Kizlar sizle ozel bisi paylascam ben 2010da ewlenip bu seneye kadar cocuk istemedim esimle cok eylenceli bi hayatimiz oldu yaz tatilleri kis tatilleri haftasonu gezmeleri hep cocuk engel olur die dusundum, korunmayi birakinca besinci ay tuttu bebis cok sukur. Bitane eltim war oda 20senelik ewli cocuklari olmadi tup bebek vs herseyi defalarca denediler. Zaten kocam iki kardes abisinin olmayinca kaynanam biraz solencek oldu yapin die esim hep onune gecip engelledi annesini.bana bu surecte olmuyomu tedavi ol iste suraya git bunu kullan akil veren cok oldu. Hicbirini yapim geregi istesemde kale alamadim, derken yarin kayinvalideme gidiyorum sehir disinda supriz yapicam bebegi bi hediye kutusu bi emzik bide emzige takili kagida"BABANNECIM IKI AYLIK OLDUM"yazdim, ona hediye aldim deyip vericem kaynonosuma.sizce suprizim nasil, birde asil onemli olan eltimle hic iletisimim yok ama bi sorunumda yok bir araya gelirsek konusuyoruz ayrilinca yokmus gibi, ew aldim agustosta hayirli olsuna aramadi ben o alinca aradim hemen bide gittim ew gormeye hediyemle. Yapim geregi onada takilmiyorum herkesin karakterini gosterir aile terbiyesini hareketleri ama ona nasil solucem bebisi yada soylemeyimmi en kotu ihtimalle kaynaanama mi atiyim topu? Nasi bi insan olursa olsun kirmayi istemiyorum cunku, bu durumda olan veya bana akil vercek olan varmi. Kusura bakamayin uzun oldu biraz