- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
Sen hangi dr gidiyon cnm avrupadayım demiştinAyy benimde Cuma günü inşallah ve evet zaman geçiyor bugün daha Salı
Allah bağışlasın hepsini canım maşallah ne güzel yaa rabbim hayırlısını versin inşallahBenim ikizlerim 4.5 yaşında. Abimiz 9.5 yaşında. Bu 3. Gebeliğim. Tek kese gördük ama arkasında kanama alanı var dedi. İkizlerimde de öyle sanmıştı ve 9. Haftada ikiz oldugunu anladık. Umarım tektir
Leyla Ercan hangi hastanede iyi bana da alternatif bnm ki de Nagihan KayaYakın yakındoktorun adı neydi? Bende Leyla Ercan varmış baya iyi diyorlar.Forumdada yazmışlar. Ona bi gidicem. Hala araştırıyorum Bikaç doktora gidip aralarından seçerim diyorum
Hayırlısı artık ikizden sonra iyi cesaretBenim ikizlerim 4.5 yaşında. Abimiz 9.5 yaşında. Bu 3. Gebeliğim. Tek kese gördük ama arkasında kanama alanı var dedi. İkizlerimde de öyle sanmıştı ve 9. Haftada ikiz oldugunu anladık. Umarım tektir
Ben de eşim de çocuk çok seviyoruz. Çalışıyorum birdeHayırlısı artık ikizden sonra iyi cesaret
Ben Ota Jinemede gidiyorum Barış Pilanci yıllardır ona giderim çok ilgili, dikkatli ve bilgili ben çok memnunumSen hangi dr gidiyon cnm avrupadayım demiştin
Evet sıkıntılı sanirim. Benim siddetli karin agrimda oluyor allah korusunBu lekelenme baya sıkıntılı bi durum o zaman ben bugun gidecem aksam giderim muhtamelen
Hayırlı olsun evet inşallah öyle olacağızMerhaba kizlar, son adet tarihi 14 mart
Bat ise 11 nisan. Şimdi aralik annesimi oluyorm
Medicana Bahçelievlerdeymiş şuanLeyla Ercan hangi hastanede iyi bana da alternatif bnm ki de Nagihan Kaya
Hmmm bana yakınmış aklımda dursunMedicana Bahçelievlerdeymiş şuan
Forumda arat istersen orda baya konuşulmuş. Eski gerçi 2016 mı ne ama yine de bi fikir oluşur sende deHmmm bana yakınmış aklımda dursun
Amin tsk ederimHayırlı olsun evet inşallah öyle olacağız
Maşallah canım gözün aydın bende iğne vuruldum darısı başıma olsun göreyim bebemiKizlar ben de gittim bugun doktora catlatma ignesi ile hamile kaldigim icin normal hamile kalanlarin %10 ise dusuk ihtimali sizin %30 o nedenle progestan verecegim dedi 10.haftaya kadar cok onemli dedi kahve sigara iliski yok dedi keseyi gorduk cok sukur 12.868 deger ile ama kalp atisi icin daha erken 2hafta sonra bekliyorum dedi
Forumda arat istersen orda baya konuşulmuş. Eski gerçi 2016 mı ne ama yine de bi fikir oluşur sende de
Çalışanlar için daha zor.Vajinal kullanıldığında yarım saat yatın diyorlar.Evwt haklisin canim ben de is yerinde ne yapcam diye dusunuyorum
Yaa cevap verdiginiz için çok teşekkürlerMaşallah sağlıkla doğaunlar. Benim de öyle olmuştu merak etmeyin kosmette varsa büyürler annesi. Benim ikizlerim 4.5 yaşında. Darısı size olsun sağ salim kavuşun inşallah
Valla guzel oldu yazdım aklıma böyle bi şeyleri hayal etmek de güzel oluyo. Bi de beşik korumalık yastıklara karar verdim. Ama beşikten emin değilim henüz
Klasik ahşap düz bi şey olabilir yaBesik ne sectiniz ben sallanan ahsap besik istiyorum ama pek secenek yok gibi
Sagol canim benim adet gunun gecti mi hamis misin suan da ben de bebisimi goremedim daha ama cok sukur adim adim gorcem insallahMaşallah canım gözün aydın bende iğne vuruldum darısı başıma olsun göreyim bebemibu arada bende progestan içiyorum canım iğneden dört gün sonra başlamıştım içmeye