2021 Aralık Anneleri

Spinaldi cnm dr onermisti ben de tamam dedim:)guzeldi bebisi gormekayilma sıkıntın da olmuyor kendinde olmak iyi bas agrisi da olmamisti ben de. Sadece bebek ciktiktan sonrasi yarim saat fln surmustu o kısım biraz sıkıcı
Bebek çıktıktan sonra yarım saat süren durum neydi ? İnşallah hepimiz en güzel şekilde bu süreci atlatıp melek yuzlerini görürüz bebislerin

Ay bebek çıktıktan sonra mı öncesi zaten çok heyecanlı ilk actiklarinda . Ben en iyisi almam heyecan dorukta yaşayıp çıkarım bugün biraz heyecan yaptım o etkiledi
Yok yok hepimiz yapariz o guzel ani yasayalm insallah zor degil spinal uygunsa yaparz

Ay bebek çıktıktan sonra mı öncesi zaten çok heyecanlı ilk actiklarinda . Ben en iyisi almam heyecan dorukta yaşayıp çıkarım bugün biraz heyecan yaptım o etkiledi
Merak etme sen o anki durumuna göre verirler gerekirse kalp atışın artarsa vs onlar için bademcik ameliyatı gibi canım günde 5-10 yapıyorlar. Doktorun hastanen iyiyse hiç korkma

Merak etme sen o anki durumuna göre verirler gerekirse kalp atışın artarsa vs onlar için bademcik ameliyatı gibi canım günde 5-10 yapıyorlar. Doktorun hastanen iyiyse hiç korkma
Doktorum çok iyi çok sırf onun için o hastanedeyim. İnşallah canım hepimizin her anı dolu dolu güzel geçer

Sizlerde de göbek deliğinde yogunlasinca hareket tekme her ne ise ben nefes alamayacak gibi oluyorum ya sanki midemde ayakları patlayacam sanki sertleşme tavan .

Çok heyecan olursa tansiyon oynuyor o zaman bişeyler yapıyorlar ama sakinleştirici mi onu bilmiyorum benim tansiyonum çok yükselmişti damardan igne yapmışlardı
Şimdi ikinci sezaryanı düşündükçe bile nabzim çok artıyor niyeyse

Merve ben kizimda herseyi izledim tepede lamba oluyor ya kocaman krom kapliydi ayna gibi oraya yansıdı ilk cikardiklari anı felan lambanin yamsimasindan görmüştüm
Abartmayı severim O değil de ben çok ağlarım bi elimi serbest bırakıp elime de peçete versinler. Simiiğim filan hep akar benim.
Maske olur korkma kimse görmez simigiiii
belden iğne yapıyorlar ya seni sedye ye yatiriyorlar kesi atarken sohbet ediyorlar bir bakmissin bitmiş bile ben kızımı gördükten sonra heyecanlandım öncesinde anlamadım sezaryan birde çok kısa süren bişey 14 dk da almıştı bebeği çoktan...
Bebek çıktıktan sonra yarım saat süren durum neydi ? İnşallah hepimiz en güzel şekilde bu süreci atlatıp melek yuzlerini görürüz bebislerin
Ameliyat yerini kapatma ve bekletiyorlar isimak için bişey koyuyorlar bayagi yan salonda bekliyorsun odaya çıkmadan ben miyomdan dolayı iki saaté yakin kalmistim ne verdilerse yarım yamalak hatırlıyorum yaşadıklarımı

Tamam ben de lambaya bakacam nasıl model acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…