İnşallahİlk gebeliğimde testte ikinci çizgiyi görür görmez koştum doktora tabi bilmiyorum hcg belli bir sayıya ulaşınca görüldüğünühaydaaa.. bu sefer bekle yükselecek mi .. neyse gittik gördü keseyi bu sefer bebek yok .. yine bekle bebek var mı yok mu
Şimdi tecrübelendim:) o yüzden 7.haftayı bekledim. Çünkü diğer türlü çok stres yapmıştım.
Çok şükür şimdilik yolunda herşey
umarım sizde de herşey sorunsuz görünür
Hayırlı olsun sağlıcakla alın kucağınıza inşallahSlm kızlar. Bugün bende hamile olduğumu öğrendim. Daha önceki gebeliklerimde de burdaydım. Nasip olursa 3. Bebeğim olacak benide aranıza alır mısınız?
Kırmızıydı evet. O kadar çok okudum ve duydum ki yerleşme kanaması denen olayı; 2 damla olduğu ve devam etmediği için çok endişelenmedim. Salı günü oldu ondan sonra da hiç olmadı.Kırmızı ise doktora görünün . Progestan verir büyük ihtimal.
kahverengi ise eski kandır akıntı ile dışarı çıkmıştır korkmayın.
(doktorum bu şekilde açıkladı)
Bende haftaya gidicem erken mi olur diye sordum 6+5 olucak benimde haftaya duyarız inşallah sorunsuz hepimiz5+2 bugün.
Tşk ederim cnm. İnş sağlıcakla alırız hepimiz kucağımızaHayırlı olsun sağlıcakla alın kucağınıza inşallah
:)))) bende de tam tersi bundan önce cift çizgi gördüm biraz daha bekleyelim kalbi de duyarım dedim duyamadan düştüİlk gebeliğimde testte ikinci çizgiyi görür görmez koştum doktora tabi bilmiyorum hcg belli bir sayıya ulaşınca görüldüğünühaydaaa.. bu sefer bekle yükselecek mi .. neyse gittik gördü keseyi bu sefer bebek yok .. yine bekle bebek var mı yok mu
Şimdi tecrübelendim:) o yüzden 7.haftayı bekledim. Çünkü diğer türlü çok stres yapmıştım.
Çok şükür şimdilik yolunda herşey
umarım sizde de herşey sorunsuz görünür
Evet 1 kez oldu1 kez geldiyse korkma
Inşallah canım.Bende haftaya gidicem erken mi olur diye sordum 6+5 olucak benimde haftaya duyarız inşallah sorunsuz hepimiz
Progesteran kullanan var mı aranızda yani düşük tehlikesi olmasa da ilk aylar kullandıran dr lar duydum da yan etkisi filan var mi bilmiyorumKırmızı ise doktora görünün . Progestan verir büyük ihtimal.
kahverengi ise eski kandır akıntı ile dışarı çıkmıştır korkmayın.
(doktorum bu şekilde açıkladı)
Beeen tehlikem lekelenmem yok şükür önlem amaçlı istedim öğrenince kullanıyorum.Progesteran kullanan var mı aranızda yani düşük tehlikesi olmasa da ilk aylar kullandıran dr lar duydum da yan etkisi filan var mi bilmiyorum
Bilen kullanan var mı?
Ben de mi kullansam :) tedirgin olacağımaBeeen tehlikem lekelenmem yok şükür önlem amaçlı istedim öğrenince kullanıyorum.
Vajinal kullanıyorum. Yan etkisi yok bence. Sor istersen.Ben de mi kullansam :) tedirgin olacağıma
Ama yan etkisi filan olursa die korkuyorum
Kullanan da çok var bilemedm
Yarin dr a gidecegm tehlike görürse verir herhlde
Fitil demi arkadaşlar da öyle dediVajinal kullanıyorum. Yan etkisi yok bence. Sor istersen.
Yalova. Işsizim. Ilk. Tşk.Kızlar kim nerden yazıyor. Ne iş yapıyor kaçıncı bebisi bı tanisalim dimi
Istanbul 2 issizKızlar kim nerden yazıyor. Ne iş yapıyor kaçıncı bebisi bı tanisalim dimi
Elika kullanıyorumKızlar bişey sorucam hamilelik takibi için uygulama kullanıyor musunuz? Hangisi?
Yalova işsizimKızlar kim nerden yazıyor. Ne iş yapıyor kaçıncı bebisi bı tanisalim dimi
Ooo komşu çıkcazYalova işsizim2 ci bebiş