- 21 Ocak 2021
- 219
- 320
- 18
- 36
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #3.361
Hayirli olsun saglikla gelsin insKızlar bende yeniyim Allah nasip ederse inş eylülde bebeğimi kucağıma alacağım. Bat : 18 ocaktı 19 ocakta kan verdim hcg:72.5 , 21 ocakta hcg : 193 çıktı daha kese görünmeyeceği için doktora gitmedim. SDece yanma tarzında bulantım oluyor. Sizler kaç günde bir hcg için test verdiniz ?
Benim de çok az bulantımKızlar var mı benim gibi bulantısı olmayan sadece geçen haftalarda hafif bir bulantı hissi oldu sabahları. öğlene o da kalmıyordu. 8. Haftadan sonrada başlayabilir mi. Çok güzel bu durum tek olumsuz tarafı acaba iyi mi bebeğim kalbi atıyor mu diyorsun
Allah razı olsun çok şükür kalp atışını duyduk bugün teyzesiRabbim insallah saglikla kucagina almayi nasip eder canim. Dualarim seninle
Ben de henuz doktora gitmedim. Kan tahlili bile yapmadim. Çünkü daha dun evde test yaparak ogrendimBende varim canim 28ine buldum dr uma randevu 7+1 olacam o zaman
Benim oldu bat gününden 1 gün önceydi tek seferlikti kahverengi leke seklinde. Ertesi gün de cok belli belirsizdi yok gibiydi yani bi daha olmadiKizlar yerlesme kanamasi yasayan oldu mu aranizda? Olduysaniz kacinci haftada gordunuz
Sadece hormon değil bulaşıcı hastalıklara da bakılıyor toxoplazma rubella vs gibi. Dahiliye bakar mı bilemedim. Doktorun liste verir zaten bunları yaptır diye baya uzun bi listeKızlar kalp atışından veya keseden sonra doktor fazlaca kan tahlili idrar tahlili istiyor ya, orda nelere bakılıyor yani asıl sormak istediğim doktorun istediklerini bir dahiliye doktoru da yazabilir mi? Hani mesela TSH hem dahiliye hem kadın dogum isteyebiliyor ya o tarz seyler mi? Muayenemi özelde yaptırıp tahlilleri devlette dahiliyeci arkadasima yazdırmayı düşünüyorum da onun icin sordum
Peki kac hafta önceydi? Suan kac haftaliksiniz? Ben gecen hafta cuma günü gordum. Henuz dr.a gitmediğim icin kendimce hesap yapmaya calisiyorum daBenim oldu bat gününden 1 gün önceydi tek seferlikti kahverengi leke seklinde. Ertesi gün de cok belli belirsizdi yok gibiydi yani bi daha olmadi
Doktor bana hepsini sağlık ocağında yapıldığını sadece bu 3 testin hastanede yapıldığını söyledi.Kızlar kalp atışından veya keseden sonra doktor fazlaca kan tahlili idrar tahlili istiyor ya, orda nelere bakılıyor yani asıl sormak istediğim doktorun istediklerini bir dahiliye doktoru da yazabilir mi? Hani mesela TSH hem dahiliye hem kadın dogum isteyebiliyor ya o tarz seyler mi? Muayenemi özelde yaptırıp tahlilleri devlette dahiliyeci arkadasima yazdırmayı düşünüyorum da onun icin sordum
Çok sevindim bunu duyduğuma. Biz doktor fotoğraflarına bakıp Mine Hnm. Deneyelim demiştikMerhaba ben pendik medipol op dr mine fisün ergüle gidiyorum tavsiye ederim
Direkt gidebilirsin ac susuz.Saat 8,5 -10 arasi veriliyor genellikle sonrasinda almiyolarKızlar size bir şey soracağım. Anladığım kadarıyla sağlık ocağına gidip kan tahlili yaptırıyorsunuz sık sıkTsh için gitmem lazım iki hafta sonra. Randevu alıp mı gidiyorsunuz yoksa direkt gidince tahlil yapıyorlar mı?
Merhaba , benim de beta hcg değerim iki günde 4 katına çıkmıştı.Üç embrio transfer ettikleri için dedk heralde ikiz yanda belki üçüz. O iki hafta ( ilk kontrole kadar geçen süre) ahh me hayaller ne hayallerEvet canım bende öyle hesaplamıştım ama demekki hızla artıyor ilk haftalarda. Ayy sağlıklı olsun yeter kiBen tek hissediyorum çünkü batma hissi tek bi yerde. Olsa dediğin gibi görürdü heralde yani Sonra tüm gerekli tahlilleride istedi dr. Onlarda iyi çıktı çok şükür Sana da yapar dr inşallah seninkilerde iyi çıkar canım
Merhaba güzel annelerMaşallah bize
Evet ben hepsini devlet hastanesinde yaptirdim hamileyim diye gittim zaten rutin tahlillermis hepsini yaptirdilarKızlar kalp atışından veya keseden sonra doktor fazlaca kan tahlili idrar tahlili istiyor ya, orda nelere bakılıyor yani asıl sormak istediğim doktorun istediklerini bir dahiliye doktoru da yazabilir mi? Hani mesela TSH hem dahiliye hem kadın dogum isteyebiliyor ya o tarz seyler mi? Muayenemi özelde yaptırıp tahlilleri devlette dahiliyeci arkadasima yazdırmayı düşünüyorum da onun icin sordum
Ankaradayım bende sağlık ocağı çoğu testi yapmıyor arayıp sormuştum 2 hafta önce. Devlet hastanesinde arkadaşınız varsa süper direk gidip orada yaptırabilirsinizAyy iyiymis Ankara'da sağlık ocakları bircok vitamine bile bakmiyo, orda yapılabileceğini sanmıyorum da en azından dahiliye yazabiliyosa arkadasa yazdırırım diye düşünüyorum bakalim
Sağlık ocağı hepsini yapmıyor.Banada doktor yapılacak tahlillerin listesini verdi.Bnde devlette yaptırmayı düşünüyorum.2 kere uğraşmayayim hepsini yaptırayım ordaEvet ben hepsini devlet hastanesinde yaptirdim hamileyim diye gittim zaten rutin tahlillermis hepsini yaptirdilar
Ay cok ilginc gercekten ben de diyorum yumurtlama tarihim belli neden geriden geliyor. Korktum doktorum bir sorun yok dedi. Demekki boyle oluyomus☺Yani bir kaç hafta içinde programdaki haftayla beraber gitmeye başladı hatta bı ara öne bile gecti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?