- 7 Ağustos 2013
- 1.010
- 838
Tşk ederimHayırlı olsun. Topik hepimizin. Izne gerek yok tabi ki.
Hayırlı olsun. Hoş geldiniz.Slm kızlar. Bugün bende hamile olduğumu öğrendim. Daha önceki gebeliklerimde de burdaydım. Nasip olursa 3. Bebeğim olacak benide aranıza alır mısınız?
Hayırlı olsun sağlıkla büyüsünSlm kızlar. Bugün bende hamile olduğumu öğrendim. Daha önceki gebeliklerimde de burdaydım. Nasip olursa 3. Bebeğim olacak benide aranıza alır mısınız?
Hayırlısı bakalım artık nasipte ne varsaCumartesi randevum. Şüphrli trkmi çiftmi. Eşim kafayı yemek üzere ben de bir o ladar rahatım
Hayırlı olsun. Hoş geldiniz.
Tşk ederim kızlar hoşbuldumHayırlı olsun sağlıkla büyüsün
Allah yardımcın olsun çok erken başlamış sizinArkadaşlar selamlar
bulantı için fikri ya da önerisi olan var mı ? 24 saat kesintisi bulantı çekiyorum çok zor durumdayım2 yaşınds bir kızım var inanın Allah canımı alıyor çocuğa bakıyor muyum bakamıyor muyum belli değil inanılmaz derecede vicdan azabı içindeyim. Sanki çocuğun suçu.
tabii ki oynuyoruz ilgileniyorum ama bembeyaz suratım çocuk bişey diyor 50 saat sonra algılıyorum artık beynime mi işlemiyor ne oluyor anlamadımdün gece 01.00-04.45 arası tuvalette öğürtü ile geçti. Şunu denedim işe yaradı demenize çok ihtiyacım var
Anasayfada da bi yaz istersen canım. Senin ikiz ya şimdi ekstra ekstra olur. Nohut mu ne yutuyolardı sankimArkadaşlar selamlar
bulantı için fikri ya da önerisi olan var mı ? 24 saat kesintisi bulantı çekiyorum çok zor durumdayım2 yaşınds bir kızım var inanın Allah canımı alıyor çocuğa bakıyor muyum bakamıyor muyum belli değil inanılmaz derecede vicdan azabı içindeyim. Sanki çocuğun suçu.
tabii ki oynuyoruz ilgileniyorum ama bembeyaz suratım çocuk bişey diyor 50 saat sonra algılıyorum artık beynime mi işlemiyor ne oluyor anlamadımdün gece 01.00-04.45 arası tuvalette öğürtü ile geçti. Şunu denedim işe yaradı demenize çok ihtiyacım var
Yaaa keseleri bile çok güzel kendileri nasıl güzel olacak kim bilirAma sizi kiskandim hadi bende atayım dedim alırız bir maşallah teyzoslar
Malesef ben bir çözüm bulamadım henuz.Arkadaşlar selamlar
Dimi yaaaYaaa keseleri bile çok güzel kendileri nasıl güzel olacak kim bilir
Maşallah bebişe, sağlıkla büyüsün inşallah.Ama sizi kiskandim hadi bende atayım dedim alırız bir maşallah teyzoslar
Bir önceki gebeliğimde tam 8+0’da başlamıştı bunda da 7+0’da başladı ama bu daha başka gece gündüz durmaksızın . Ağlamak istiyorum hatta ağlıyorum inanın çok kötüyüm. İlk gebeliğimde rahattım yatmak istediğimde yatıyordum. Şimdi bir tane de bana muhtaç evladım var . Bir yandan çalışıyorum home-office çalışmaya çalışıyorum yani. Bilmiyorum yaAllah yardımcın olsun çok erken başlamış sizin
Ya ben de duydum pirinç miydi vallahi avuçlayıp yiyeceğim nerdeyseAnasayfada da bi yaz istersen canım. Senin ikiz ya şimdi ekstra ekstra olur. Nohut mu ne yutuyolardı sankim
MaşallahAma sizi kiskandim hadi bende atayım dedim alırız bir maşallah teyzoslar
Syy cnm benim be de diğerArkadaşlar selamlar
Hg cnm. Bende hala gitmedim doktora pazartesi gitmeyi düşünüyorumHanımlar merhaba, aranıza yeni katıldımbenim salı günü beta 223 çıktı, karından ultrasonda görünmedi. Bugün de tekrar kan verdim yarın sonuç alıcam. Değerim 2 katına çıkmışsa 2 gün sonra tekrar kan vermeli miyim sizce? Henüz doktorumu ayarlamadım. Haftaya gitmeyi planlıyorum önerilen bi doktora, hem kese kesin görülür diye düşündüm. Fikir edinmek istedim
Bi yazsana canım ana sayfaya valla orda birine demişlerdi. Aynı kişi görür yazar belki.Ya ben de duydum pirinç miydi vallahi avuçlayıp yiyeceğim nerdeyse
Hoşbuldum. Ben de perşembe gideceğim boş günüm diye. İlk gebeliğim ama kendimde de bi sıkıntı hissetmiyorum, acele etmeye gerek yok değil miHg cnm. Bende hala gitmedim doktora pazartesi gitmeyi düşünüyorum