- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
Ayyy çok güzel telaşlar inşallah hepimiz o bu mu seçim arasında kalıcakHepimizde tedirginlik var ama gerçekten stres çok zararlı. Kötü şeyler biz naparsak yapalım oluyor zaten. Sadece güzel düşünelim zehir etmeyelim kendimize. Ben cidden deli gibi bebek eşyaları bakıyorum ve çok iyi geliyo valla
Belki kesinlestikten sonra dozunu artirir canim ama bence de var gozukuyor doktor ne kadar sure sonra dediyse o zaman git canim baban1haafta sonra demisti ben bugun gitmeden tekrar baktirdim degerime kese gozukmeseydi ben isteyecektim suan cok gereksiz o dedi insallah gonlunce olsun herseySağol canım günüm geçti adet günüm Perşembeydi kan verdim 100 çıktı cumartesi bi daha kan verdim 287 çıktı doktor iki kat artış yeter demişti o yüzden hamileyimdir diye umuyorumkorkumdan bi daha kan vermeye gidemedim canım aklım çıkıyor istemediğim bi sonuç görürüm diye önümüzdeki pazartesi günü varsa eğer görünecek vakte gelmiş olur diye düşünüyorum aslında cuma gidesim vardı ama gözükmez herhalde çok kararsızım
Canım günde bi tane kullanıyorum aslında genelde iki ya da üç tane kullanıyolarmış ama benim ki bi tane iç dedi
Yaa detayları bize de anlatırsınAyyy çok güzel telaşlar inşallah hepimiz o bu mu seçim arasında kalıcakbnde oğluşuma söyleyeceğim günü düşünüyorum nasıl söylesem diye
Hic oyle düşünme benimde oglum supriz sekilde gelince bende kullanmamistimBide acemiyim tabi ilk gebelik sürpriz oldu hiç kür yapmadım vitamin kullanmadım kendimi eksik hissediyorum
Canim senin ilk deger nekadar cikti?Bu grupta biraz rahatlıyorum sayenizde strese girip girip terapiye geliyorum sanki buraya bide galiba hormonlarda değişti ondan bu evhamlik
İnşallah bayramda söylemeyi düşünüyorumYaa detayları bize de anlatırsın
AaaaaSezaryen sonrasi vajinal doğum
Benim doğal gebelikti. Betam 57 çıkmıştı adet günü. İki gün sonra 1500 küsür çıktı ama şüphelenmedi kimse. 5.Haftada kese gördük. Ama kanama alanı var yat dinlen haftaya gel demişti. Haftaya gittim kanama alanı genişlemişmıhtemelen düşük olacak yat kalkma demişti. Taa ki 8+3 olana kadar haftada bir gittim geldim. O gün o alanın içinde ikinci kalp atışını görüp şok oldu adamYaa cevap verdiginiz için çok teşekkürlerAllah uzun ömürler versin evlatlarınıza Aynı şeymi başınıza gelmişti peki kese yavaşmı büyümüştü ilk başıma geldi diye cevap veren sizsinizz valla mazur görün merakımı
Maşallah beşik konuşmaya başladıysak biz olmuşuz arkadaşlar.Besik ne sectiniz ben sallanan ahsap besik istiyorum ama pek secenek yok gibi
Ben bebek arabama karar verdim de ordan cıktı konuMaşallah beşik konuşmaya başladıysak biz olmuşuz arkadaşlar.allahım sağlıkla göstersin o günleri
Ben yarın keseyi görürsem bı tane pasta alıp kutlama şeklinde yapacağım abi olduğunu söyleyeceğim. Sevinçten havalara uçar.Ayyy çok güzel telaşlar inşallah hepimiz o bu mu seçim arasında kalıcakbnde oğluşuma söyleyeceğim günü düşünüyorum nasıl söylesem diye
Ben keseyi gördüğüm gün 6 tane zıbın aldımBen bebek arabama karar verdim de ordan cıktı konu
Ben de görmeden 1 takım aldımBen keseyi gördüğüm gün 6 tane zıbın aldım
Benim oğlum da kardeşine elbise almıştı çok önceden ortada kardeş planı yokkenBen de görmeden 1 takım aldım
Bilgi için çok teşekkür ederimm umarım bizim içinde herşey çok güzel gider, cuma günü belli olucak gidişat hayırlısıylaBenim doğal gebelikti. Betam 57 çıkmıştı adet günü. İki gün sonra 1500 küsür çıktı ama şüphelenmedi kimse. 5.Haftada kese gördük. Ama kanama alanı var yat dinlen haftaya gel demişti. Haftaya gittim kanama alanı genişlemişmıhtemelen düşük olacak yat kalkma demişti. Taa ki 8+3 olana kadar haftada bir gittim geldim. O gün o alanın içinde ikinci kalp atışını görüp şok oldu adamyani kısaca ikinci kese o kadar küçüktü ki kese olduğu bile çok sonra anlaşışdı. Kısmette varsa oluyor kısacası. Doktorun direktiflerine uy ama kötüyü çağırma lütfen. Çünkü gebeliği doğumun hepsi çok streli geçecek.enerjini yüksek tutmaya çalış. Uzattım biraz sanırım
Amiinn innsallahMaşallah beşik konuşmaya başladıysak biz olmuşuz arkadaşlar.allahım sağlıkla göstersin o günleri
37 çıktı regliye bir gün varkenCanim senin ilk deger nekadar cikti?
Hayırlı haberlerle gel canım Rabbim yardımcın olsunKızlar yarın benim günüm dua edin hayırlı haberler gelsin benim için de