evet asla zaman geçmiyor ilk gebeliğim korku heyecan hepsi fazlasıyla varSağlıkla büyüsün bnm de sat 11 Mart bn biraz erken öğrendim bat 7 nisandı bn2 nisanda öğrendim erken öğrendiğimden günler geçmiyor 28 nisanAtışı için gidicez
2935.1 di karından gözüktü bat 5 gün geçmişti seninkinde gözükür merak etme iyi düşün iyi olsunevet asla zaman geçmiyor ilk gebeliğim korku heyecan hepsi fazlasıyla varbetanız kaçtı kese göründüğünde
Aman saglikli olsun da insallahErken dollenme olmustur kuzum:)
hayırlısı inşallah önce karnımızda sonra kucağımızda sağlıkla büyüsünler2935.1 di karından gözüktü bat 5 gün geçmişti seninkinde gözükür merak etme iyi düşün iyi olsun
Benim de drum miden bulanmıyorsa tutabilirsin sakıncası yok dedi. Ben 3 gündür tutuyorum. Ama yarın 24 üm nöbetçiyim yani. Yarın tutmayıp evde oldugum günler tutmayı düşünüyorumDr umu aradım bende oruç için. Bir gün tut bir gün tutma dedi banada. İki gündür tutuyordum. Yarın ara vercem galiba
Bende tutuyorum suan daha başındayım hamisligin 5 haftakun yediklerim suan yeterli bebek için sakınca görmediğim için tutuyorum oruç cok şükür oruç tuttugum birkaç gündür mide bulantısı yok ve daha iyiyim oruç iyi geldiBenim de drum miden bulanmıyorsa tutabilirsin sakıncası yok dedi. Ben 3 gündür tutuyorum. Ama yarın 24 üm nöbetçiyim yani. Yarın tutmayıp evde oldugum günler tutmayı düşünüyorum
Kendi taşımda erkek diyor 2 ekleyince kız diyor. Otomatik hesaplattım biri kız biri oğlan diyor zaten yüzde elli şans varBana da erkek diyor
Yaaaa supersin resmi var mi gozun aydin kac haftalikKızlar dayanamadım pazartesi gidecektim bugün gittim kesem göründü çok şükür yaa
Gözün aydın sağlıkla gelişsin inşallahKızlar dayanamadım pazartesi gidecektim bugün gittim kesem göründü çok şükür yaa
Sağol canım benim ay heyecandan kusucaktım vallahi doktorun masasındaYaaaa supersin resmi var mi gozun aydin kac haftalik
Sağol canım amiiin inşallahhh hepimizibGözün aydın sağlıkla gelişsin inşallah
Masallah ilk fotoSağol canım benim ay heyecandan kusucaktım vallahi doktorun masasındavar tabi ekliyorum hemen 4 hafta 3 günlük dedi canım ama bilemiyorum adet tarihime hesaplayınca 5+1 hesaplamıştım ben
Bende cok kararsız kalıyorum bugun ara verdim yarın baslıcam inş :)Benim de drum miden bulanmıyorsa tutabilirsin sakıncası yok dedi. Ben 3 gündür tutuyorum. Ama yarın 24 üm nöbetçiyim yani. Yarın tutmayıp evde oldugum günler tutmayı düşünüyorum
Aminnn canım inşallah dualarım sizinleMasallah ilk fotodarisi basimiza
Aaa benimkiyle ayniiiSağol canım benim ay heyecandan kusucaktım vallahi doktorun masasındavar tabi ekliyorum hemen 4 hafta 3 günlük dedi canım ama bilemiyorum adet tarihime hesaplayınca 5+1 hesaplamıştım ben
YaaaAaa benimkiyle ayniii
Hepimiziiinnkiii hayirla gelsin kuzummYaaaseninde hayırlı olsun öyleyse canım