2021 Aralık Anneleri

Gözün Aydın

sizce bu degerlerde bos olmasi mumkunmu yani rahatlatacak bise ariyorum kendime
Neden boş olabilme ihtimalini düşünüyorsunuz ki ?
Rahat bırakın bebeği ve kendinizi.
Bu sey gibi yürürken arkadan bıri arbayla bana çarpar diyp sürekli arkaya bakarak yürümek gibi

Bana gunde 3 kez dedi oral derken vajinadan degil mi
Ağızdan alıyorum.Vajinal aldığımda ileriye tam gitmediği için ve pütürtü şeklinde döküldüğü için ağızdan istedim.Vajinal olunca bazen uygun olamıyor insan.Baş dönmesi yapıyor ama ben böyle istedim.Günde iki kere yeterli gördü doktorum.

Niye olumsuzu düşünüyorsun? daha önce boş gebelik mi geçirdin? Bak stress en büyük kötülük bak çok şükür hamile kalmışız bırak bu anın tadını çıkar. Sen şimdi böyle kendini sıksan boş gebelikse bile neyi değiştireceksin. Hiç.... Ama ya sağlıklı gebelikse şuanda bu stresinle bebeğine zarar veriyorsun. Bak bende 7 haftada düşükte yaptım, 19 haftalık kaybımda var, dış gebelikte geçirdim ve şunu anladım ben kendimi pamuklara da sarsam birşey olacaksa olacak yine hayırlısını dileyelim pozitif düşünelim

Değer den çok kesenin şekline gelişimine bakılıyormuş, bugün doktor öyle dedi. Benim beta 4990 gibi bişey çıktı çok düşük dedim keseyi takip etcez ona bakmıyoruz keseyi gördükten sonra dedi. Takma kafana. Ben progestan fitil attım Bi tane rahatlattı. Dr bugün verdi.

Benim de bi dusugum var canim oglumda da surekli dustu dusecek diye baktilar bide kaygi bozuklugu olunca sonuc bu oluyor.hayirlisi olsun hakkimizda

Neden boş olabilme ihtimalini düşünüyorsunuz ki ?
Rahat bırakın bebeği ve kendinizi.
Bu sey gibi yürürken arkadan bıri arbayla bana çarpar diyp sürekli arkaya bakarak yürümek gibi
Cunku kesem 10 mm ve yolk kesesi gorulmedi o yuzden oyle bi ihtimal var gibi doktorum bise demedi ama bakalim hayirlisi olsun hakkimizda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…