Hadi inşallahKızlar yarın benim günüm dua edin hayırlı haberler gelsin benim için de
Inşallah hayırlı olsun şimdiden.Selamlar inşallah herşey yolunda giderse sanırım bende aralık annesi olcam vr aralık kadınıyım
İnşallah keseyi gördük kalbini de duyarsak biraz daha rahat edicez bezelyeninInşallah hayırlı olsun şimdiden.
Çoğumuz ayni durumdayız keseler görüldü heyecan dorukta.İnşallah keseyi gördük kalbini de duyarsak biraz daha rahat edicez bezelyenin
Hayırlı haberlerle gel canım Rabbim yardımcın olsun
Aminn inşallahHadi inşallah
Canım bende de öyle bi şey yok sadece göğüslerim hafif dolgun o da çok değilAminn inşallahEn belirti yaşamayan hamile olarak gidicem bakalım meraktayım
Valla kese muaynesinden sonra küçük bir kanama yaşadım aklım fikrim bebişte hala orda mı kalbni duycammı diye daha bir hafta var inşallah sorunsuz geçer hepimizinkiÇoğumuz ayni durumdayız keseler görüldü heyecan dorukta.
Amin. Kaç mm gözüktü kese?Valla kese muaynesinden sonra küçük bir kanama yaşadım aklım fikrim bebişte hala orda mı kalbni duycammı diye daha bir hafta var inşallah sorunsuz geçer hepimizinki
Biz hiç sormadık yaAmin. Kaç mm gözüktü kese?
Hayırlı olsun sağlıklı olsun daBiz hiç sormadık yaSadece iyi mi hocam yolk kesesi varmı dedim var herşey güzel dedi ve ağrın kanaman olabilir korkma dedi kaç haftalık olduğumu bile eve geldikten sonra sordum heycandan
inşallah yaHayırlı olsun sağlıklı olsun da
Bende de öyle ve arada olan kasık ağrısı hafiften başkada birşey yok yalnız olmadığıma sevindimCanım bende de öyle bi şey yok sadece göğüslerim hafif dolgun o da çok değil
Degerin 1500 üzerindeyse vajinal görünürKizlar yarin dr a gdecegm kese görünür mü acaba acele mi ediyorm
Bazen sancılar oluyor korkuyorum o yuzden bir an önce gitmek istedim
Takvime göre 4+4 filan kese icin erken olabilir mi?
Burda herkes görmüş sanki:) masallah
Görenler kac haftalikken gördünüz?
Tutmuyorum ben. 2 saate acıkıyorum zaten deli gibi.Ve oruç tutuyor musunuz kizlar ?
İlk 3 ay gelisim icin önemli diye emin olamadm
Hepimiz aynıyızKızlar, benim karnımda aşırı derecede şişkinlik var. 6-7 aylık hamile gibi neredeyse. Bu normalmi? Normalde hafif bir ayva göbeğim vardı.
Onemli olan 2 kati artmasi.degerinde gayet guzel37 çıktı regliye bir gün varken