2021 Aralık Anneleri

Ayyy çok güzel telaşlar inşallah hepimiz o bu mu seçim arasında kalıcak bnde oğluşuma söyleyeceğim günü düşünüyorum nasıl söylesem diye

Belki kesinlestikten sonra dozunu artirir canim ama bence de var gozukuyor doktor ne kadar sure sonra dediyse o zaman git canim baban1haafta sonra demisti ben bugun gitmeden tekrar baktirdim degerime kese gozukmeseydi ben isteyecektim suan cok gereksiz o dedi insallah gonlunce olsun hersey

Benim doğal gebelikti. Betam 57 çıkmıştı adet günü. İki gün sonra 1500 küsür çıktı ama şüphelenmedi kimse. 5.Haftada kese gördük. Ama kanama alanı var yat dinlen haftaya gel demişti. Haftaya gittim kanama alanı genişlemişmıhtemelen düşük olacak yat kalkma demişti. Taa ki 8+3 olana kadar haftada bir gittim geldim. O gün o alanın içinde ikinci kalp atışını görüp şok oldu adam yani kısaca ikinci kese o kadar küçüktü ki kese olduğu bile çok sonra anlaşışdı. Kısmette varsa oluyor kısacası. Doktorun direktiflerine uy ama kötüyü çağırma lütfen. Çünkü gebeliği doğumun hepsi çok streli geçecek.enerjini yüksek tutmaya çalış. Uzattım biraz sanırım

Ayyy çok güzel telaşlar inşallah hepimiz o bu mu seçim arasında kalıcak bnde oğluşuma söyleyeceğim günü düşünüyorum nasıl söylesem diye
Ben yarın keseyi görürsem bı tane pasta alıp kutlama şeklinde yapacağım abi olduğunu söyleyeceğim. Sevinçten havalara uçar.

Bilgi için çok teşekkür ederimm umarım bizim içinde herşey çok güzel gider, cuma günü belli olucak gidişat hayırlısıyla Umarım hepimiz için herşey güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…