- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
Gözün AydınSağol canım benim ay heyecandan kusucaktım vallahi doktorun masasındavar tabi ekliyorum hemen 4 hafta 3 günlük dedi canım ama bilemiyorum adet tarihime hesaplayınca 5+1 hesaplamıştım ben
Senin kese mi kalp mi? Benim 9da randevum nasipse geçen cuma kese görmüştük inşallah yarında mübarek cumada bebişi kalbi görürüz
Cok sevindim sizin adiniza darisi bizlerin basinaKizlarrr bugun 6+0 dim doktora gittim kalp atisinicin ve duydukkkama doktor 6+4 dedi boyutuna gore cok guzel benim 2. Evladim ama 5 yil ustune ilk cocukmus gibi oluyo
Maşallah gözün aydın sağlıkla ilerlesin darısı başımıza inşallahKizlarrr bugun 6+0 dim doktora gittim kalp atisinicin ve duydukkkama doktor 6+4 dedi boyutuna gore cok guzel benim 2. Evladim ama 5 yil ustune ilk cocukmus gibi oluyo
Benim ilk kese cnm insallah ya sende bebisini kalp atisini gorursunSenin kese mi kalp mi? Benim 9da randevum nasipse geçen cuma kese görmüştük inşallah yarında mübarek cumada bebişi kalbi görürüz
Gozun aydin canimKizlarrr bugun 6+0 dim doktora gittim kalp atisinicin ve duydukkkama doktor 6+4 dedi boyutuna gore cok guzel benim 2. Evladim ama 5 yil ustune ilk cocukmus gibi oluyo
Masallah çok güzel...Kizlarrr bugun 6+0 dim doktora gittim kalp atisinicin ve duydukkkama doktor 6+4 dedi boyutuna gore cok guzel benim 2. Evladim ama 5 yil ustune ilk cocukmus gibi oluyo
Hayirli olsun cok guzel saglikla kucaginiza alirsiniz insallahKizlarrr bugun 6+0 dim doktora gittim kalp atisinicin ve duydukkkama doktor 6+4 dedi boyutuna gore cok guzel benim 2. Evladim ama 5 yil ustune ilk cocukmus gibi oluyo
Yarın kaç olacaksın canım benim 5+6 olacak nasipse belki sende ikisini birden görürsün belkiBenim ilk kese cnm insallah ya sende bebisini kalp atisini gorursun
Reglye gore 5+2 transferime gore 5+5 hangisi cikar bakalm :)Yarın kaç olacaksın canım benim 5+6 olacak nasipse belki sende ikisini birden görürsün belki
Rabbim hayırlısı eylesin canım sağlıklı olsunlarda inşallahReglye gore 5+2 transferime gore 5+5 hangisi cikar bakalm :)
Kalp atisina bir hafta 10gun vardir benim bence:)daha once 6+6duymstmYarın kaç olacaksın canım benim 5+6 olacak nasipse belki sende ikisini birden görürsün belki
Amin canim benim insallahhRabbim hayırlısı eylesin canım sağlıklı olsunlarda inşallah
Beta hcg kaçtı acabaKizlarrr bugun 6+0 dim doktora gittim kalp atisinicin ve duydukkkama doktor 6+4 dedi boyutuna gore cok guzel benim 2. Evladim ama 5 yil ustune ilk cocukmus gibi oluyo
Yaaa