Evet benim doktorum da 15dk yat dedi bakalim ne yapcam canim nasil olcakÇalışanlar için daha zor.Vajinal kullanıldığında yarım saat yatın diyorlar.
Seninle bir gün aramiz var canım ne zaman kan verdin değerin kaç çıktı acaba?Merhaba kizlar, son adet tarihi 14 mart
Bat ise 11 nisan. Şimdi aralik annesimi oluyorm
ssvd neBnde arkadaşımın tavsiyesiyle gittim nagihan Kaya ya medicana da Düzgün Korkmaz varmış o da iyiymiş bi arkadaş önermişti. Aslında bnm ilk doğum yaptığım dr Mustafa balık bahat hast. Çalışıyor çok iyi dr tecrübeli ve riskli gebelik de uzman bn ssvd istediğim için buna gittim bakalım zaman ne gösterecek
Valla cnim hic kan vermedimSeninle bir gün aramiz var canım ne zaman kan verdin değerin kaç çıktı acaba?
Sezaryen sonrasi vajinal doğumssvd ne
Yaa ben de ikinciyi verdim daha çıkmadı çok stresliyim randevumda pazartesi erken mi gidiyorum bilmiyorum umarım kese görünürValla cnim hic kan vermedimdun test yptim silik cikti bugun tekrarladim net cikinca hamileyim dedim kendi kendime yarin saglik ocaginda kan verice birde folikasit alcam
Sağol canım günüm geçti adet günüm Perşembeydi kan verdim 100 çıktı cumartesi bi daha kan verdim 287 çıktı doktor iki kat artış yeter demişti o yüzden hamileyimdir diye umuyorumSagol canim benim adet gunun gecti mi hamis misin suan da ben de bebisimi goremedim daha ama cok sukur adim adim gorcem insallahbana daha yeni verdi gunde kac tane kullaniyorsun canim
Cnim kanama vs yoksa bence cok ustune dusme. Bunu yasayan biri olarak soyluyorum, ogluma yillar sonra gebe kalinca hcg kese kalp atisi vs kafayi yedim nerdeyse bunda daha sakinim ins hepimiz saglikli gebelikler geciririzYaa ben de ikinciyi verdim daha çıkmadı çok stresliyim randevumda pazartesi erken mi gidiyorum bilmiyorum umarım kese görünür
Kanamam yok hemde çalışıyorum sürekli ayaktayım hiç görmedim, bende yerleşme kanaması bile olmadı tek tereddutum değerimin bu gruptakilere göre düşük çıkması adetten önce herkes daha yüksek rakamlarla öğrenmiş geç döllenme sensimda yok canımı o sıkıyor , bi arkadaş yazmış ya kesem çok küçükmus diye benim ki de gelisemiycek ilerlemesi durucak diye kafamda deli sorularCnim kanama vs yoksa bence cok ustune dusme. Bunu yasayan biri olarak soyluyorum, ogluma yillar sonra gebe kalinca hcg kese kalp atisi vs kafayi yedim nerdeyse bunda daha sakinim ins hepimiz saglikli gebelikler geciririz
Bide acemiyim tabi ilk gebelik sürpriz oldu hiç kür yapmadım vitamin kullanmadım kendimi eksik hissediyorumCnim kanama vs yoksa bence cok ustune dusme. Bunu yasayan biri olarak soyluyorum, ogluma yillar sonra gebe kalinca hcg kese kalp atisi vs kafayi yedim nerdeyse bunda daha sakinim ins hepimiz saglikli gebelikler geciririz
Hiç öyle düşünmeyin ne güzel doğal olan en güzeli vitaminlere hemen başlarsınız açığı kapatırsınızBide acemiyim tabi ilk gebelik sürpriz oldu hiç kür yapmadım vitamin kullanmadım kendimi eksik hissediyorum
Kötü düşünmek yok lütfen.Kanamam yok hemde çalışıyorum sürekli ayaktayım hiç görmedim, bende yerleşme kanaması bile olmadı tek tereddutum değerimin bu gruptakilere göre düşük çıkması adetten önce herkes daha yüksek rakamlarla öğrenmiş geç döllenme sensimda yok canımı o sıkıyor , bi arkadaş yazmış ya kesem çok küçükmus diye benim ki de gelisemiycek ilerlemesi durucak diye kafamda deli sorular
Bu grupta biraz rahatlıyorum sayenizde strese girip girip terapiye geliyorum sanki buraya bide galiba hormonlarda değişti ondan bu evhamlikKötü düşünmek yok lütfen.
İnşallah kimse kötü haber vermesin Allah in izniyle aralığa kadar gidelim burdaHiç öyle düşünmeyin ne güzel doğal olan en güzeli vitaminlere hemen başlarsınız açığı kapatırsınız
Hepimizde tedirginlik var ama gerçekten stres çok zararlı. Kötü şeyler biz naparsak yapalım oluyor zaten. Sadece güzel düşünelim zehir etmeyelim kendimize. Ben cidden deli gibi bebek eşyaları bakıyorum ve çok iyi geliyo vallaBu grupta biraz rahatlıyorum sayenizde strese girip girip terapiye geliyorum sanki buraya bide galiba hormonlarda değişti ondan bu evhamlik
Aynn dediğin gibi yiyecek ekmeği varsa ne yaparsan yap doğar. Yoksa da Allah Kerimİlk bebeğimin 9. Haftada kalbi durdu. Bütün heves kursağımda kaldı ve çok yıprandım.
Oğluma hamile kalınca hiç kimseye söylemedim 3 doktora gittim. 20. Haftaya kadar ultrasona girdim sürekli korkudan. 30. Hafta hazırlıklara başladım.. çok pimpirikli davrandım. Şimdi düşünüyorum da ben napsam da olacağı varsa olurmuş. Keşke o kadar sıkıntıya girmeseymisim
Hem kötü düşünüp hem bı yandan bende bakıyorum merak etmeyinHepimizde tedirginlik var ama gerçekten stres çok zararlı. Kötü şeyler biz naparsak yapalım oluyor zaten. Sadece güzel düşünelim zehir etmeyelim kendimize. Ben cidden deli gibi bebek eşyaları bakıyorum ve çok iyi geliyo valla
Temem len kötü düşünmeden bakHem kötü düşünüp hem bı yandan bende bakıyorum merak etmeyin