- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
Masallah gozunuz aydinKizlar ben de gittim bugun doktora catlatma ignesi ile hamile kaldigim icin normal hamile kalanlarin %10 ise dusuk ihtimali sizin %30 o nedenle progestan verecegim dedi 10.haftaya kadar cok onemli dedi kahve sigara iliski yok dedi keseyi gorduk cok sukur 12.868 deger ile ama kalp atisi icin daha erken 2hafta sonra bekliyorum dedi
Hadi hayırlı olsun kaç mm kese?Kizlar ben de gittim bugun doktora catlatma ignesi ile hamile kaldigim icin normal hamile kalanlarin %10 ise dusuk ihtimali sizin %30 o nedenle progestan verecegim dedi 10.haftaya kadar cok onemli dedi kahve sigara iliski yok dedi keseyi gorduk cok sukur 12.868 deger ile ama kalp atisi icin daha erken 2hafta sonra bekliyorum dedi
Boş değildir belki, ben de kendiminkindden şüpheleniyorum ama bekleyip görcezKese gordum hemde 10mm degerim de 19127 yani bosa gebelikte beta bu kadar yukselirmiydi
9.2mm sanirim kuzum seninki kacHadi hayırlı olsun kaç mm kese?
Maşallh güzel artmışKizlar cuma gunu 478 degerim bugun 1901 cikti
Tesekkurler canimMasallah gozunuz aydin
Tam artmis cumaa gunu vajinal gorunur ins keseMaşallh güzel artmış
6.47 idi.9.2mm sanirim kuzum seninki kac
Cuma karından da görünür bence.Tam artmis cumaa gunu vajinal gorunur ins kese
D1 yazan mi acaba goruntu kagidinda ben de miyom da oldugu icin kese mi miyom mu o olctugu bilemedim cunku miyomu da takip edecegiz dedi6.47 idi.
Benimkinde kese crl diye yazıyoD1 yazan mi acaba goruntu kagidinda ben de miyom da oldugu icin kese mi miyom mu o olctugu bilemedim cunku miyomu da takip edecegiz dedi
O zaman miyomu olcmus kuzum keseyi olcmemisBenimkinde kese crl diye yazıyo
Crl bebek bas popo olcumu demekBenimkinde kese crl diye yazıyo
Ben oral günde iki kere alıyorum.Progestani kullananlar fitil olarak mi kullaniyorsunuz gunde kac kez
Aksam 1 kez fitil ben baska igne de kullaniyrm amaProgestani kullananlar fitil olarak mi kullaniyorsunuz gunde kac kez
Ağızdan bulantı yapar fitil olarak kullan demişti banaProgestani kullananlar fitil olarak mi kullaniyorsunuz gunde kac kez
Bana gunde 3 kez dedi oral derken vajinadan degil miBen oral günde iki kere alıyorum.
Vajinadan dwmi ya yanlis mi anladim acaba dedim soramadim daAğızdan bulantı yapar fitil olarak kullan demişti bana