38.haftada gelirse öyle ama bebişimYa senin nasıl erken gelse bile 43 gün var kız ben senden 10-15 gün gerideyim ben bile 40-60 gün arası hesaplıyom gelir diye
Bebek çıktıktan sonra yarım saat süren durum neydi ? İnşallah hepimiz en güzel şekilde bu süreci atlatıp melek yuzlerini görürüz bebislerinSpinaldi cnm dr onermisti ben de tamam dedim:)guzeldi bebisi gormekayilma sıkıntın da olmuyor kendinde olmak iyi bas agrisi da olmamisti ben de. Sadece bebek ciktiktan sonrasi yarim saat fln surmustu o kısım biraz sıkıcı
Yok yok hepimiz yapariz o guzel ani yasayalm insallahAy bebek çıktıktan sonra mıöncesi zaten çok heyecanlı ilk actiklarinda . Ben en iyisi almam heyecan dorukta yaşayıp çıkarım bugün biraz heyecan yaptım o etkiledi
Merak etme sen o anki durumuna göre verirler gerekirse kalp atışın artarsa vs onlar için bademcik ameliyatı gibi canım günde 5-10 yapıyorlar. Doktorun hastanen iyiyse hiç korkmaAy bebek çıktıktan sonra mıöncesi zaten çok heyecanlı ilk actiklarinda . Ben en iyisi almam heyecan dorukta yaşayıp çıkarım bugün biraz heyecan yaptım o etkiledi
Doktorum çok iyi çokMerak etme sen o anki durumuna göre verirler gerekirse kalp atışın artarsa vs onlar için bademcik ameliyatı gibi canım günde 5-10 yapıyorlar. Doktorun hastanen iyiyse hiç korkma
Amin canim dikis vs sürdü bebegi goturdukten sonraBebek çıktıktan sonra yarım saat süren durum neydi ? İnşallah hepimiz en güzel şekilde bu süreci atlatıp melek yuzlerini görürüz bebislerin
Ay bizim 3 ay var bu hesaba göre o zaman38.haftada gelirse öyle ama bebişim
Bebeklerimiz ve biz sağlıklı olalım geri kalan her şey güzel olacak hiç önemli değil güler geçeriz inş aksilik olsa daDoktorum çok iyi çoksırf onun için o hastanede yok. İnşallah canım hepimizin her anı dolu dolu güzel geçer
Anladım canımAmin canim dikis vs sürdü bebegi goturdukten sonra
Aynen canim sonra odaya cikip bebisine kavusuyorsn insallahAnladım canımonu da heyecan mutluluk duygusallikla onemsenmez sanirim
Herkes sakin olsun. Muhtemelen önce ben doğururum.Ay bizim 3 ay var bu hesaba göre o zamanhem erken doğumdan çol korkuyorum hem de bir an önce doğurmak istiyorum kafalar karışık
Baya bir tecrübelerinden faydalaniriz insHerkes sakin olsun. Muhtemelen önce ben doğururum.
Çok heyecan olursa tansiyon oynuyor o zaman bişeyler yapıyorlar ama sakinleştirici mi onu bilmiyorum benim tansiyonum çok yükselmişti damardan igne yapmışlardıKızlar sezeryanda spinal yahut epiduralle yaptıklarında sakinleştirici veriyorlar demi ,ben bugün dolgu ve kanal tedavisi yaptırdigimda bebek çok aşırı hareket etti üstümde bir dr.bir yardımcısı bayağı korkup endişelendim eşime ve doktora caktirmasamda . Ve şuan aklımda doğum anı
Merve ben kizimda herseyi izledimBenim görme engelli kuzenlerim doğurdu genel anestezisiz. Ben en ufak bi dalgınlığa sebebiyet verecek bir ilaç istemezdim. Her anı farketmek isterdim. Hatta benim göbeğe paravan bile koymasınlar isterim. Ben göreyim cocumu iyi alabiliyolar mı?
Maske olur korkma kimse görmez simigiiiiAbartmayı severimO değil de ben çok ağlarım bi elimi serbest bırakıp elime de peçete versinler. Simiiğim filan hep akar benim.
belden iğne yapıyorlar ya seni sedye ye yatiriyorlar kesi atarken sohbet ediyorlar bir bakmissin bitmiş bile ben kızımı gördükten sonra heyecanlandım öncesinde anlamadım sezaryan birde çok kısa süren bişey 14 dk da almıştı bebeği çoktan...Ay bebek çıktıktan sonra mıöncesi zaten çok heyecanlı ilk actiklarinda . Ben en iyisi almam heyecan dorukta yaşayıp çıkarım bugün biraz heyecan yaptım o etkiledi
Ameliyat yerini kapatma ve bekletiyorlar isimak için bişey koyuyorlar bayagi yan salonda bekliyorsun odaya çıkmadan ben miyomdan dolayı iki saaté yakin kalmistim ne verdilerse yarım yamalak hatırlıyorum yaşadıklarımıBebek çıktıktan sonra yarım saat süren durum neydi ? İnşallah hepimiz en güzel şekilde bu süreci atlatıp melek yuzlerini görürüz bebislerin
Tamam ben de lambaya bakacam nasıl model acabaMerve ben kizimda herseyi izledimtepede lamba oluyor ya kocaman krom kapliydi ayna gibi oraya yansıdı ilk cikardiklari anı felan lambanin yamsimasindan görmüştüm
Maske olur korkma kimse görmez simigiiii
belden iğne yapıyorlar ya seni sedye ye yatiriyorlar kesi atarken sohbet ediyorlar bir bakmissin bitmiş bile ben kızımı gördükten sonra heyecanlandım öncesinde anlamadım sezaryan birde çok kısa süren bişey 14 dk da almıştı bebeği çoktan...
Ameliyat yerini kapatma ve bekletiyorlar isimak için bişey koyuyorlar bayagi yan salonda bekliyorsun odaya çıkmadan ben miyomdan dolayı iki saaté yakin kalmistim ne verdilerse yarım yamalak hatırlıyorum yaşadıklarımı
Tam tv dizilerindeki gibiydi benimkisiTamam ben de lambaya bakacam nasıl model acaba
Ledliyse izlenmez öyle olması lazımTam tv dizilerindeki gibiydi benimkisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?