2021 Aralık Anneleri

insallah canim benim ilkim dusuk hamileyken doktora benim midem bulanmiyo keske bulansa dedim dusecek heralde diye dusunuyodum cunku doktor sen sansli hamilesin dedi 😂benim 9 ay bulandi kolaymi saniyosun demisti 😂
Bünyeden bünyeye değişiyor demekki hiç ne tiksinmem oldu ne başka bişey bitek kalça yel girer di kalkamazdım bide kaşıntım çok oldu vucudumda dermatit oldum

Bünyeden bünyeye değişiyor demekki hiç ne tiksinmem oldu ne başka bişey bitek kalça yel girer di kalkamazdım bide kaşıntım çok oldu vucudumda dermatit oldum
Evet kisiden kisiye farklilik gosteriyo benim bi tek migrenim tutmustu sadece onda cok fena cikardim hastanelik oldum cunku ac kalmistim sonra biseyler yim dedim ama is isten gecmisti o yuzden oruc tutmuyorum

Evet kisiden kisiye farklilik gosteriyo benim bi tek migrenim tutmustu sadece onda cok fena cikardim hastanelik oldum cunku ac kalmistim sonra biseyler yim dedim ama is isten gecmisti o yuzden oruc tutmuyorum
Allah yukarda ya ben tutamıyorum yeni ama dayanamam diye oğlumuda ramazanda öğrendim bu kuzumuda inşallah

Benim kardeşimle aramda on yaş var. Halamın da öğluyla kızı arasında 11 yaş var. Annem bana hep halamın oğlunu örnek gösteriyodu. 🤣🤣 Bak mustafaya annesine nasıl yardım ediyo bulaşık yıkıyomuş diye. Ben ev işi yapmazdım. Kardeşimle ilgilenirdim sadece annem ilgilenip bırakınca 🤣🤣
Bnm ki bakalım nasıl olacak 🤗

Evet Pazartesi karından görüldü 🤗sen ❓
yok ben cumartesi doktora gideceğim.zaten pazar günü öğrendim ben hamileliğimi sat 11 marttı ovuslasyon takibi yaptım 28 marttda yumurtlama 15 gün sonra 11 nisanda pozitifi gördüm beta 180 di 2 gün sonra 520 ye çıktı doktorum c.ertesi gel dedi

yok ben cumartesi doktora gideceğim.zaten pazar günü öğrendim ben hamileliğimi sat 11 marttı ovuslasyon takibi yaptım 28 marttda yumurtlama 15 gün sonra 11 nisanda pozitifi gördüm beta 180 di 2 gün sonra 520 ye çıktı doktorum c.ertesi gel dedi
Sağlıkla büyüsün bnm de sat 11 Mart bn biraz erken öğrendim bat 7 nisandı bn2 nisanda öğrendim erken öğrendiğimden günler geçmiyor 28 nisan ❤️ Atışı için gidicez

X