- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
Aksam canim sutlac cekti ben de sutun icine bal koyup tarcin attmMuzlu sut de iyi geliyo bu tatli istegine
Aynen millet WC ye gidip kusar ya bende olmadı ya çok rahattı tabi ozaman da 23 yaşındaydım şimdi 33 inş ağır olmayızCanim ben hamileyken midem hic bulanmamisti bi kere migrenim tuttu onda sadece onun disinda hic mide bulantisi yasamadim
Benim asiri olmustu 4 aya kdr bunda belki olmaz bakalm:)Aynen millet WC ye gidip kusar ya bende olmadı ya çok rahattı tabi ozaman da 23 yaşındaydım şimdi 33 inş ağır olmayız
insallah canim benim ilkim dusuk hamileyken doktora benim midem bulanmiyo keske bulansa dedim dusecek heralde diye dusunuyodum cunku doktor sen sansli hamilesin dediAynen millet WC ye gidip kusar ya bende olmadı ya çok rahattı tabi ozaman da 23 yaşındaydım şimdi 33 inş ağır olmayız
Valla 9 ay bulanan var cok zorrr:sinsallah canim benim ilkim dusuk hamileyken doktora benim midem bulanmiyo keske bulansa dedim dusecek heralde diye dusunuyodum cunku doktor sen sansli hamilesin dedibenim 9 ay bulandi kolaymi saniyosun demisti
Canım ben Cook az sık yedim hamileliğimde ve oğlum 4 kilo doğdu. Ben 10 kilo aldım 2 ay sonra hamile kaldigim kilomun altına dustumŞuan bende 58 kg çok şükür amacım kendim çok almayım bebişim alsın doktora bir sorayım gerekirse bir liste alayım . Oğlum 63 ile hamile kaldım 82 ile doğuma girdim yani sonra verecem diye öldüm ya
İnşallah canım inş olmazBenim asiri olmustu 4 aya kdr bunda belki olmaz bakalm:)
Masallah mucize ben su icsem yariyurrrCanım ben Cook az sık yedim hamileliğimde ve oğlum 4 kilo doğdu. Ben 10 kilo aldım 2 ay sonra hamile kaldigim kilomun altına dustum
Benim annem oyle kiz kardesimde cok zor geciriyordu ama cok sukur cekmemisim bana da senin gibi hamile olan 5 tane dogursun diyoduValla 9 ay bulanan var cok zorrr:s
Ben de güzel başladım dedim vitamindir mineraldir yogurt yiyeyim falan filan şimdi yoğurttan tiksindim. Canım de isterse onu yiyom.Kızlar merhaba ne yiyip ne içiyorsunuz beslenmeniz nasıl kilo almamak için ne yapsak sadece bebiş kilo alsa
Valla oyle yasayan biliyorBenim annem oyle kiz kardesimde cok zor geciriyordu ama cok sukur cekmemisim bana da senin gibi hamile olan 5 tane dogursun diyodu
İşte bende öle istiyorum ya inş başarabilirimCanım ben Cook az sık yedim hamileliğimde ve oğlum 4 kilo doğdu. Ben 10 kilo aldım 2 ay sonra hamile kaldigim kilomun altına dustum
Ben 20 alirm yine biliomİşte bende öle istiyorum ya inş başarabilirim
Canimin istediklerini yersem biterimBen de güzel başladım dedim vitamindir mineraldir yogurt yiyeyim falan filan şimdi yoğurttan tiksindim. Canım de isterse onu yiyom.
Ay insallah ne kdr dayanabilirsen dayanKiloyi gectim bebegin sagligini riske atarim yani sacma sapan ne yiyecek varsa onu canim istiyo ve ben dayaniyorum insallah sevgili kocam da bak sana surpriz yaptim deyip cips falan getirmezzaten zor dayaniyorum
Çok mu yedin ondandır belki canım senin kese göründümü merve bi kaç hafta öndesin demi 4+2 yim bende henüz canım bişey istemiyorBen de güzel başladım dedim vitamindir mineraldir yogurt yiyeyim falan filan şimdi yoğurttan tiksindim. Canım de isterse onu yiyom.
Yaparlarmı yaparlar vallaKiloyi gectim bebegin sagligini riske atarim yani sacma sapan ne yiyecek varsa onu canim istiyo ve ben dayaniyorum insallah sevgili kocam da bak sana surpriz yaptim deyip cips falan getirmezzaten zor dayaniyorum
Biz bu 90 sonrasi jenerasyon ne kotu beslenmisiz valla suan ceremesini cekiyorumAy insallah ne kdr dayanabilirsen dayanpaketli gida konusunda
Bana geçen hafta 4 haftalık dilan dedi keseyi gördü. Bugün bakalim ne diyecek.Çok mu yedin ondandır belki canım senin kese göründümü merve bi kaç hafta öndesin demi 4+2 yim bende henüz canım bişey istemiyor