- 3 Temmuz 2018
- 4.044
- 17.719
Ben 7.haftada gittim böylelikle hepsini görmüş olduk kalp atışı da dahil.Hanımlar merhaba, aranıza yeni katıldımbenim salı günü beta 223 çıktı, karından ultrasonda görünmedi. Bugün de tekrar kan verdim yarın sonuç alıcam. Değerim 2 katına çıkmışsa 2 gün sonra tekrar kan vermeli miyim sizce? Henüz doktorumu ayarlamadım. Haftaya gitmeyi planlıyorum önerilen bi doktora, hem kese kesin görülür diye düşündüm. Fikir edinmek istedim
Benim 3. Cnm. Bulantım başladı bile. Diğer 2 gebeliğimde de 9 ay bulantı yaşadım.Hoşbuldum. Ben de perşembe gideceğim boş günüm diye. İlk gebeliğim ama kendimde de bi sıkıntı hissetmiyorum, acele etmeye gerek yok değil mi
Yazıyorum hemenBi yazsana canım ana sayfaya valla orda birine demişlerdi. Aynı kişi görür yazar belki.
Hoşgeldiin. Değer 2 katına cıktıysa rekrar kana gerek yok. Hesaplama yapıp 3binin üzerine çıkınca doktora girmek yeterli ekstra bir rahatsızlık lekelenme dilan yoksa.Hanımlar merhaba, aranıza yeni katıldımbenim salı günü beta 223 çıktı, karından ultrasonda görünmedi. Bugün de tekrar kan verdim yarın sonuç alıcam. Değerim 2 katına çıkmışsa 2 gün sonra tekrar kan vermeli miyim sizce? Henüz doktorumu ayarlamadım. Haftaya gitmeyi planlıyorum önerilen bi doktora, hem kese kesin görülür diye düşündüm. Fikir edinmek istedim
Ben bir düşük yaşadım cnm. Ondan dolayı korkuyorum. Diğer gebeliklerimde de progestan kullandım hepBen 7.haftada gittim böylelikle hepsini görmüş olduk kalp atışı da dahil.
Tabii ki siz bilirsiniz ama yerinizde olsam 2 hafta sonra giderdim :)
Tabii ki yaşadığınızı siz bilirsiniz. İçiniz nasıl rahat edecekse öyle yapınBen bir düşük yaşadım cnm. Ondan dolayı korkuyorum. Diğer gebeliklerimde de progestan kullandım hep
Hoşbuldum. Salı günü 2 damla sadece peçeteye kan geldi, sonra hiç olmadı. Yerleşmedir diye düşündüm. Ağrım filan da olmadı. Yarınki değerime göre dediğin gibi yapayım. TeşekkürlerHoşgeldiin. Değer 2 katına cıktıysa rekrar kana gerek yok. Hesaplama yapıp 3binin üzerine çıkınca doktora girmek yeterli ekstra bir rahatsızlık lekelenme dilan yoksa.
Rica ederim. Tek seferse sorun olmaz bence. Ama bi daha gelirse gir bence.Hoşbuldum. Salı günü 2 damla sadece peçeteye kan geldi, sonra hiç olmadı. Yerleşmedir diye düşündüm. Ağrım filan da olmadı. Yarınki değerime göre dediğin gibi yapayım. Teşekkürler
Haklısınız. Ben de çok acele etmek istemiyorum :) gittiğimde keseyi de göreyim, kalbi de duyayım diyorum. İnş erken gitmemi gerektircek bi şey olmaz da 2 hafta beklerim ben deBen 7.haftada gittim böylelikle hepsini görmüş olduk kalp atışı da dahil.
Tabii ki siz bilirsiniz ama yerinizde olsam 2 hafta sonra giderdim :)
Allah yardımcın olsun valla. Benim annem de gebeliklerinde çok bulantı yaşamış. Umarım ben de öyle olmazBenim 3. Cnm. Bulantım başladı bile. Diğer 2 gebeliğimde de 9 ay bulantı yaşadım.
Kesinlikle takipte olunHoşbuldum. Salı günü 2 damla sadece peçeteye kan geldi, sonra hiç olmadı. Yerleşmedir diye düşündüm. Ağrım filan da olmadı. Yarınki değerime göre dediğin gibi yapayım. Teşekkürler
İlk gebeliğimde testte ikinci çizgiyi görür görmez koştum doktora tabi bilmiyorum hcg belli bir sayıya ulaşınca görüldüğünüHaklısınız. Ben de çok acele etmek istemiyorum :) gittiğimde keseyi de göreyim, kalbi de duyayım diyorum. İnş erken gitmemi gerektircek bi şey olmaz da 2 hafta beklerim ben de
Ama sizi kiskandim hadi bende atayım dedim alırız bir maşallah teyzoslar
Sıkıntı yapma ama takipte ol dha önceki gebeliklerinde yasadin ve normal ise bilmiyorum ama benm fikrim takip etmek,kan rengi neydiTek seferlik sadece peçetede 2 damla gördüm. Sıkıntı yapmalı mıyım ki
Maşallah canım kaç haftalıktı seninKese güzel büyümüş, yolk sac göründü. Kalp içij erken haftaya gel dedi.
1 kez geldiyse korkmaTek seferlik sadece peçetede 2 damla gördüm. Sıkıntı yapmalı mıyım ki
Kırmızı ise doktora görünün . Progestan verir büyük ihtimal.Tek seferlik sadece peçetede 2 damla gördüm. Sıkıntı yapmalı mıyım ki
5+2 bugün.Maşallah canım kaç haftalıktı senin