Evwt haklisin canim ben de is yerinde ne yapcam diye dusunuyorumAğızdan alıyorum.Vajinal aldığımda ileriye tam gitmediği için ve pütürtü şeklinde döküldüğü için ağızdan istedim.Vajinal olunca bazen uygun olamıyor insan.Baş dönmesi yapıyor ama ben böyle istedim.Günde iki kere yeterli gördü doktorum.
Ayyy bende katıldım aranıza ağrı ve leke var sürekli günde 1 tane başlattı şimdilik devam ederse 2 olacakBen vajinal kullanıyorum. Mutluyum
Ay benimki niye 3dedi ki herkes 2genelde miyomum oldugu icindir belki de2 atıyom beybi.
Tebrikleeer,Kızlar benimde beta sonucum çıktı cumartesi 375ti bugün 1400 olmuş
Seninki progestanı çok seviyomuş aşıkmışAy benimki niye 3dedi ki herkes 2genelde miyomum oldugu icindir belki de
Vesvese yapma canım. Hepsi görülür insallahCunku kesem 10 mm ve yolk kesesi gorulmedi o yuzden oyle bi ihtimal var gibi doktorum bise demedi ama bakalim hayirlisi olsun hakkimizda
Ben hiçbirseysiz tamamamen keydiye başladım öğrenir öğrenmez 2 dozAyyy bende katıldım aranıza ağrı ve leke var sürekli günde 1 tane başlattı şimdilik devam ederse 2 olacak
Ben d3 beta testi yaptirip gittim doktor keseyi gormeseydim yaptiracaktim ama gerwksiz bu dediDeğer den çok kesenin şekline gelişimine bakılıyormuş, bugün doktor öyle dedi. Benim beta 4990 gibi bişey çıktı çok düşük dedim keseyi takip etcez ona bakmıyoruz keseyi gördükten sonra dedi. Takma kafana. Ben progestan fitil attım Bi tane rahatlattı. Dr bugün verdi.
Seninki progestanı çok seviyomuş aşıkmış
Ben bebek arabasına karar verdim meselaben bugun kalp atisini niye duymuyoruz dedim doktor sana kalsa anaokuluna gondercen dedi
Benimki günde iki kere vajinal dedi. Bende oral alıyorum ama bugün beni mahvetti sarhoş gibiydimSeninki progestanı çok seviyomuş aşıkmış
Vajinal daha içime sınıyo tıkıyo ya rahim ağzınıBenimki günde iki kere vajinal dedi. Bende oral alıyorum ama bugün beni mahvetti sarhoş gibiydim
Yaaas ne guzel hepimiz saglikla alcaz kucaklarimiza insallahBen bebek arabasına karar verdim mesela
Inşallah canımmm.Yaaas ne guzel hepimiz saglikla alcaz kucaklarimiza insallah
Ahahha. Yaa sanki ben ise giderken alttan çıkıverir gibi geliyorVajinal daha içime sınıyo tıkıyo ya rahim ağzını
Çıkıyo bir süre sonra tabiAhahha. Yaa sanki ben ise giderken alttan çıkıverir gibi geliyor
Ben avrupa yakasındayım canım :)Ben de arayistaym cnm bulursam ben anadolu yakasi sen?,)
Yaaa ise giderken yarim saat erken kalkarm da iste nasil olcak ben onu bilemedim koydgm gbi cikqr oAhahha. Yaa sanki ben ise giderken alttan çıkıverir gibi geliyor
Avrupa yakasıHangi yakadasın cnm