Aman dikkat et canımBen 20 alirm yine biliom
Pazartesi öğrendim ben 27 Nisan'da gidecem doktora kese görünsün diye bilerek o tarihe aldım hadi hayırlı haberlerle gel bakalım seninki erken döllenmiş demekkiBana geçen hafta 4 haftalık dilan dedi keseyi gördü. Bugün bakalim ne diyecek.
Bünyeden bünyeye değişiyor demekki hiç ne tiksinmem oldu ne başka bişey bitek kalça yel girer di kalkamazdım bide kaşıntım çok oldu vucudumda dermatit olduminsallah canim benim ilkim dusuk hamileyken doktora benim midem bulanmiyo keske bulansa dedim dusecek heralde diye dusunuyodum cunku doktor sen sansli hamilesin dedibenim 9 ay bulandi kolaymi saniyosun demisti
Yok canım geç döllenme dedi.Pazartesi öğrendim ben 27 Nisan'da gidecem doktora kese görünsün diye bilerek o tarihe aldım hadi hayırlı haberlerle gel bakalım seninki erken döllenmiş demekki
Allah Allah sat kaçtı canım e 4. Hftada kese gördüyseYok canım geç döllenme dedi.
Benim hesaplarıma göre 1 marttı.Allah Allah sat kaçtı canım e 4. Hftada kese gördüyse
Evet kisiden kisiye farklilik gosteriyo benim bi tek migrenim tutmustu sadece onda cok fena cikardim hastanelik oldum cunku ac kalmistim sonra biseyler yim dedim ama is isten gecmisti o yuzden oruc tutmuyorumBünyeden bünyeye değişiyor demekki hiç ne tiksinmem oldu ne başka bişey bitek kalça yel girer di kalkamazdım bide kaşıntım çok oldu vucudumda dermatit oldum
Benim de 1 mart doktor kesenin boyutuna beta hcgye sok gecirdi bu nasil olmus deyip durduBenim hesaplarıma göre 1 marttı.
Bi bakıyoz senin 3üz çıkıyomuşBenim de 1 mart doktor kesenin boyutuna beta hcgye sok gecirdi bu nasil olmus deyip durdu
Hımm evet geçen hafta 4 haftaysa doğru ozaman sağlıklı olsun da geç erken fark etmez ya sağlıkla kucağımıza alalım inşallah canımBenim hesaplarıma göre 1 marttı.
Allah yukarda ya ben tutamıyorum yeni ama dayanamam diye oğlumuda ramazanda öğrendim bu kuzumuda inşallahEvet kisiden kisiye farklilik gosteriyo benim bi tek migrenim tutmustu sadece onda cok fena cikardim hastanelik oldum cunku ac kalmistim sonra biseyler yim dedim ama is isten gecmisti o yuzden oruc tutmuyorum
Inşallah canım.Hımm evet geçen hafta 4 haftaysa doğru ozaman sağlıklı olsun da geç erken fark etmez ya sağlıkla kucağımıza alalım inşallah canım
Yani bi tuhaflik var adetim sadece 5 gun gecmis 19127Bi bakıyoz senin 3üz çıkıyomuşbenim 31 martta değerim 181 çıkmıştı.
Bnm ki bakalım nasıl olacakBenim kardeşimle aramda on yaş var. Halamın da öğluyla kızı arasında 11 yaş var. Annem bana hep halamın oğlunu örnek gösteriyodu.Bak mustafaya annesine nasıl yardım ediyo bulaşık yıkıyomuş diye. Ben ev işi yapmazdım. Kardeşimle ilgilenirdim sadece annem ilgilenip bırakınca
merhabaBnm ki bakalım nasıl olacak
Kıskanıyorum ama ilknaylardankilo vermeyip alanları. Yediğim o kadar az şey kaldı ki herswy mide bulandırıyor. Bir önceki hamileliğin de ilk aylar 7 kilo vermistim. Insallah bu o kadar kotu geçmez. Amin.Nasıl yapacaksın bize de söyle.
Evet Pazartesi karından görüldümerhaba
Sizinle muhtemel doğum tarihlerimiz aynı .Siz keseyi gördünüz mü?
yok ben cumartesi doktora gideceğim.zaten pazar günü öğrendim ben hamileliğimi sat 11 marttı ovuslasyon takibi yaptım 28 marttda yumurtlama 15 gün sonra 11 nisanda pozitifi gördüm beta 180 di 2 gün sonra 520 ye çıktı doktorum c.ertesi gel dediEvet Pazartesi karından görüldüsen
Erken dollenme olmustur kuzum:)Yani bi tuhaflik var adetim sadece 5 gun gecmis 19127ilk karnimdan keseyi gormeyip sonra kagitda bu degeri gorunceki halimizi bi gorseydin
Sağlıkla büyüsün bnm de sat 11 Mart bn biraz erken öğrendim bat 7 nisandı bn2 nisanda öğrendim erken öğrendiğimden günler geçmiyor 28 nisanyok ben cumartesi doktora gideceğim.zaten pazar günü öğrendim ben hamileliğimi sat 11 marttı ovuslasyon takibi yaptım 28 marttda yumurtlama 15 gün sonra 11 nisanda pozitifi gördüm beta 180 di 2 gün sonra 520 ye çıktı doktorum c.ertesi gel dedi