günüm diğerinden farklı. Her gün farklı semptomlar var, her gün başka bir yiyecek iyi geliyor. 8’inci haftadan sonra

Yaşayan olmaz mı her günüm diğerinden farklı. Her gün farklı semptomlar var, her gün başka bir yiyecek iyi geliyor. 8’inci haftadan sonra yavaş yavaş geçer diye ümit ediyorum.

Öyle olmuş gerçekten İş yerinde bir sürü hamile oldu çevremde, nasıl idare etmişler bu dönemlerde kimseye çaktıramadan, şaşırıyorum.
Ben de sasiriyorum kesin birilerini mide bulantisindan falan anlarim saniyordum
Bir sandvici parca parca yiyerek idare ettigini soylemisti bir arkadasim

Ben bazen nesguik yiyiyorum yanımda sürekli tuzlu bişiler bulunduruyorum shake makinesinde yulaf muz süt bazen çilek çekiyorum içiyorum en azından vitamin alim diye ceviz falan yiyiyorum ama tencere yemeği görünce içime bişiler oluyo

Ben bazen nesguik yiyiyorum yanımda sürekli tuzlu bişiler bulunduruyorum shake makinesinde yulaf muz süt bazen çilek çekiyorum içiyorum en azından vitamin alim diye ceviz falan yiyiyorum ama tencere yemeği görünce içime bişiler oluyo

Bütün hamişlere selamm :) ben de 5+4 deyim.19 ocakta doktora gittim ve kese göründü 1 hafta sonrasına bidaha çağırdı acaba kalp atısini duyabilirmiyimm :) ? Gecen haftalar sikayetim yoktu ama 4-5 gundur felaket bulanti halsizlik ve baş ağrısı var hicbirsey yemek istemiyorum :/

Doktora danışın mı peki canım ne dedi
Önceki sayfalarda baya yazmıştım düşük tehlikem var ilaçlar kullanıyorum iğne hap vs. Üçüncü kez göründüm başka doktorlara kanama alanı da görünmüyor. Haftaya tekrar gideceğim. Anladığım kadarıyla her Türlü leke düşük tehdidi sayılıyor sadece kırmızı olması gerekmiyor

Anladım canım. Kaçıncı haftada sın peki

Ağrın var mı peki canım yoksa sadece lekelenme mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…