- 12 Mart 2020
- 453
- 369
Sağol canımm amin inşallah hepimiz içinGözün Aydındarısı kalp atışına inşallah
Uygulamadan hesaplattim, takvime yptigim zaman 40 haftalık çıkıyorumTahmini doğum tarihini yazacaksın. Gebelik haftası hesaplama uygulamalarından bak googleda, hesaplattir orda veriyor tahmini doğum tarihini.
Canim rahatsiz olmiyirsan tutabilirsin, daha asermeler baslamamisken. kusmalar olunca zaten ister istemez tutamiyirsunDr umu aradım bende oruç için. Bir gün tut bir gün tutma dedi banada. İki gündür tutuyordum. Yarın ara vercem galiba
Senim erken baslamis canim kac en son adet tarihin ne?Benim de şu an böyle açken bi şey yok ne yersem bulanıyo
:) o günlere ulaşalım da inşallahYaaabakarsın aynı zamanda doğum yaparız
mervecim benim az kanama oldu doktor yarın gel dedi
Benimkilerde hep oyle gecti 34.haftaya kadar hersry yasaktiValla benim hamilelikler böyle oluyor ikisindede hamile olduğumu ağrılardan sebep öğrendim
Hep yatış benim hamilelikler sağlıkla doğsunda tabi önemsiz bunlar
Sonucunuz ne oldu acaba mol muymusAynen soyle konustu, ben dedim ki gecen hafta gec dollenme buyuk ihtimal kese küçük dediniz demiştiniz bir daha bakalim mi dedim, o da tamam bakalım dedi, sonra bu kese düzgün sekillenmemis hatta bak burda birkaç şekil daha var mol gebelik gibi dedi yeniden beta değerimi istedi internetten ultrason görüntülerine bakinca bende mol gebelik olduğunu düşünüyorum artık bugün netleşir
Haklısın canım. Bnde öyle düşünüyorum bakalımCanim rahatsiz olmiyirsan tutabilirsin, daha asermeler baslamamisken. kusmalar olunca zaten ister istemez tutamiyirsun
Bence hic soyleme kizim 9 yasinda babasi soyledi haberim yokken suan banaannelik ypiyor herseyi yasakladi gercekten strese soktu beni. Anne bebek nekadarlik, anne dikkat et, anne is ypma ben ypcam vs vsDün pasta aldım oğluma söylemek için pastayı yedik ama soyleyemedim
Merhaba cnim. Ben kasim ortalarinda diyet yptim 17 kg verdim suan hamileyim bu kilo isini nasil ypcam bilmiyorumKızlar merhaba ne yiyip ne içiyorsunuz beslenmeniz nasıl kilo almamak için ne yapsak sadece bebiş kilo alsa
Gözünaydınnkaç mmKızlar dayanamadım pazartesi gidecektim bugün gittim kesem göründü çok şükür yaa
Bende öyle canım ya bilemiyorum artık doktora bir soralım ne dicek ne yapacak dikkat etmekte lazım benceMerhaba cnim. Ben kasim ortalarinda diyet yptim 17 kg verdim suan hamileyim bu kilo isini nasil ypcam bilmiyorum
Aynen. Birde ben bu kilolari vermek gercekten canimi disime taktim derler ya iste benimkiside oBende öyle canım ya bilemiyorum artık doktora bir soralım ne dicek ne yapacak dikkat etmekte lazım bence
Doğrudur tabi işte o yüzden herşeyi yiyiyp içmememek lazım sağlıklı şeyler tüketmek lazım canım bol bol araştırmak lazımAynen. Birde ben bu kilolari vermek gercekten canimi disime taktim derler ya iste benimkiside o
Canim kese oncesi saglik ocaginda vermistim sonra kendi doktorum keseyi gorunce kan aldirmadi tekrar hic vermedim kanBeta hcg kaçtı acaba
Kilo verip hamile kalan bir ben degilmişim demekki :)))Merhaba cnim. Ben kasim ortalarinda diyet yptim 17 kg verdim suan hamileyim bu kilo isini nasil ypcam bilmiyorum
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahCanim kese oncesi saglik ocaginda vermistim sonra kendi doktorum keseyi gorunce kan aldirmadi tekrar hic vermedim kan
Bnde verdim geri aldım hamile kaldımKilo verip hamile kalan bir ben degilmişim demekki :)))