2021 Aralık Anneleri

Becerememişin bebeğim. Ittirecen iyice o boşlukta kayboluyo zaten.
Olur mu yani iste doktor dedi benim kafam oraya bi gitti cikamiyorum hadi koydum girdim tuvalete herkes de erkek bi tanecik kiz is arkadsm var kime nasil anltrsn sedyeye yatsam tuvaletten sedyeye kadar da mesafe varartik bi deneyeyim ben yarin olmadi baska cozum deniycem

Valla guzel oldu yazdım aklıma böyle bi şeyleri hayal etmek de güzel oluyo. Bi de beşik korumalık yastıklara karar verdim. Ama beşikten emin değilim henüz
Daha dur oda mı yapsam beşik mi olsa puset nasıl olsun sarılık örtüsünün oyasına kadar

Maşallah sağlıkla doğaunlar. Benim de öyle olmuştu merak etmeyin kosmette varsa büyürler annesi. Benim ikizlerim 4.5 yaşında. Darısı size olsun sağ salim kavuşun inşallah

Ayyy biri çıktı sonunda Avrupa’dan
Bn medipol megaya gittim sana yakın mı bilmim ama dr iyiydi tavsiye üstüne gittim
Yakın yakın doktorun adı neydi? Bende Leyla Ercan varmış baya iyi diyorlar.Forumdada yazmışlar. Ona bi gidicem. Hala araştırıyorum Bikaç doktora gidip aralarından seçerim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…