- 13 Ocak 2020
- 44.610
- 168.093
- 33
Becerememişin bebeğim. Ittirecen iyice o boşlukta kayboluyo zaten.Yaaa ise giderken yarim saat erken kalkarm da iste nasil olcak ben onu bilemedim koydgm gbi cikqr o
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Becerememişin bebeğim. Ittirecen iyice o boşlukta kayboluyo zaten.Yaaa ise giderken yarim saat erken kalkarm da iste nasil olcak ben onu bilemedim koydgm gbi cikqr o
Ayyy ne güzel demiBen bebek arabasına karar verdim mesela
Evet canım vajinadan :)Vajinadan dwmi ya yanlis mi anladim acaba dedim soramadim da
Ayyy biri çıktı sonunda Avrupa’danAvrupa yakası
Ayy benimde Cuma günü inşallah ve evet zaman geçiyor bugün daha SalıAnneler nasılsınız bugün randevuya giden kalbini duyan varmı ben cuma gidicem günler gecmiyo
Valla guzel oldu yazdım aklıma böyle bi şeyleri hayal etmek de güzel oluyo. Bi de beşik korumalık yastıklara karar verdim. Ama beşikten emin değilim henüzAyyy ne güzel demi
Olur mu yani iste doktor dedi benim kafam oraya bi gitti cikamiyorum hadi koydum girdim tuvalete herkes de erkek bi tanecik kiz is arkadsm var kime nasil anltrsn sedyeye yatsam tuvaletten sedyeye kadar da mesafe varartik bi deneyeyim ben yarin olmadi baska cozum deniycemBecerememişin bebeğim. Ittirecen iyice o boşlukta kayboluyo zaten.
Cuma büyük gün herkes cumayı bekliyoAyy benimde Cuma günü inşallah ve evet zaman geçiyor bugün daha Salı
Ay sagol kuzumEvet canım vajinadan :)
Daha dur oda mı yapsam beşik mi olsa puset nasıl olsun sarılık örtüsünün oyasına kadarValla guzel oldu yazdım aklıma böyle bi şeyleri hayal etmek de güzel oluyo. Bi de beşik korumalık yastıklara karar verdim. Ama beşikten emin değilim henüz
Aşıksan demekBen hiçbirseysiz tamamamen keydiye başladım öğrenir öğrenmez 2 doz
Çok hazırım gelsin o günlerDaha dur oda mı yapsam beşik mi olsa puset nasıl olsun sarılık örtüsünün oyasına kadar
Böyle güzel tarif görmedim daha önceBecerememişin bebeğim. Ittirecen iyice o boşlukta kayboluyo zaten.
Bence netBöyle güzel tarif görmedim daha önce
Maşallah sağlıkla doğaunlar. Benim de öyle olmuştu merak etmeyin kosmette varsa büyürler annesi. Benim ikizlerim 4.5 yaşında. Darısı size olsun sağ salim kavuşun inşallahHerkese merhabaa , bende geçen hafta çarşamba ilk ultrasonda kesemi gördüm çok şükür doktor ikiz dedi iki kesem var 5 haftalık dedi , 5 gün sonra gittigimde keseler 5+5 olması gerekirken 5+1 çıktı ultrasonda doktor beklicez dedi çok korkuyorum sizce büyürlermi ??? Az az kanamam vardı progestanla durdu şimdilikk..
Senin ikizlerin var (Allah bağışlasın) şimdi yine ikiz mi geliyorMaşallah sağlıkla doğaunlar. Benim de öyle olmuştu merak etmeyin kosmette varsa büyürler annesi. Benim ikizlerim 4.5 yaşında. Darısı size olsun sağ salim kavuşun inşallah
Yakın yakın doktorun adı neydi? Bende Leyla Ercan varmış baya iyi diyorlar.Forumdada yazmışlar. Ona bi gidicem. Hala araştırıyorum Bikaç doktora gidip aralarından seçerim diyorumAyyy biri çıktı sonunda Avrupa’dan
Bn medipol megaya gittim sana yakın mı bilmim ama dr iyiydi tavsiye üstüne gittim
Benim ikizlerim 4.5 yaşında. Abimiz 9.5 yaşında. Bu 3. Gebeliğim. Tek kese gördük ama arkasında kanama alanı var dedi. İkizlerimde de öyle sanmıştı ve 9. Haftada ikiz oldugunu anladık. Umarım tektirSenin ikizlerin var (Allah bağışlasın) şimdi yine ikiz mi geliyor