• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Aralık Anneleri

Kızlar sezeryanda spinal yahut epiduralle yaptıklarında sakinleştirici veriyorlar demi ,ben bugün dolgu ve kanal tedavisi yaptırdigimda bebek çok aşırı hareket etti üstümde bir dr.bir yardımcısı bayağı korkup endişelendim eşime ve doktora caktirmasamda . Ve şuan aklımda doğum anı 🙄
Bebegi aldıktan sonra biraz uyutuyorlar diye biliyorum ama yaşamadım 😉

Doktor dogum seklimizi belirledikten sonra anestezi secimini bize mi birakiyor? Hangisini olacaksiniz ben bu konuyu hic dusunmedigimi fark ettim, hemen dusunmeliyim🥴
Bana spinal önermişti doktor bi kere konuştuğumuzda
Magnezyumu içiyorum bir gün unutsam hemen bacağıma kramp giriyor. Hı biliyorum akşam kim nöbetçiyse o bakıyor. Artık büyüdüler diye oluyordur inş. Erken doğum fobisi var bende napıcaksak, son 2 ay hastaneye mi taşınsam 😂
Gel sarılalım
O fobiden bende de var
Sağ olsun bağırsaklarım da hiç yardımcı olmuyorlar fobime🙄

Gel sarılalım
O fobiden bende de var
Sarılalım beybi bizim kıyafetler yıkanmadı daha geçen rüyamda oğlana pis tulum giydirmişler erken doğunca 😂

Gel sarılalım
O fobiden bende de var
Erken doğum beni daha çok korkutuyor o yüzden hiiiç aklıma bile getirmiyorum 🙈 kendimi odaklamışım zamanında doğuma
Erken doğunca küvez de kalıyor anne evde bebe hastanede süt sorunu o yüzden herşey vaktinde olacak inşallah olursa da bi kaç gün Max 1 hafta erken olmasını diliyorum 😬😬

Erken doğum beni daha çok korkutuyor o yüzden hiiiç aklıma bile getirmiyorum 🙈 kendimi odaklamışım zamanında doğuma
Erken doğunca küvez de kalıyor anne evde bebe hastanede süt sorunu o yüzden herşey vaktinde olacak inşallah olursa da bi kaç gün Max 1 hafta erken olmasını diliyorum 😬😬
Amin inş canım 1 saat bile ayrı kalmayalım, ben ilk olduğu için böyle panikliyorum sen tecrübeli annesin olmicak de bize 😬😅

Arkadaşlar lütfen herkes kendi istediği uygun gördüğü şekilde doğursun felaket senaryoları istemiyorum 😂😂
Dimi yaaa🤬 Yuzyillardir doguruyorlar oyle ya da boyle hic kafada buyutmeye gerek yok, erkeklerin askerligi buyuttugu gibi biz de dogumu buyutuyoruz😂 sezeryan da vaginal da her turlu doguyor sakin olup kendimizi Allaha havale edelim ve mis kokulularimiza kavusalim💙

Back