2021 Aralık Anneleri

İlk gebeliğimde testte ikinci çizgiyi görür görmez koştum doktora tabi bilmiyorum hcg belli bir sayıya ulaşınca görüldüğünü 🙈 haydaaa.. bu sefer bekle yükselecek mi .. neyse gittik gördü keseyi bu sefer bebek yok .. yine bekle bebek var mı yok mu 😌
Şimdi tecrübelendim:) o yüzden 7.haftayı bekledim. Çünkü diğer türlü çok stres yapmıştım.
Çok şükür şimdilik yolunda herşey 🧿❤️
umarım sizde de herşey sorunsuz görünür 🙏🏻☘️
İnşallah 🙏 sizin de her şey yolunda gider umarım, sağlıkla alırız meleklerimizi kucağımıza 🥰

Kırmızı ise doktora görünün . Progestan verir büyük ihtimal.
kahverengi ise eski kandır akıntı ile dışarı çıkmıştır korkmayın.
(doktorum bu şekilde açıkladı)
Kırmızıydı evet. O kadar çok okudum ve duydum ki yerleşme kanaması denen olayı; 2 damla olduğu ve devam etmediği için çok endişelenmedim. Salı günü oldu ondan sonra da hiç olmadı.

İlk gebeliğimde testte ikinci çizgiyi görür görmez koştum doktora tabi bilmiyorum hcg belli bir sayıya ulaşınca görüldüğünü 🙈 haydaaa.. bu sefer bekle yükselecek mi .. neyse gittik gördü keseyi bu sefer bebek yok .. yine bekle bebek var mı yok mu 😌
Şimdi tecrübelendim:) o yüzden 7.haftayı bekledim. Çünkü diğer türlü çok stres yapmıştım.
Çok şükür şimdilik yolunda herşey 🧿❤️
umarım sizde de herşey sorunsuz görünür 🙏🏻☘️
:)))) bende de tam tersi bundan önce cift çizgi gördüm biraz daha bekleyelim kalbi de duyarım dedim duyamadan düştü

Bu sefer çizgiyi gördüm ertesi gün dr :)

Kırmızı ise doktora görünün . Progestan verir büyük ihtimal.
kahverengi ise eski kandır akıntı ile dışarı çıkmıştır korkmayın.
(doktorum bu şekilde açıkladı)
Progesteran kullanan var mı aranızda yani düşük tehlikesi olmasa da ilk aylar kullandıran dr lar duydum da yan etkisi filan var mi bilmiyorum
Bilen kullanan var mı?

X