- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
Bnde şükür bugün iyiydim orucu açınca kendime geldim ya kefiri de hiç içemiyorum yoğurdu bile zorla yiyorumKızlar kabızlıgı olan. Kefir içsinn bıde bulantıyada ıyı gelıyor ..
Ezandqn 10 dk önce bulantım felan yoktu yemegımı yemedım sımdı aç geziyorum
bugün çokçada kaşık agrım var
Hepimizin beraber büyüsün inşallah.Sağlıcakla büyüsn de inşallah hep beraber beklyruz mervecim heycanla ❤
Yaaa nasıl da istiyor.Ya bugün oğlum anne Allah inşallah karnına bebek koyar ( bn dua edersen Allah verir ) dediğimden inşallah ikiz olur demesin bide dedim çocuğum söylemeden yazdın senaryoyugaribimin haberi yok
Bayramda inşallah yoksa herkese söyler annemin karnında bebek var diyeYaaa nasıl da istiyor.Ne zaman söyleyeceksin?
Cumartesi randevum. Şüphrli trkmi çiftmiPeki şimdiki tek mi çift mi
Neden egilmemek gerekiyor? Ben eğiliyorum. Nolur ki eğilince?
Ben de namaz kılmaya çalışıyorum.Neden egilmemek gerekiyor? Ben eğiliyorum. Nolur ki eğilince?
Devamını eklemeyi unutmuşum bence ani hareketleri kastediyorNeden egilmemek gerekiyor? Ben eğiliyorum. Nolur ki eğilince?
Ani hareket olmasın diye demişlerdi bana , öne direk eğilme bişey yaparken çömelerek al veya yap diye .Neden egilmemek gerekiyor? Ben eğiliyorum. Nolur ki eğilince?
Bende kılmaya çalşyrum bi sorun olmayacktır Allahın izniyleBen de namaz kılmaya çalışıyorum.
Allah’ın izniyle hiç bişi olmaz bnde kılmaya çalışıyorum. Ani eğilme yada uzun süreden kasıttırBen de namaz kılmaya çalışıyorum.
İnşallah evladınızı size bağışlasın Allahİstediğin zaman kan verebilirsin. Çıkan değere göre de doktora gidecegin günü belirlersin keseyi görmek için.Benim daha önce kaybim olduğu için biz uzak duruyoruz. Yarın kontrolüm var, doktora soracağım bakalım.
Amin amin cümlemizinkini bağışlasın Rabbim.İnşallah evladınızı size bağışlasın Allah
Naptın canım kalp dinleyenledin keseyi gördün demiKalp haftaya dedi şu an çok erken dedi
Kese güzel büyümüş, yolk sac göründü. Kalp içij erken haftaya gel dedi.Naptın canım kalp dinleyenledin keseyi gördün demi
Geç olsun güç olmasın canım selamete erdik çok şükür ama yine sabır edip selamete ereceğiZ inş dua edelim bol bolKese güzel büyümüş, yolk sac göründü. Kalp içij erken haftaya gel dedi.
Amin canım.Geç olsun güç olmasın canım selamete erdik çok şükür ama yine sabır edip selamete ereceğiZ inş dua edelim bol bol
Hayırlı olsun. Topik hepimizin. Izne gerek yok tabi ki.Slm kızlar. Bugün bende hamile olduğumu öğrendim. Daha önceki gebeliklerimde de burdaydım. Nasip olursa 3. Bebeğim olacak benide aranıza alır mısınız?