2021 Aralık Anneleri

Benim ikizlerim 4.5 yaşında. Abimiz 9.5 yaşında. Bu 3. Gebeliğim. Tek kese gördük ama arkasında kanama alanı var dedi. İkizlerimde de öyle sanmıştı ve 9. Haftada ikiz oldugunu anladık. Umarım tektir
Allah bağışlasın hepsini canım maşallah ne güzel yaa rabbim hayırlısını versin inşallah :dua:

Yakın yakın 😍 doktorun adı neydi? Bende Leyla Ercan varmış baya iyi diyorlar.Forumdada yazmışlar. Ona bi gidicem. Hala araştırıyorum Bikaç doktora gidip aralarından seçerim diyorum😂
Leyla Ercan hangi hastanede iyi bana da alternatif bnm ki de Nagihan Kaya 🤗

Benim ikizlerim 4.5 yaşında. Abimiz 9.5 yaşında. Bu 3. Gebeliğim. Tek kese gördük ama arkasında kanama alanı var dedi. İkizlerimde de öyle sanmıştı ve 9. Haftada ikiz oldugunu anladık. Umarım tektir
Hayırlısı artık ikizden sonra iyi cesaret 🤰🙈🤗

Kizlar ben de gittim bugun doktora catlatma ignesi ile hamile kaldigim icin normal hamile kalanlarin %10 ise dusuk ihtimali sizin %30 o nedenle progestan verecegim dedi 10.haftaya kadar cok onemli dedi kahve sigara iliski yok dedi keseyi gorduk cok sukur 12.868 deger ile ama kalp atisi icin daha erken 2hafta sonra bekliyorum dedi
Maşallah canım gözün aydın bende iğne vuruldum darısı başıma olsun göreyim bebemi 🥰 bu arada bende progestan içiyorum canım iğneden dört gün sonra başlamıştım içmeye

Forumda arat istersen orda baya konuşulmuş. Eski gerçi 2016 mı ne ama yine de bi fikir oluşur sende de 🙈
👍🏼 Bnde arkadaşımın tavsiyesiyle gittim nagihan Kaya ya medicana da Düzgün Korkmaz varmış o da iyiymiş bi arkadaş önermişti. Aslında bnm ilk doğum yaptığım dr Mustafa balık bahat hast. Çalışıyor çok iyi dr tecrübeli ve riskli gebelik de uzman bn ssvd istediğim için buna gittim bakalım zaman ne gösterecek

Maşallah sağlıkla doğaunlar. Benim de öyle olmuştu merak etmeyin kosmette varsa büyürler annesi. Benim ikizlerim 4.5 yaşında. Darısı size olsun sağ salim kavuşun inşallah
Yaa cevap verdiginiz için çok teşekkürler 🙏🏻 Allah uzun ömürler versin evlatlarınıza ❤️ Aynı şeymi başınıza gelmişti peki kese yavaşmı büyümüştü ilk başıma geldi diye cevap veren sizsinizz valla mazur görün merakımı 🙏🏻

Maşallah canım gözün aydın bende iğne vuruldum darısı başıma olsun göreyim bebemi 🥰 bu arada bende progestan içiyorum canım iğneden dört gün sonra başlamıştım içmeye
Sagol canim benim adet gunun gecti mi hamis misin suan da ben de bebisimi goremedim daha ama cok sukur adim adim gorcem insallah🤲bana daha yeni verdi gunde kac tane kullaniyorsun canim

X