2021 Aralık Anneleri

evet asla zaman geçmiyor ilk gebeliğim korku heyecan hepsi fazlasıyla varbetanız kaçtı kese göründüğünde
2935.1 di karından gözüktü bat 5 gün geçmişti seninkinde gözükür merak etme iyi düşün iyi olsun

Benim ilk gelebiligim 2019daydi yani bir uçuk sene önce 52 le hamile kalmıştım ve 80 le dogurdum ve tam 52 kiloya indim bi baktım yine hamile kalmışım ben çok İstahliyim yine kesin 30 a yakın alırım tatlı yemek istiyorum sürekli gecen hamileliğimde de zaten tatlıdan okadr almıştım ve sonrasında tekrar kiloma döndüm kilo verilir ya ben çok takmıyorum kafama hamileligin keyfini çıkarın alamayan:))

Dr umu aradım bende oruç için. Bir gün tut bir gün tutma dedi banada. İki gündür tutuyordum. Yarın ara vercem galiba
Benim de drum miden bulanmıyorsa tutabilirsin sakıncası yok dedi. Ben 3 gündür tutuyorum. Ama yarın 24 üm nöbetçiyim yani. Yarın tutmayıp evde oldugum günler tutmayı düşünüyorum

Benim de drum miden bulanmıyorsa tutabilirsin sakıncası yok dedi. Ben 3 gündür tutuyorum. Ama yarın 24 üm nöbetçiyim yani. Yarın tutmayıp evde oldugum günler tutmayı düşünüyorum
Bende tutuyorum suan daha başındayım hamisligin 5 haftakun yediklerim suan yeterli bebek için sakınca görmediğim için tutuyorum oruç cok şükür oruç tuttugum birkaç gündür mide bulantısı yok ve daha iyiyim oruç iyi geldi

Yaaaa supersin resmi var mi gozun aydin kac haftalik
Sağol canım benim ay heyecandan kusucaktım vallahi doktorun masasında var tabi ekliyorum hemen 4 hafta 3 günlük dedi canım ama bilemiyorum adet tarihime hesaplayınca 5+1 hesaplamıştım ben

Eklentiler

• C8BE1E95-28BC-4511-B595-47825BF2C1A2.jpeg
    102,5 KB · Görüntüleme: 44
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…